Postal: The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://feliratok.hu/
... got nothin to share with you...
A többit továbbra is fenntartom 😉
Mellesleg minimális a jó minõségû EU-s filmtermés. Boll-on kívül a Taxi sorozat ami utóbbi pár évben elérte a mércét (sõt, odavert Nyálivúdnak)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Bollnak ez az eggyetlen normális filmje.
A Far cry miatt megmég seggbekell rúgni 😄
practitioner of the forbidden arts of death
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Momentán nekem bejött a Doom is (B+) a Bloodrayne is (B+) és a Postal (A++) is.
Egyetlen közös hibájuk volt: túl rövidek voltak (hosszabba komolyabb story fér el, de többe is kerül).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
practitioner of the forbidden arts of death
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
STOP!! Dr.Uwe Boll
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A filmben annyi a társadalom és jellemkritika, hogy már majdnem scifi.
És ezt még megfejelte egy nagy adag humorral is, és igen, visszaadja a játék feelingjét.
Aki látta az Összeomlást Döglesszel, és van némi humorérzéke (esetleg olvasott és így megfelelõen kritikus az amerikai kormánnyal és néppel szemben), na annak nagyon be fog jönni a film.
Röviden a film: Nagy Durranás + Összeomlás + Loose Change + Postal game
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ACER Aspire 5738ZG
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Legjobb filmje!
"(...)a Chicago és New York városokban tartott premier elõtti vetítések nézõi meglepõ dolgokat mondtak a Postal filmrõl. Csak néhány, a moziból épp kifelé tartó nézõk véleményeibõl: "Az év legviccesebb filmje, ilyen jókat rég nem röhögtem", "Ezt a filmet mindenképpen látnotok kell...", "Tinikorom óta nem láttam ilyen mókás mozit, az emberek szinte gurultak a röhögéstõl."
Biztos azt gondoljátok, hogy azért röhögtek ennyit, mert annyira borzalmas a film, de nem, hihetetlen módon ezeknek a nézõknek komolyan tetszett a film."
thesource.hu
Still Alive
REAL MADRID
Still Alive
Still Alive