Postal: The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a filmet meg lehet venni valahol dvd-n? egész netet felkutattam utána de sehol semmi

stargatelost
<#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

király film
Itt találsz feliratot
http://feliratok.hu/

hol lehet a német verzióhoz feliratot találni?

... got nothin to share with you...

mrzed001
Tényleg, a Doom-ban tévedtem.
A többit továbbra is fenntartom 😉
Mellesleg minimális a jó minõségû EU-s filmtermés. Boll-on kívül a Taxi sorozat ami utóbbi pár évben elérte a mércét (sõt, odavert Nyálivúdnak)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

RAZOR27
még jó, hogy azt írtam, hogy jóvolt, utánameg azt, hogy az Egyetlen normális filmje a postal (figyeld az egyetlen szót)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RedDevilsza
még jó hogy elõtted írták ketten is hogy a DOOM nem Uwe Boll filmje!!

RAZOR27
Hát, a doom jóvolt (nem fav, de elment)
Bollnak ez az eggyetlen normális filmje.
A Far cry miatt megmég seggbekell rúgni 😄

Frosty01
doom nem az övé, bloodrayne meg iszonyat szar film volt <#zavart2>

practitioner of the forbidden arts of death

raven87
A Doom-ot nem Boll csinálta, az azért lett tûrhetõ. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

mrzed001
És hol lehet azért szavazni, hogy ne hagyja abba?
Momentán nekem bejött a Doom is (B+) a Bloodrayne is (B+) és a Postal (A++) is.
Egyetlen közös hibájuk volt: túl rövidek voltak (hosszabba komolyabb story fér el, de többe is kerül).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

RAZOR27
Kis hírmorzsa: Kijött W*rZ-n németül!

Frosty01
sztem meg fogom nézni. de attól még útálom uvé bollt mint a szart.

fanka93
de beteg <#wow2><#wow2> mint a játék <#idiota>

extra sensory
Állítólag? Az kevés. Minek hagyná abba? 1 millióért? Nem úgy van az. A német törvények szerint, ugyanis aki olyan filmet forgatott, ami pénzügyileg bukta lett, jelentõs adójóváírásokat kaphat. Nem is olyan hülye a Boll fater igaz? <#crazya>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Seth
Unatkoznánk ha abbahagyná nem? 😊

PSN ID.: Beegabor

JohnnySmith
El ne felejtsátek aláírni!! 1 millió ha összejön állítólag abbahagyja...
STOP!! Dr.Uwe Boll

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seth
"2006. okt. 25. 8:34 - írta borosi"

PSN ID.: Beegabor

mrzed001
Kiváló film, és bevezetésnek annyit, hogy nem az erõszakossága miatt van "tiltólistán" amcsiknál 😊
A filmben annyi a társadalom és jellemkritika, hogy már majdnem scifi.
És ezt még megfejelte egy nagy adag humorral is, és igen, visszaadja a játék feelingjét.

Aki látta az Összeomlást Döglesszel, és van némi humorérzéke (esetleg olvasott és így megfelelõen kritikus az amerikai kormánnyal és néppel szemben), na annak nagyon be fog jönni a film.
Röviden a film: Nagy Durranás + Összeomlás + Loose Change + Postal game

tigeroo
amcsi narrátor a teaserben : " when you see it...you'll go postal <#idiota>
kulabácsi
én tuti megnézem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Big rigs over the antigravity racing😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

R0zs0máK
Big Rigs over the mountain racing 😄DDDDDDDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

csgery
Neki nincs lehetetlen, quake3-ból is megcsinálná a romantikus filmjét.
vki
Boll? Talán még az Unreal Tournament-et bírnám elképzelni tõle 😛. Igaz, nem vagyok nagyon jártas a filmjeiben (még nem volt lelkierõm megnézni), de ez az, ami talán alkalmatlan a filmre vitelre. De õ biztos megcsinálná.

ACER Aspire 5738ZG

mama2
Nekem is. Valyon mi lesz a története? Mert a játékban sok történet nem volt szvsz😛. Csak mentél be a bankba, loptál, vetté tejet, szétlõtted ahz emberek fejét stb...😛. Legközelebb milyen játékot akar filmre hozni Boll? Csak nem a Mesterlövészt?<#idiota>. Vagy a Wanted Gunst?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

R0zs0máK
úúú ezt látnom kell 😄DDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Törölt felhasználó
Amúgy tényleg ez a mestermûve, nekem nagyon bejött.
Legjobb filmje!
Adam II
magyarok.

én errõl már tavaly írtam cikket...
Beast Machine
amcsik.

...vágod?

én a múltkor ezt olvastam a filmrõl:

"(...)a Chicago és New York városokban tartott premier elõtti vetítések nézõi meglepõ dolgokat mondtak a Postal filmrõl. Csak néhány, a moziból épp kifelé tartó nézõk véleményeibõl: "Az év legviccesebb filmje, ilyen jókat rég nem röhögtem", "Ezt a filmet mindenképpen látnotok kell...", "Tinikorom óta nem láttam ilyen mókás mozit, az emberek szinte gurultak a röhögéstõl."

Biztos azt gondoljátok, hogy azért röhögtek ennyit, mert annyira borzalmas a film, de nem, hihetetlen módon ezeknek a nézõknek komolyan tetszett a film."

thesource.hu
RAZOR27
Nem egy mai hír...

én lazán megnézném moziban, ha forgalmaznák, és nem kerülne olyan helyzetbe mint a Saw IV hogy csak 3-4 moziban volt mûsoron

Still Alive

😄DDDDDDDDD lol

REAL MADRID

Frosty01
remélem a pokolra kerül a fazon <#gonosz1>

ez nálam az "annyira szar hogy csak jó lehet" kategória <#mf1>

Still Alive

csgery
Uwe Boll csinálja... viccnek jolesz😄
Hamarosan jön Master Boll legújabb "mestermûve" , amit remélem Magyarországon is forgalmazni fognak. <#banplz><#banplz><#banplz>

Still Alive