Nem bízunk az internetes adatmegőrzésben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"..., esetleg milyen pervezióid vannak."
Na, ezen rendesen beröhögtem. XD
Na, ezen rendesen beröhögtem. XD
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Naja, csakhogy furán fog kinézni pl. ha a gmail-es leveleid Kamu Jóska feladóval mennek ki 😊. Az hogy helyileg hol vagy az IP-bõl elég jól lejön (pl. hogy melyik cégnél dolgozol), a google Earth kereséseidbõl lejön hová utazol, mi érdekel. A kereséseidbõl szépen kijön mi érdekel, mit akarsz vásárolni, esetleg milyen pervezióid vannak. Plusz ismerettségi kör (Orkut), képek (bizonyos esetben GPS kordinátákkal, de a kamera-márka mindenképp), blog, dokumentumok. Mi kell még? Ja, és ez csak a Google volt 😊. Ott a másik nagy: ebay-skype-paypal (hol laksz (pontos lakcím), kit hívsz hol, mit veszel, mennyi zséd van és hol) konglomerátum. De MS és Yahoo is kapaszkodik.
pfff én sem értem mit kell ennyire túlparázni ezt a dolgot, beírod névnek hogy kamu jóska oszt csókolom ... mér mi lesz ha nem a rendes nevedet írod be ? eldádáznak a rendõrbácsik vagy mi??? <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#heureka>#heureka><#kerdes>#kerdes>
Ki nem szarja le a Visztát?
<#eljen>#eljen>
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Én csak azt nem értem, hogy a a személyre szabott hirdetés miért ekkora mumus, mit kell parázni tõle? Nem klikkelsz rá, oszt' jónapot.
Ennek semmi köze az internethez. Ha odajön az utcán hozzád egy vadidegen, és megkérdi a neved és telefonszámod, hülye leszel neki megadni. Persze a reklámcégeknek jó lenne az ha mindenki azonnal megadna minden személyes adatot, meg hogy milyen reklámokra fog ráklikkelni, de ez rajtunk nem segít. Az ember vigyáz arra ami az övé - ez természetes.