7
  • Csaba42
    "..., esetleg milyen pervezióid vannak."
    Na, ezen rendesen beröhögtem. XD
  • bakagaijin
    Naja, csakhogy furán fog kinézni pl. ha a gmail-es leveleid Kamu Jóska feladóval mennek ki :). Az hogy helyileg hol vagy az IP-ből elég jól lejön (pl. hogy melyik cégnél dolgozol), a google Earth kereséseidből lejön hová utazol, mi érdekel. A kereséseidből szépen kijön mi érdekel, mit akarsz vásárolni, esetleg milyen pervezióid vannak. Plusz ismerettségi kör (Orkut), képek (bizonyos esetben GPS kordinátákkal, de a kamera-márka mindenképp), blog, dokumentumok. Mi kell még? Ja, és ez csak a Google volt :). Ott a másik nagy: ebay-skype-paypal (hol laksz (pontos lakcím), kit hívsz hol, mit veszel, mennyi zséd van és hol) konglomerátum. De MS és Yahoo is kapaszkodik.
  • arrakistor
    pfff én sem értem mit kell ennyire túlparázni ezt a dolgot, beírod névnek hogy kamu jóska oszt csókolom ... mér mi lesz ha nem a rendes nevedet írod be ? eldádáznak a rendőrbácsik vagy mi???
  • nickwearby
  • Gerygrey
    Én csak azt nem értem, hogy a a személyre szabott hirdetés miért ekkora mumus, mit kell parázni tőle? Nem klikkelsz rá, oszt' jónapot.
  • jbworld
    Ennek semmi köze az internethez. Ha odajön az utcán hozzád egy vadidegen, és megkérdi a neved és telefonszámod, hülye leszel neki megadni. Persze a reklámcégeknek jó lenne az ha mindenki azonnal megadna minden személyes adatot, meg hogy milyen reklámokra fog ráklikkelni, de ez rajtunk nem segít. Az ember vigyáz arra ami az övé - ez természetes.
  • Vorpal
    Ezt senki sem mondja komolyan, hogy el kéne hinnem, hogy az adataim biztonságban vannak egy olyan helyen amit minden nagyobb autoritás kénye kedvére böngészhet.

A párnámba varrva biztonságban van - a Tcom szerverén meg nem.