14
-
Fbn Lx #14 az egy dolog, hogy jobban lett kidolgova, de sztem csúnyább lett -.- -
spydee #13 A legendás, örökfiatal, egyre szebb, Larababa nagyon baba!Bár a 4 óta csak bele lapoztam épphogy a történeteibe, de meguntam, nem kötött le. Lehet, hogy most előszedem és játszok az újabbakkal...;) -
Akuma #12 Az én gamer időmben még a Tömb Réjder 4 volt a beszt... kevesebb mint 10 megát telepített fel, ha jól rémlik és marhajó játék volt... -
Hoz_Hun #11 Szép képek.
Várom már nagyon. Tuti vétel lesz. -
#10 mondjuk ekkora csöcsökkel hogy utd ilyen szaltókat, meg bukfenceket csinálni, rejtély! -
#9 szerintem a régiek Larásabbak voltak! Ha most más ruhában, más környezetben mutatnák az arcát, nem mondanám meg hogy Lara az!
de tény hogyn agyon szépen lett kidolgozva, és csatlakozom az #1 előttem szólóhoz! Szebb cicik! ;) -
#8 huh, hát ez elég brutál, 5-10 éve még a filmekben voltak ilyen animációk
főleg az arca meg a top rajta a klassz...
viszont a hónalja meg a térde az szar, azokon még finomíthattak volna
és a mellméret az el van találva, sztem pont jó, az előzőnek kicsit kicsi volt (és gagyi) -
Commandante #7 Mit vered itt a nyálad hülyegyerek? Ha nem tetszik, ne nézd! -
TunerX #6 Szerintem az a szánalmas hogy a hozzád hasonló emberek elkezdenek ótvarnagy baromságokat beszélni. Én szeretem a Tomb Raider sorozatot (Legendtől kezdve) és marhára nem egy jól kidolgozott virtuális bula miatt veszi az ember a játékot...
Gondolom nem vagy tisztában azzal, hogy tulajdonképpen milyen maga a játék, inkább elkezdesz ugatni néhány render képből kiindulva. Márpedig a játéknak van egy egyedi hangulata, játékmenete, aminek szerintem bőven van létjogosultsága a mai piacon... Ha neked az FPS tetszik, ahol 1000-sével kell ölni az ellent, játsz azzal, de ne fikázd azt, ami másnak jó, főleg ne ilyen primitív módon. Köszi. -
csgj #5 Utolsó kép kicsit sem aránytalan -
Su0my #4 komolytalan, hogy ezekkel még valaki játszik/megveszi, szánalmas. sőt, ebből meg lehet élni bazeg.. nyomorultak. -
OMax #3 :)) vicces a terde, es hosszabb lett a nadragja ?? hat miez keremszepen. :P -
Akuma #2 Tehettek volna rá egy két szál szőrszálat, nameg egy-két anyajegyet, sokkal élethűbb lett volna... talán még 1 mitesszer is belefér volna :) Az a legfőbb gond mostmár, hogy a gamereknek ilyen egyre tökéletesebb nő lesz a példaképük és ilyet keresnek majd az életben, persze egyre jobbat, ahogy a technika is fejlődik, végül egyre kevésbé fog a való életben olyan lányt találni, amit a virtuális világban megszokott és már teljesen hétköznapivá is vált. Következménye előszőr csak egyre nagyobb méretű impotencia, végül pedig az emberiség fokozatos kihalása... na jó ez dúrva volt :))) -
#1 Szebb cicik