5
-
Deryck #5 tegnap néztem az utca királyait és szerintem egyáltalán nem volt rossz.
az a baj h mostanában minden jó filmet negatív kritikával köszöntenek így a közönség már el se megy megnézni a filmet.
amúgy lehet h csak én látom így de az utóbbi 2-3 hónapban elég gyenge filmek kerültek vetítésre és ahogy a reklámokat láttam 1-2 jó film van amelyet érdemes lesz megnézni... -
#4 Azért Keanu-tól a Constantine egész jó volt. -
#3 Forest Whitaker-t én is csípem. Nem naon mozis karriere van, viszont a munkáját szeretem, vhogy őszinte, sajnálatra méltó pofája van :) The Air I Breathe meg pazar jó lett -
asztosz #2 Hát nem is kell ezen csodálkozni, hogy bebukott a film. Keanu már nem számít akkora húzónévnek mint a Mátrixok idején, sőt a Mártix-ok óta nem is csinált igazán olyan filmet mely anyagilag sikeres lett volna.
Chris Evans is elég kevés húzónévnek, bár szerintem jó színész, de még nem befutott sztár.
Forest Whitaker nagyszerű színész, de neki sem egy mozibacsalogató neve van, legutóbb a The Air I Breathe- ben láttam, ott is jól játszik.
Hugh Laurie-ról meg csak annyit, hogy sorozat színész, és abban a sorozatban nem rendőrt játszik.
A rendező David Ayer-nek ez a 2. rendezése / az 1. a Nehéz idők volt ami nekem nagyon bejött/.
Sejtettem, hogy nem fog jól teljesíteni a film a kasszáknál, de ettől függetlenül engem nagyon is érdekel és várom a csütörtököt -
#1 ._. kianu rivz pedig joak