Lemezeladás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
bár ért a dvd íráshoz...
practitioner of the forbidden arts of death
Megemlítem a komolyságot, a megbízhatóságot és az õszinteséget is, mert ezek nagyon ritka tulajdonságok ebben a világban! Nehezen nyílok meg, de igaz barát vagyok
A képességem pedig az, hogy nagyon jó érzékem van az emberi lélek rejtelmeihez is"
tényleg? <#miaz>#miaz>
practitioner of the forbidden arts of death
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Downhill!!
vagy bármi más"<#idiota>#idiota>
ez eszméletlen... 😄
mentalista-e????
"Olyan tulajdonságokra tettem szert az elmúlt évek folyamán, amelyek teljesen megváltoztatták az életemet,s egyben a gondolkodásmódomat is
Megemlítem a komolyságot, a megbízhatóságot és az õszinteséget is, mert ezek nagyon ritka tulajdonságok ebben a világban! Nehezen nyílok meg, de igaz barát vagyok
A képességem pedig az, hogy nagyon jó érzékem van az emberi lélek rejtelmeihez is"
<#bdead>#bdead>
dixitque deus fiat lux
ááááááá<#zavart2>#zavart2>
színvonal ittis megvna hozzá
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
és olyan kis csini lézermatricát tudnál rárakni?😄 htx, privi ment