14
-
braci #14 Szerintem is szánalmas hogy az amcsik megcsinálták a REC-et az ő szinészeikkel!!
Nem lett volna egyszerübb leszinkronizálni?Valamelyik spanyol bevándorló megtette volna biztosan :))
Nekem a REC sem jött be szerintem nem paráztat inkább idegesít az állandó értelmetlen üvöltés.1x nézős de szenvedve.
Lehet hogy pár év múlva a Tűzvonalban címü nagysikerü sorozatunkat fogják csinálni az amcsik? :D -
pavelcs #12 Igazad van, a Holtak napjával kevertem. Gyorsolvasás rlz.
-
neptum #11 tök úgyan ez a Rec és még parás film is most tartok a film végénél sajnos a nyugatókat elfelejtetem bevenni nagyon durva film remélem ez is lesz olyan jó. -
Tibmanus #10 dexter tesója -
5i #9 Diary of the Dead.
Azt mondod, h ebben nem kézikamerás megoldással vették fel szinte az egész filmet? Sztem kevered vmivel. -
pavelcs #8 A Romero filmet tegnap neztem meg. Hol volt abban kezikamerás megoldás?
Mi a francnak ir rola ha nem is látta? Vagy akkor ne keverje már a két filmet.
:p -
#7 nagyon gáz, hogy kockáról kockára ugyanaz lesz mint a REC. nem hiszem el h ennyire nincs az amcsikban semmi eredetiség. -
Ed Porter #6 azért mert a rec amerikai remakje ;)
bár az alapanyag se volt akkora film, közepes
egyébként ehhez hozzá kell szokni, amerika uralkodik, e van -
dtm #5 Ja, hát... még a Trailere is nagyon hasonló a [REC]-éhez. -
Cekrény #4 De most komolyan. Olvasott valaki 2007 vége felé valaki a REC című filmről? Talán mert Spanyol? ezt nem tudom felfogni.... -
Cekrény #3 De, a REC-et KELLETT VOLNA megemlíteniük. Nem tudom felfogni, hogy miért csak a hülye hálivúdi produkciókat harangozzák be. Teljesen a másolata annak ez a karantén, beszarás komolyan.
Még több hozzá szólást. mert kivéncsi vagyok többi véleményre is...... -
#2 Nem a REC-et kellett volna inkább megemlíteni a cikkben? -
#1 Talán az Átok című film volt ami kb ennyire megnevettetett
Igen félelmetes hölgy láb nélkül mégjobban félnék, csak vánszorog a sötétben áldozatai után