33
Crusaders: Thy Kingdom Come
-
nynczet #33 sziasztok!
Nekem egy olyan problemam lenne a jatekkal hogy a mentett allasok miutan kilepek a jatekbol elvesznek... ez nem tudom miert van, de igy az elorejutas szamomra lehetetlen... van valami megoldas erre hogy mukodjon a mentes funkcio? es miutan ujra belepek a jatekba lassam az a mentett allasomat?:)
Elore is koszi! -
jocika #32 Megtudná valaki mondni, hogy hogyan lehet felbontást állítani a játékban?
HD tft-m van és a két szélén vastag fekete sáv van.
Vagy szokjak hozzá? -
#31 Nekem is a gamestaros van egyszer sem fagyott még ki! -
#30 Megvan a Gamestaros verzió... Már a telepítésnél adódtak "kisebb" problémák (a telepítő többször lefagyott, úgyhogy kb. negyedik-ötödik próbálkozásra sikerült felraknom). De arra a hideg zuhanyra még én sem számítottam, ami ezután következett. A menübe érve láttam, hogy a verzió jelölése kilóg a képernyőről, mondom átállítom a felbontást. Klikkelek az opciók menüpontra, a játék kifagy. Ezzel elbohóckodtam háromszor, aztán meguntam, kezdtem egy hadjáratot. Jaj de jó -mondom-, a felbontás jó, az a felirat biztos csak véletlen nem fért ki. Kiválasztom a lovagot, töltési képernyő megvan, szépen animált aranytallér forog a jobb alsó sarokban, de szép (tényleg az, elnéztem egy ideig). Egyszer csak megjelenik a bal alsó sarokban egy fehér négyzet. Mi ez? -mondom, majd ráviszem az egeret, majd megjelenik egy felirat: folytatás. Hoppá, biztosan egy textúrahiba. Klikkelek, ekkor a tábor-menedzsment képernyőre jutok, és... A menüboxok helyett szintén fehér négyzetek, rajtuk az írás vajszínnel van, alig látható. Textúrahiba. Nagy nehezen átvergődtem ezen a menürendszeren, újabb töltési képernyő, majd egy hibaüzenet: "Crusaders: Loaders exe - alkalmazáshiba"
Ui.: Időközben észrevettem, hogy tényleg rossz a felbontás. Nekem.. elegem van. És egy rohadt patchet nem adtak ki hozzá. -
#29 Magyar nyelvi fájl!
Feltettem és aki leszedte azt írta működik! -
#28 Na megvetem a magyar verzió és fel is t......em.
Aki keresi megtalálja ha érdekel valakit! -
peppino3 #27 d3dx9_37 nem található segítsetek holtom letölteni -
Teutonic #26 Segitsetek kéne a Crusaders - Thy Kingdom Come -hoz egy PAK fájl extractor ami müködik is nagyon kéne elöre is köszi -
lammaer #25 Ne dolj be a marketingnak, adja eg hogy jo jatek legyen, de majd csak akkor derul ki ha a kezeink kozott lesz.
Hazudtak mar eleget a reklamok :) -
szily3 #24 Jön az új játékuk. Ez éppen csak jó volt annak a költségeinek fedezésére. Ez ütni fog de nagyot. Nézzétek meg:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/4001/1066/1/King+Arthur+interju+es+elozetes -
#23 Megnéztem katalógusban a kisbetűs részt ,megjelenése decemberben! -
#22 Haverom vett cd galaxisból gamet.Kapott mellé katalógust és abban ott volt ez a game hogy megvehető EVM kategoria + magyarítás tölthető hozzá.
Nos sem a galaxisneten sem az EVM oldalán nem találtam sem a játékot sem a magyarítást :( -
Hunor1 #21 nah , 1440 x valami-nél indult el. nálam a monitorom miatt csak 60 hz ezen a felbontáson...de már közben uninstalltam.. hehe.Tényleg ha jót akarok csatázni akkor még mindíg inkább Medieval 2 Kingdoms( stainless steel 6.1 moddal)
Borghese próbáltad már a Mount&Blade játékot? -
#20 Ha sikerült megtalálnod, hogy hol van a configban a felbontás, majd dobj meg egy priváttal, ok.
Nekem sem indul el a kurva felbontás miatt ... -
Hunor1 #19 ups.. " invalid scan freq." - nah szóval milyen beállítással fut ez a gamma?
Thx -
Hunor1 #18 Hali.
Nektek milyen képbeállítással indul? Nekem azt írja hogy : invalid screen freq.
1024X768 -100Hz ezen nem fut... mire kéne állítanom a felbontást ?
THX -
#17 Hát ez egy medievel egyes szintű grafika majdnem, a mozgás koordináták ciki, ahhoz képest, h 2008-as gém. Senkinek sem ajánlom... vegyétek elő újra inkább a medi 2 kingdoms-t. -
#16 Tud erre lépni valaki vmit? -
#15 Aki játszik vele, nem tudna vki egy olyan config fájlt belinkelni, ahol a felbontás 1024x768 és a HZ csak 60?
Vagy beírni, ami az options fájlban van ha felteszi erre a felbontást? -
#14 Ez érdekelne engem is. Nálam is hasonló probléma áll fenn ... -
#13 Na sokadjára zavar meg, de rohadtul az, hogy nem tudnak a csapatok elszakadni a csatából.
hiba. és hatalmas. -
#12 Valóban morál nincs ellenben taktika van.
Nem attól lesz taktikai, hogy a morál lesz a mindenható úr. TW Clone meg nem igazán lehet, hisz totál más oldalról közelíti meg a korszakot és a megvalósítást is.
Annyiban TW klón, hogy nagy seregeket irányítunk. pont és vége. -
#11 Igen taktikai lenne, ha lenne benne taktika. De nincs. Még morál sincs a játékban...
Kipróbáltam, ha ez egy RPG lenne akkor imádnám, de így csak egy gyenge TW klón (pedig sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből, a koncepció tetszik) -
#10 Inkább csak teljesen más. Ez totál taktikai játék. még csak a 2. missionnél tartok, de eddig tetszetős. Majd látom. De ahogy látom szép hosszú lesz az új Jerusalemig. -
ricsa008 #9 üdv
nekem alapból valami nagy felbontásba vagy Hz -be adná be ezt nem lehet átáálítani vagy valami fájlba áttállítaniM -
#8 gagyi -
#7 Nem tűnik olyan szarnak, ha a Stronghold 2 színvonalát hozza már jó. Valaki próbálta már? Strongholdhoz képest milyen? -
#6 XD
amúgy így képekre kb ilyesmi játék van mobilra -
#5 akkor csupa jólehet:) -
Szeszmester #4 Valamelyik oldalon azt írták, hogy legalább olyan izgalmas, mint nézni a száradó festéket. -
#3 Már rég kint van :) torrenten meg már warezon is :) -
#2 hmm.....jónak néz ki :D
csak ehhez az én gépem már kevés lesz..... :( -
#1 Erről a játékról nem nagyon hallani idáig, némi kevés infót amit olvastam, nem rosz a jelek szerint....
KÉPEK, TRAILER