15
KnightFight
-
Vlala #15 Sajnos minden nagy ötletnek ez a halála. -
#14 jó ez!! -
HatIzsak2 #13 Jaja a Dig'N'Fight-ról én is azt mondom mindenkinek, hogy ha szerette a Dungeon Keeper-t akkor próbálja ki, mert tetszeni fog neki :D Amúgy nagyon szerettem a Dungeon Keeper-t :)
Ezek a játékok már csak ilyenek.
teljesen ingyenesen játszható játékok
Én úgy gondolom, hogy a KnightFight a lovagok harcáról szól és nem arról, hogy ki, hogy néz ki. Játszani ronda karival is tudsz. Jó, lovagmodellnek nem mehetsz de nem is ez a lényege a játéknak. :P
Lehet nem lett leírva de ezeket a játékokat a RedMoon Studios készítette.
Hát nem egy profit orientált cég az biztos :D Szóval nem is kell olyan sokat fizetni és nem is jár olyan borzasztóan nagy előnnyel. Talán a 2 legnagyobb előny, hogy 1 óra helyett 2 órát portyázhatsz és 15 perc helyett 5 percenként támadhatsz karaktereket. De ha ezt nem is hiszed el akkor legalább azt fogadd el, hogy a KF számít a legjobb német webböng... stb :D játéknak, mert ugye ő lett a 2007-es győztes. :) -
nEmPerLnAke #12 Mirk:
Ahhoz, hogy játszhass nem kell fizetni! Vagy talán tévedek, és mindjárt kapom 20ezres számlát? Nemhiszem.
A prémium csak egy plusz dolog amiért LEHET de NEM kötelező fizetni. Mindenki maga dönti el, hogy használja-e vagy sem.
És ahhoz, hogy a top-os legyél nemkell prémiumnak lenni.
Sok olyan van a top-ban akik nem prémesek, és vannak olyanok is akik azok, és kegyetlen bénák.
Erröl ennyit.
byez -
#11 mert játéktesztet másoljon az IGN-ről? -.- -
#10 Ez a Dig`N`Fight vicces, egy az egyben a Dungeon Keeper játékmechanizációjának a másolata. Csodálkozom, hogy annyira nem voltak lusták, hogy a nevet átírják.
A lények, szobák, mind ugyanazok, simán lehetne perelni őket. Ki is most a Bullfrog tulajdonosa? :) -
#9 Nagyon király topik indítás: remek leírás, képek ... királyság! Gratulálok -
GCsab #8 Régebben játszottam vele... De elegem lett belőle mert folyton megtámadtak :/ -
Mirk #7 elkezdem a játékot
jólvan, sikerült van karakterem meg minde, de hát nézem valami igen otromba fejű bácsi van berakva nekem képként. ráviszem az egeret és azt írja kattints ide hogy megváltoztasd.
meg is teszem és hopppá...
"Csak prémium játékosok változtathatják meg a karakterük képét.
Vegyél magadnak prémium számlát (kattints ide!)"
hát milyen egy szar játék az ahol már azért is fizetni kell hogy a képedet megváltoztasd, rádásul ezt merik leírni az elején a regisztrációnál:"A KnightFight teljesen ingyenesen játszható játék!"
-
Fbn Lx #6 Utálom az olyan játékokat, amiket FREE BROWSER GAME-ként harangoznak be, aztán regelek, és nem tudok normális cuccokat venni mert valós pénzért vett hokikba kerülnek, meg jóformán 300%os hátrányban vagyok azokkal, akik fizetnek érte. -
#5 Ja-ja, szvsz szerintem ne zárják a topikot:). -
#4 akkor minden topik az lenne.... -
F1re #3 reklám ? -
HatIzsak2 #2 Sry, a helyesírási hibákért. Siettem és figyelmetlen voltam :P
Az oldal címe: www.knightfight.hu
Érdemes kipróbálni a többi RedMoon Studios által készített magyarnyelvű játékot is! www.dignfight.hu www.monstersgame.hu -
HatIzsak2 #1 A KnightFight egy nagyszerű középkori játék, mely a lovagok világába visz el.
Választhatsz, hogy a jó oldalára állsz,és segíted a népet, vagy a gonosz szolgálatába, és feldúlod a környéket nem kegyelmezve senkinek.
Kezdetben van egy karaktered, semleges jellemmel, tehát te döntöd el, hogy hova pártolsz.
Rengetek különféle fegyver, pajzs, páncél, és még rengeteg nagyszerű eszköz vár rád.
Csatlakozz Rendekhez, hogy egy nagy szövetséget alkossatok, vagy légy magányos farkas, egyeül járva a vidéket.
Az rengeteg különféle tárgy mellett, növelheted a képességeidet; Erő, harctehetség, ügyesség stb.
Szakértelem pontjaidat is egyedileg oszthatod el, eldöntheted, hogy egykezes kardos-pajzsos leszel-e, vagy hatalmas kétkezes karddal küzdesz a harcmezőn.
Harcolj bátran, és szerezz tapasztalat pontokat, lépj szinteket határtalanul, növeld sebzésed, védelmed, egészítsd ki különféle elementál sebzésekkel mint Jég, Tűz stb.
Szerezz barátokat, ismerkedj, kérdezz bátran a fórumon, vagy gyere fel Chatre garantáltan baráti légkör vár :)
A 2007-es év legjobb német, webböngészővel játszható játéka lett, és nem véletlenül ;)
Itt van pár kép a játékról, illetve a fórumról.
Kép1
Kép2
Kép3 Kép4
Kép5