4
A játék során a monitor újraindul és nem jeleníti meg a képernyőt
-
#4 túl, magas felbontásban használod/túl nagy frissítés mellett, a driver-játék-monitor, meg túl buta ahhoz hogy visszarakja magát egy használhatóra... -
#3 Szar lehet még a vga, a vga driver (értem ezalatt, hogy ne a legújabbat használd), vagy egyenesen a windózod (esetleg ezt is újratelepíthetnéd). -
#2 szerintem ITT kellene megkérdezned -
Brambilla #1 Sziasztok!
A problémám valószínűleg a monitorommal van, de nem vagyok benne teljesen biztos, már nincs ötletem.
A pontos kórkép: Ha olyan játékot nyitok meg, ami egész ablakos módban fut (magyarul szinte minden) egy-két perc után a monitor egy másodpercre kikapcsol és újraindul, mintha a játékhoz akarná igazítani a felbontást. De miután vissza bejön a képernyő az esetek többségében csak a kurzort látom. Vannak programok, amik állják a sarat, de újabb két perc elteltével újra ezt csinálja a monitor és egy idő után már egy játék sem bírja és lefagy. Érdekes, mert soha nem csinálja ezt, ha a főmenüben vagyok, mindig csak mikor már bent vagyok a játékban. Valamint úgy vettem észre (de ez nem biztos), hogy csak azoknál a programoknál csinálja ezt, amelyeknél az egész képernyő "mozog", magyarul belső nézetes kaland-, akciójáték, Fifa08. És nem is csinálja mindig, valamikor hetekig nincs probléma, de most már két napja semmit nem tudok csinálni. Azóta van ez a probléma, hogy az új monitoromat használom. Hogy milyen senki ne kérdezze, teljesen noname és fél éves volt mikor hozzám került (nem emiatt a probléma miatt), nincs is róla semmilyen papírom, semmi, az biztos, hogy 17 colos. Videokártyám Radeon 9550, elvileg a legfrissebb illesztőprogrammal. Ha vaki tud segíteni, legyen szíves írjon, minden segítségnek nagyon örülmék. Előre is köszönöm!