8
-
zolis #8 Nem arról van szó, hogy bemennek a fazon lakására és feltelepítik neki a szoftvert amíg nincs otthon? Olyan mintha poloskát raknának a szobába. Persze aki üldözési mániás és konyít egy kicsit az informatikához, az úgyis észreveszi, hogy valami olyasmi indul, ami nem kellene. Meg ugye nem elég bejutni, ki is kell onnan hozni az adatot, ami ha van tűzfal, akkor feltűnő lehet. -
arrakistor #7 én már akkor trójaiprogramokat írtam , amikor ezek még a sábesz dekliükért cserébe frissen diplomáztak az eltén ... az ilyenek nemhogy megfigyelni nem fognak senkit sem , de örüljenek annak ha őket nem figyelik már meg régóta. -
willcox #6 "ha felteszel egy tűzfalat, ami blokkolja ezt a cuccot, akkor szerintem törvényt fox sérteni alapból, mert akadályozod a rendőrség munkáját" - miért is? Ha a rendőrség operatív tevékenységet végez, akkor az azt jelenti, hogy a delikvens ezt nem tudja. Ha pedig nem tudja, akkor azt sem tudhatja, hogy ezzel akadályozza a rendőrség munkáját, vagyis nem marasztalható el. Bocsika :) -
irkab1rka #5 ha felteszel egy tűzfalat, ami blokkolja ezt a cuccot, akkor szerintem törvényt fox sérteni alapból, mert akadályozod a rendőrség munkáját...
hurráá, mindenki bűnöző lett.
éljen a legteljesebb év!
1984 -
arrakistor #4 Az okostojás nemzetbiztonsági hivatal 3 diplomát végzett havi többszázezer forintot zsebrerakó zs*rfejű, kampósorrú kollégái próbálják így paráztatni a ma született számítógépest.
Esélyük annyi van kb. mint Szálasinak a főtárgyaláson. Attól is hogy beilyedünk, de attól meg végképp, hogy bárakármilyen megfigyelőprogramot telepítsenek a gépemre. Hacsak az enyém még nem fut az ő gépükön. -
#3 "A terrorista szervezetek gyakran terjesztik ily módon propagandaanyagaikat, és a merényletek kivitelezésében segítő útmutatókat is elhelyeznek az interneten."
Ez a másik gyöngyszem. Igen, magam is számos .pdf tutorialt találtam arról, hogy miként gyilkoljak meg felsőbb politikai vezetőket pl. -
#2 Igen, nekem is ennél a mondatnál dobta le az agyam az ékszíjat. -
assdf #1 "Maga a kémprogram telepítése két módon valósulhat meg. Az egyik esetben e-mailben juttatjuk el a címzettnek, a másiknál a munkatársaink telepítik fel a számítógépére."
De viccesek..
És ha pl linuxot használok akkor mi történik?
és ha nyilvános webes emailem van akkor hogyan települ a kémprogram? vagy majd oda lesz irva hogy "ez itt nem egy kémprogram, kérlekt töltsd le és futtasd. Aláirás: Nemzetbiztonsági hivatal" :)
Ha laptopom van mit csinálnak? Hogyan törik fel, amig magára hagyom mondjuk 5 percre?
Ha beülök egy nyilvános netcafeba és emailezem a következő robbantást, akkor azt hogy csekkolják?