Bakkerman- A Pékember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég megnézni az xpressen a hozzászólásokat a magyar filmeknél.
pl: Megy a gõzös vagy az Egy szoknya, egy nadrág is egy okádék.
"Ennél ócskább filmet régen láttam! "
"Koltai Róbert sokadik "filmje" az abszolút nézhetetlen kategória díjazottjait gazdagítja."
"Számomra a tavalyi esztendõ legbotrányosabb filmélménye volt ez a "film". Sajnos rémálmaimban azóta is kísért."
Ha már a "híres" Koltai Róbert filmjei is szarok akkor a többi magyar film is valószínûleg szar. Van 1-2 ami jó, de az ritka. 99%-uk szar.
Pl jó film az Európa expressz, csak már régi.
Fõleg azért szarok, mert alacsony a költségvetés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én már magyar filmeket nem is nézek, mert mind szar.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vontatott, nemtudtak már kitalálni semmit, hogy mivel nyújtsák el, mert 60 perces filmet gáz kiadni. Sikerült elhúzni 83ra, de olyan is.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Egyébként teljesen más mint a szõkekapitány fíling. lásd lentebb #12
Hétfõ (ápr 7.) óta adják.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A Szõke meg jól fõz! Ez kiderült a Vacsoracsatából!
Eddig volt egy-két ismerõsöm, aki nem bírta, de ez után a szívesen megismerné személyesen is!
Mindenképp ajánlom azoknak akiknek tetszettek a régebbi filmjeik
pl Vattatyúk, Tündérdomb, Európa kemping, Zsiguli, Roncsfilm.
Akik csak a júpíci reklámokból ismerik "Szõke kapitány"-t azoknak nem biztos, hogy be fog jönni. :)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
BUDA > miskolc.
Azért jó lenne ha ez kiemelkedne a sorból, kíváncsi vagyok.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ki mit vár tõle?
One man\'s hero, is another man\'s demon...