Bakkerman- A Pékember

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Hülye fasz mit személyeskedsz?
Elég megnézni az xpressen a hozzászólásokat a magyar filmeknél.
pl: Megy a gõzös vagy az Egy szoknya, egy nadrág is egy okádék.

"Ennél ócskább filmet régen láttam! "
"Koltai Róbert sokadik "filmje" az abszolút nézhetetlen kategória díjazottjait gazdagítja."
"Számomra a tavalyi esztendõ legbotrányosabb filmélménye volt ez a "film". Sajnos rémálmaimban azóta is kísért."

Ha már a "híres" Koltai Róbert filmjei is szarok akkor a többi magyar film is valószínûleg szar. Van 1-2 ami jó, de az ritka. 99%-uk szar.
Pl jó film az Európa expressz, csak már régi.
Fõleg azért szarok, mert alacsony a költségvetés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

fifi
ha nem nézed, honnan tudod, hogy szarok te szerencsétlen???...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nekem a Tibor vagyok, de hóditani akarok, az tetszett. De többi nemigazán:D
davidka003
Magyar film. Mit vártál? :D
Én már magyar filmeket nem is nézek, mert mind szar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kurvaszar film volt
Vontatott, nemtudtak már kitalálni semmit, hogy mivel nyújtsák el, mert 60 perces filmet gáz kiadni. Sikerült elhúzni 83ra, de olyan is.
ChuckyHUN
Valaki írja le, hogy meg-e éri megnézni??

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Egyébként teljesen más mint a szõkekapitány fíling. lásd lentebb #12

Hétfõ (ápr 7.) óta adják.

kemszi2
mikortól lesz?
John Cena
ez jóó lessz:D szõke kapitány:P

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Randal
A Badár Lala testvére:)

mama2
Ja bocs nem Zoltán, hanem András sry:P.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lacee
és ki az a Zoli?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mama2
Én elsõre pókembert olvastam:D. Amúgy ha a Szõke Zoli, meg a Badár Sanyi bene lesz, akkor az csak jó lehet(meg persze vicces is:D).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Láttam az rtl klubon az így készült: bakkermann-t! Zseniális!
A Szõke meg jól fõz! Ez kiderült a Vacsoracsatából!
Eddig volt egy-két ismerõsöm, aki nem bírta, de ez után a szívesen megismerné személyesen is!

Mindenképp ajánlom azoknak akiknek tetszettek a régebbi filmjeik
pl Vattatyúk, Tündérdomb, Európa kemping, Zsiguli, Roncsfilm.

Akik csak a júpíci reklámokból ismerik "Szõke kapitány"-t azoknak nem biztos, hogy be fog jönni. :)

Neogan
Szõke András, Badár Sándor, Zelei Gábor, Gáspár Tibor, Kerekes Vica, Tóth Károly, Györgyi Anna, Lázár Kati, Lilienberg Ferenc, Nagy Viktor, Stohl András

One man\'s hero, is another man\'s demon...

A magyar filmek általában "át szoktak jönni" - ha élhetek ezzel a nyálas Megasztárzsûris kifejezéssel - nálam, ezért meg fogom nézni.

desigo
kik szerepelnek benne?
Benny04
én is

Neogan
Ezek szerint...

Taranov
Már ebben is benne van a Stohl Buci? <#wilting>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kemszi2
kiváncsi vagyok rá
semmit, sajnos.

BUDA > miskolc.

PíszLávJuniti
Régebbi filmjeit elkezdtem begyûjteni Szõke Andrásnak, de többet vártam tõlük.. néhol elég eröltetett, "magyarfilmes".
Azért jó lenne ha ez kiemelkedne a sorból, kíváncsi vagyok.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Neogan
Bon-Bon- Bakkerman
Egész jó szám :)

Neogan
Jelképes kisemberek elszánták magukat, felveszik a kesztyût, derekasan küzdenek sorsuk ellen... A film hõsei, a pék hatalmas ötletének köszönhetõen: "Megvan a megoldás! Ha megsütjük a világ legnagyobb kenyerét, akkor bekerülünk a rekordok könyvébe és felfigyelnek ránk!" - próbálják kihúzni magukat abból az ingoványból, amibe önszántukon kívül kerültek...

Ki mit vár tõle?