27
Szőke András legújabb filmje!
-
#27 Hülye fasz mit személyeskedsz?
Elég megnézni az xpressen a hozzászólásokat a magyar filmeknél.
pl: Megy a gőzös vagy az Egy szoknya, egy nadrág is egy okádék.
"Ennél ócskább filmet régen láttam! "
"Koltai Róbert sokadik "filmje" az abszolút nézhetetlen kategória díjazottjait gazdagítja."
"Számomra a tavalyi esztendő legbotrányosabb filmélménye volt ez a "film". Sajnos rémálmaimban azóta is kísért."
Ha már a "híres" Koltai Róbert filmjei is szarok akkor a többi magyar film is valószínűleg szar. Van 1-2 ami jó, de az ritka. 99%-uk szar.
Pl jó film az Európa expressz, csak már régi.
Főleg azért szarok, mert alacsony a költségvetés.
-
#26 ha nem nézed, honnan tudod, hogy szarok te szerencsétlen???... -
Verseghy #25 Nekem a Tibor vagyok, de hóditani akarok, az tetszett. De többi nemigazán:D -
#24 Magyar film. Mit vártál? :D
Én már magyar filmeket nem is nézek, mert mind szar. -
Verseghy #23 Kurvaszar film volt
Vontatott, nemtudtak már kitalálni semmit, hogy mivel nyújtsák el, mert 60 perces filmet gáz kiadni. Sikerült elhúzni 83ra, de olyan is. -
#22 Valaki írja le, hogy meg-e éri megnézni?? -
Seten #21
Egyébként teljesen más mint a szőkekapitány fíling. lásd lentebb #12
-
Seten #20
Hétfő (ápr 7.) óta adják.
-
#19 mikortól lesz? -
#18 ez jóó lessz:D szőke kapitány:P -
#17 A Badár Lala testvére:) -
#16 Ja bocs nem Zoltán, hanem András sry:P. -
#15 és ki az a Zoli? -
#14 Én elsőre pókembert olvastam:D. Amúgy ha a Szőke Zoli, meg a Badár Sanyi bene lesz, akkor az csak jó lehet(meg persze vicces is:D). -
pddchris #13 Láttam az rtl klubon az így készült: bakkermann-t! Zseniális!
A Szőke meg jól főz! Ez kiderült a Vacsoracsatából!
Eddig volt egy-két ismerősöm, aki nem bírta, de ez után a szívesen megismerné személyesen is! -
Seten #12
Mindenképp ajánlom azoknak akiknek tetszettek a régebbi filmjeik
pl Vattatyúk, Tündérdomb, Európa kemping, Zsiguli, Roncsfilm.
Akik csak a júpíci reklámokból ismerik "Szőke kapitány"-t azoknak nem biztos, hogy be fog jönni. :)
-
#11 Szőke András, Badár Sándor, Zelei Gábor, Gáspár Tibor, Kerekes Vica, Tóth Károly, Györgyi Anna, Lázár Kati, Lilienberg Ferenc, Nagy Viktor, Stohl András -
Vlala #10 A magyar filmek általában "át szoktak jönni" - ha élhetek ezzel a nyálas Megasztárzsűris kifejezéssel - nálam, ezért meg fogom nézni. -
#9 kik szerepelnek benne? -
#8 én is -
#7 Ezek szerint... -
#6 Már ebben is benne van a Stohl Buci? -
#5 kiváncsi vagyok rá -
Kanál #4 semmit, sajnos. -
#3 Régebbi filmjeit elkezdtem begyűjteni Szőke Andrásnak, de többet vártam tőlük.. néhol elég eröltetett, "magyarfilmes".
Azért jó lenne ha ez kiemelkedne a sorból, kíváncsi vagyok. -
#2 Bon-Bon- Bakkerman
Egész jó szám :) -
#1 Jelképes kisemberek elszánták magukat, felveszik a kesztyűt, derekasan küzdenek sorsuk ellen... A film hősei, a pék hatalmas ötletének köszönhetően: "Megvan a megoldás! Ha megsütjük a világ legnagyobb kenyerét, akkor bekerülünk a rekordok könyvébe és felfigyelnek ránk!" - próbálják kihúzni magukat abból az ingoványból, amibe önszántukon kívül kerültek...
Ki mit vár tőle?