Nyáron folytatódik a Csillagkapu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te meg "paraszt-e" vagy?<#falbav>#falbav>
keletkeznek, maximum nem találsz rájuk.
A 3.évadot sajnos letöröltem, pedig már az is HD-ben volt meg. Most töltöm újra. Az elsõ évadot viszont még nem láttam HD-ben...
Sokan szidják az SG-1 7. és 8. évadját pedig összesen, ha 5-6 gyenge/gyengébb rész volt azokban. Az SG-1-et a 8 évad végén simán abba lehetett volna hagyni kétszer is nagyon jól le volt zárva ugyebár, mert a Morebius II végén ugyanaz történt, mint Threads végén. Jó hogy a pénz miatt is folytatták, de az én szememben azt a szálat le lehetett volna zárni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az SG SG-1 tényleg befulladt, de maga a történet nagyon jó, az Atlantis szvsz még jobbra is sikerült, mint az eredeti SG-1.
Kár, hogy ilyen jó alkotások még szökõévente egyszer sem kelettkeznek:
Star Trek
Babylon 5
StarGate
Másokat pedig idõ elõtt lelõnek:
Space: Above & Beyond
dehogy láttam, épp ezért nem is vagyok elfogult, hisz nekem szól a magyar verzió. semmi bajom a szinkronnal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Az egész SG szinkornban Daniel (4-dik sorozat végéig), O'neill (neki mindkettõ jó volt, de azért Szervét volt a bajnok), Hammond szinkronja volt jó. Janet, Teal'c, Bratac, Syler, Walter egész jó-elmegy kategória. Egyes mellékszereplõknek volt még jó.
Omok hangja az 1. sorozat Enigma részében, Tin Man-ben az idegen hangja, Nox-ok szinkornja az 1x07-ben, 4x02 mellékszereplõinek. Kinsey bicskanyitogató hangja az elsõ sorozatban, Spirits részben Tonani hangja, Learning Curve-ben a faszni hangja, Kowalski, Urgo (VILÁGBAJNOK!), Martin Loyd (a "dilis" kopasz).
Kb. ennyi.
http://youtube.com/watch?v=II52g4ulAmk
Mondjuk én valahol reméltem, hogy új szinészek lesznek benne és max vendégszereplõként lesznek az SG1 szereplõi.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?