121
Zombie Panic Source
  • theodor
    és a tölténytől meg a sok fegyvertől csak lassaban mész.
  • theodor
    lehet kommunikálni egymást közt de csak alapszavak. Töltényt is lehet adni egymásnak. Pl: ha te találtál egy shotgunt vhol de kifogytál én közben vettem fel vhol hozzá töltényt csak simán akkor ha kérsz (mer lehet kérni) akkor azt odaadhatom neked (lehet választani h a felét v az egészet adod) mivel nekem nincs shotgunom.
  • LordAdam911
    52%
    jEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!44444444444444
  • LordAdam911
    vanmikim
    tskéne
  • theodor
    Ált olyan 10 szerver van. De mindegyiken vannak bően. A team speak nem árt ebben a gameben mivel elég erős csapatmunka jellemzi szval egy mikrofon nem ártana. De van kommunikáció mint a bfben. Lehet egymásnak töltényt adni lehet mondani h "zombie" "fire" meg ilyenek.
  • LordAdam911
    nekemis vhogy úgy szedi
  • LordAdam911
    okok
  • F1re
    én is letoltom kivancsi vokl de kurva lassan szedi 200-220 kozott :|
  • theodor
    Lehet. majd alkotunk vmit. Sokan klánban túlélősködnek. Van rengeteg szerver... Majd adok ipt ha gondolod ami sztem a legjobb.
  • LordAdam911
    [lehet h túlságosan beleéli magát XD]
  • LordAdam911
    ja meg ha már így letőti mindenki akkor csinálok 1 klánt :P jelentkezni lehet. XDDD
    nevet majd kitalájjuk.:D
  • LordAdam911
    tudtok ajánlani szervert?
    [igaz még csak töltöm]
  • LordAdam911
    thx
  • theodor
    persze! semmi baja nem lesz semminek.
  • LordAdam911
    még1 kérdés. legális az ingyé letőtés? nem lesz lebanolva tőle a pénzé vett accom? XD
  • LordAdam911
    htxvm
  • theodor
    csak mondom akkor h a 3rd party modok hoz alapkövetelmény.
  • Yoda001
    áááá, nemond :D köszönöm a segítséget, de már elég jártas vagyok a steames dolgokba, viszont ilyen "külső progikat" még nemnagyon tettem fel, amik steammel kapcsolatba vannak...
  • theodor
    letöltés az 1ébként várd meg míg leszedi a steam
  • theodor
    jaja elégé sokan... Soha sincs üres szerver ált. angolok de vegyes akik nyomják.
  • Yoda001
    egyébként sokan játszák?
  • Yoda001
    őőő, nekem a tools gombnál van,demár feltettem, márcsak a progit várom.. vagy telepítő, nemtudom h mondjam
  • theodor
    Jaja tudom de vannak érdekes esetek..
  • Aquir
    hát nekem nem kellett külön feltenni. Feltettem régen a CS:S-t és azzal együtt jött :)
  • Aquir
    csak én szerkesztettem a már meglévő #11-est :) Szal nem ütött ki, sőt, én dupláztam meg az övét ;)
  • theodor
    ki Gran Turismo fanatic annak nem is gondoltam :D
  • Yoda001
    nemhát, ennyire ne nézz h*lyének..
  • theodor
    Ja, O_o meg a source Source SDK base sem árt ha felteszed. Rem nem kell elmagyarázni h kell az SDK t feltenni...
  • Yoda001
    valakit kiütöttél az üzivel, na, akkor jó, thx, mennifog :D
  • theodor
    Hát feltenni (a patchet is) és restartolni a steamet és a "my games" ben ottis lesz az exe. Aztán irtani a zombikat...
  • Aquir
    indíccsd!!
  • Yoda001
    most akkor letöltés után mitis kellene csinálni?
  • theodor
    jaja de karaj kis mod sztem megér egy próbát akinek van steam acc a (CS:S vagy HL2... O.o)
  • trogerzsiger
    Egy probát megér.
  • Aquir
    marad a cs, nincs köze hozzá csak a source motorhoz :p
    ingyen lehet letölteni, és használni csak source-os játék birtoklása esetén tudod

egyébként igen, van ilyen zombi-harc pl CS:S-ben, Garry's mod-ban úgy mint itt, a "Zombie Master" mod viszont olyan hogy egy játékos a zombi mester aki spectator módban termeli és irányítja a zombikat, és csapdákat aktivál, a többi meg megpróbál túlélni, igen jó :) és körönként mindenki lesz zombi mester, aki az kíván lenni :)
  • LordAdam911
    nekem lenne 1 kérdésem.
    ha ezt felrakom akkor még menni fog a cs:source?
    és ezt meg kell venni vagy ingyenesen le lehet tölteni úgy h az legális?
  • theodor
    zombie panic source
  • theodor
    A Cs Source Zombie módja elég gyenge ez inkább left 4dead es. És nemisrégi hisz 2007 dec 27. én dobták ki. Na meg 1gb a teljes mérete a patchel együtt. A CsS zombie mod pedig elég híg a 20 mb jával..
  • theodor
    Aki szereti a fegyvereket annak nem lesz hiányérzete (glock17, glock18c, Walther ppk, usp, ak47, m4, shorty shotgun, winchester, long barrel shotgun....) Ezek szétvannak szórva (és külön töltények vannak minden egyes fegyver modelhez dobozokban amik szintén szétvannak szórva) és ezeket kell megkeresned a különböző parás zombi val telisteli helyeken. Ajánlom mindenkinek!
  • Csuhai G
    Left4dead-ig kihúzzuk vele ha jó. :)
    Egyébként a leírás alapján teljesen olyan, mint a CS: Source Zombie módja.