Steam 3rd party mod

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az összes magyar szerver bezárt már rég, ha jól emlékszem volt 3 vagy 4 szerver.

jó formán már senki sem játszik rendszeresen a zps-el (hc fanokat nem számítva)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hi all! Nem rég kezdtem el a Zombie Panic Source nevû játékkal játszani és nekem nagyon bejött! Viszont magyarokkal még élvezetesebb lenne játszani, hiszen akkor tudnánk beszélgetni is játék közben. Szóval létrehoztam egy steam groupot, úgyhogy akinek van kedve játszani az csatlakozzon! A steam group neve: Magyar Zombie Panic source

Gyere és csatlakozz!

u.i.: Valaki esetleg nem tud egy ma is aktív és mûködõ magyar szervert?

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

lolSL
a napokban kijön a ZPS 2.1 a steamen, képek + változtatások listája.

nem. sztem is jobb lenen bot zombikal mint a Left4Dead ben de ebben a zombik is playerek mitán megferõzõdtek.
Értem, úgy tudtam vannak botok a cs:s-ben azok nem tudnak zombik lenni?

hát lan-ra sztem egyáltalán nem jó. Ugyanis a zombik is playerek multiban miután megfertõzódtek és ki szeretne zombi lenni LAN-ban, hogy szarrálõjjék. 😄
Valaki tudna errõl beszélni, hogy mennyire jó 4-5 fõs lan partira ez a mód? Hogy kell felrakni?

Lanra mi kell hogy ezt kipróbálhassuk?
Zombie Panic: Source v1.25b Windows Full Client:
zps_fullbuild_v1.25b.exe ezt szedem le.
Utána mi a teendõ?

Yoda001
na hol az a release? :o

http://9gag.com/gag/5135249

Jövõ hét keddre várható az újabb release ami már újab fegyver modelleket(m4, molotov koktél) és új pályákat is tartogat számunkra.<#hawaii><#wave>
LordAdam911
je
ték
Újabb foltozás látott napvilágot a módhoz. A patchet itt találjátok:Zombie Panic Source 1.25 patch
SimaSuna
holnap bemutatom haveroknak..azt lehet jövünk 5en^^

SivatagiRohamKukacok powa!!!!44444
jah😄 de van már még egy srác
LordAdam911
én vok az 1ik, nem?XD
az jó! lenne még 1 ember szval akkor már 3an vagyunk. Az már haladás...
Yoda001
egyhuzamban 1-2 orát szoktam nyomni 1 szerveren ... aztán cs-t mégtöbb ideig, attól függ melyik szerón vagyok (source)

1ébként nemártana már egy Magyar klánt kreálni. Csak emberek kellenének. Te hogy vagy vele? Sokat nyomod, vagy cs után egy kis irtás oszt kész?😄
Yoda001
jaja

Nekem ilyen problémám nincs. Mindig van szerver és vannak is rajtuk bõven szinte 24/7.
N1ggA
nekem nagyon nem akarja (már megint) látni a szervereket, tegnap hirtelen sikerült, ma megint nem. Nem tudom miért

Spread De Love!

Yoda001
ték

SimaSuna
kösz szépen!
Jah, és a ModDB rõl szedd és onnan a File Front ról...
Zombie Panic: Source v1.2b Server Hotfix
Zombie Panic: Source v1.2b Full Install
Zombie Panic: Source v1.2b Patch
SimaSuna
vki összecsomagolná és feltenné vhova? 😄
néha azért nefelejts el visszaolvasni...
Aquir
nem tudom, asszem a garry's modnál (ami source motort használ ugyanúgy) úgy volt írva hogy kell egy source-os játék hozzá, nem irták hogy csak külön töltsem le az sdk-t, ejnye :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
akkor úgy írnák hogy "1.0b patch to 1.2b" vagy valami ilyesmi lenne nem?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
eddig 3x mentem fel, és akkor nem láttam szervereket ebbõl a vikingesbõl, ugyhogy hagytam 😊

LordAdam911
mer kell azér :-cc
Énvagyokazapád
1.2b patch minek kéne? az az 1.0b-re van sztem, hogy ne keljen letölteni az egész 1.2-t

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

LordAdam911
iken

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK:CCC
Énvagyokazapád
de nekem nincs half life 2m, akkor is, és akkor majd késõbb letöltsem az SDK-t?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

LordAdam911
1. Zombie Panic: Source v1.2b Full Install
2. Zombie Panic: Source v1.2b Patch
3. Zombie Panic: Source v1.2b Server Hotfix
több nemkell
Énvagyokazapád
most akkor nekem innen melyik kell? :o

Half-Life 2:

Zombie Panic: Source v1.2b Server Hotfix

/ www.hl2files.com

www.moddb.com

MapMan

Zombie Panic: Source v1.2b Full Install

/ www.hl2files.com

www.moddb.com

MapMan

Internode

LiamBest

Zombie Panic: Source v1.2b Patch

/ www.hl2files.com

www.moddb.com

MapMan

Internode

LiamBest

Zombie Panic: Source v1.01b Linux Server Full Install

/ www.hl2files.com

www.moddb.com

MapMan

Zombie Panic: Source v1.01b Full Install

/ www.hl2files.com

www.moddb.com

MapMan

Zombie Panic: Source v1.01b Patch

/ www.hl2files.com

www.moddb.com

MapMan

Zombie Panic: Source v1.0b Full Install

www.moddb.com

Half-Life 1:

Zombie Panic v1.0 Full Install

www.dtdservers.com

www.hlevolve.com

/ / www.hl2files.com

www.flamescape.com

www.marineeater.co.uk

www.hootworld.net

Zombie Panic v0.94 to v1.0 Patch

LordAdam911
nyissá neki topikot.
LordAdam911
aggyá linkt
honnan tõccsem le :|
😄D
PíszLávJuniti
Érdekes lehet ez a zombis, alkalom adtán megnézem

Ami nekem tetszett mod, az a Pirates Vikings and Knights, inkább történelmi(?) korban játszódik, kardokkal, pajzsal, íjjal..
Az érdekessége az, hogy itt HÁROM csapat küzd egymással, egy egy területért.
kep

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Énvagyokazapád
okéj, htx

meg source sdk kell mé hozzá
elég szedjed ezerrel! le van írva korábi hszben miket kell szedni. aztán írj véleményt...
Énvagyokazapád
ehhez elég egy steam acc? :]
mert nekem csak cs1.6om van, de steames :]

Pls! Írjátok a vélemyéket, h kinek mennyire jön be(vagy esetleg nem) meg h ha vmit nem tudtok nyugodtan kérdezzetek. Én segítek 😄
LordAdam911
keminyes
Amire ma jöttem rá, az az, hogy ha egy bizonyos potig megsebez egy zombi(kb25hp ig )akkor elkezdesz átalakulni. Elkezd dobogni a zsíved egyre gyakrabban és aztán átalakulsz. <#eljen>
LordAdam911
csak azér mondtam h 1500+, h azér télleg rakja már fel a server hotfixet XD
Azért 1500+ nincs, de kb 20 mindig van amin vanna is bõven. (én persze leszûrtem úgy h csak azt mutassa amin vannak) azon a 20on kívül biztos van még rengeteg szerver, csak üresek...
LordAdam911
XD
Oldal 1 / 3Következő →