121
Zombie Panic Source
-
kissssss #121 az összes magyar szerver bezárt már rég, ha jól emlékszem volt 3 vagy 4 szerver.
jó formán már senki sem játszik rendszeresen a zps-el (hc fanokat nem számítva) -
SG fan #120 Hi all! Nem rég kezdtem el a Zombie Panic Source nevű játékkal játszani és nekem nagyon bejött! Viszont magyarokkal még élvezetesebb lenne játszani, hiszen akkor tudnánk beszélgetni is játék közben. Szóval létrehoztam egy steam groupot, úgyhogy akinek van kedve játszani az csatlakozzon! A steam group neve: Magyar Zombie Panic source
Gyere és csatlakozz!
u.i.: Valaki esetleg nem tud egy ma is aktív és működő magyar szervert? -
#119 a napokban kijön a ZPS 2.1 a steamen, képek + változtatások listája. -
theodor #118 nem. sztem is jobb lenen bot zombikal mint a Left4Dead ben de ebben a zombik is playerek mitán megferőződtek. -
fawcet #117 Értem, úgy tudtam vannak botok a cs:s-ben azok nem tudnak zombik lenni? -
theodor #116 hát lan-ra sztem egyáltalán nem jó. Ugyanis a zombik is playerek multiban miután megfertőzódtek és ki szeretne zombi lenni LAN-ban, hogy szarrálőjjék. :D -
fawcet #115 Valaki tudna erről beszélni, hogy mennyire jó 4-5 fős lan partira ez a mód? Hogy kell felrakni? -
fawcet #114 Lanra mi kell hogy ezt kipróbálhassuk?
Zombie Panic: Source v1.25b Windows Full Client:
zps_fullbuild_v1.25b.exe ezt szedem le.
Utána mi a teendő? -
#113 na hol az a release? :o -
theodor #112 Jövő hét keddre várható az újabb release ami már újab fegyver modelleket(m4, molotov koktél) és új pályákat is tartogat számunkra. -
#111 je
ték -
theodor #110 Újabb foltozás látott napvilágot a módhoz. A patchet itt találjátok:Zombie Panic Source 1.25 patch -
#109 holnap bemutatom haveroknak..azt lehet jövünk 5en^^
SivatagiRohamKukacok powa!!!!44444 -
theodor #108 jah:D de van már még egy srác -
#107 én vok az 1ik, nem?XD -
theodor #106 az jó! lenne még 1 ember szval akkor már 3an vagyunk. Az már haladás... -
#105 egyhuzamban 1-2 orát szoktam nyomni 1 szerveren ... aztán cs-t mégtöbb ideig, attól függ melyik szerón vagyok (source) -
theodor #104 1ébként nemártana már egy Magyar klánt kreálni. Csak emberek kellenének. Te hogy vagy vele? Sokat nyomod, vagy cs után egy kis irtás oszt kész?:D -
#103 jaja -
theodor #102 Nekem ilyen problémám nincs. Mindig van szerver és vannak is rajtuk bőven szinte 24/7. -
#101 nekem nagyon nem akarja (már megint) látni a szervereket, tegnap hirtelen sikerült, ma megint nem. Nem tudom miért -
#100 ték -
#99 kösz szépen! -
theodor #98 Jah, és a ModDB ről szedd és onnan a File Front ról... -
theodor #97 Zombie Panic: Source v1.2b Server Hotfix
Zombie Panic: Source v1.2b Full Install
Zombie Panic: Source v1.2b Patch
-
theodor #96 Zombie Panic Source -
#95 vki összecsomagolná és feltenné vhova? :D -
theodor #94 néha azért nefelejts el visszaolvasni... -
#93 nem tudom, asszem a garry's modnál (ami source motort használ ugyanúgy) úgy volt írva hogy kell egy source-os játék hozzá, nem irták hogy csak külön töltsem le az sdk-t, ejnye :p -
#92 akkor úgy írnák hogy "1.0b patch to 1.2b" vagy valami ilyesmi lenne nem? -
#91 eddig 3x mentem fel, és akkor nem láttam szervereket ebből a vikingesből, ugyhogy hagytam :) -
#90 mer kell azér :-cc -
#89 1.2b patch minek kéne? az az 1.0b-re van sztem, hogy ne keljen letölteni az egész 1.2-t -
#88 iken
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK:CCC -
#87 de nekem nincs half life 2m, akkor is, és akkor majd később letöltsem az SDK-t? -
#86 1. Zombie Panic: Source v1.2b Full Install
2. Zombie Panic: Source v1.2b Patch
3. Zombie Panic: Source v1.2b Server Hotfix
több nemkell -
#85 most akkor nekem innen melyik kell? :o
Half-Life 2:
Zombie Panic: Source v1.2b Server Hotfix
/ www.hl2files.com
www.moddb.com
MapMan
Zombie Panic: Source v1.2b Full Install
/ www.hl2files.com
www.moddb.com
MapMan
Internode
LiamBest
Zombie Panic: Source v1.2b Patch
/ www.hl2files.com
www.moddb.com
MapMan
Internode
LiamBest
Zombie Panic: Source v1.01b Linux Server Full Install
/ www.hl2files.com
www.moddb.com
MapMan
Zombie Panic: Source v1.01b Full Install
/ www.hl2files.com
www.moddb.com
MapMan
Zombie Panic: Source v1.01b Patch
/ www.hl2files.com
www.moddb.com
MapMan
Zombie Panic: Source v1.0b Full Install
www.moddb.com
Half-Life 1:
Zombie Panic v1.0 Full Install
www.dtdservers.com
www.hlevolve.com
/ / www.hl2files.com
www.flamescape.com
www.marineeater.co.uk
www.hootworld.net
Zombie Panic v0.94 to v1.0 Patch -
#84 nyissá neki topikot. -
#83 aggyá linkt
honnan tőccsem le :|
:DD -
#82 Érdekes lehet ez a zombis, alkalom adtán megnézem
Ami nekem tetszett mod, az a Pirates Vikings and Knights, inkább történelmi(?) korban játszódik, kardokkal, pajzsal, íjjal..
Az érdekessége az, hogy itt HÁROM csapat küzd egymással, egy egy területért.
kep