21
  • kicsizoz
    Az első részben szerintem maga a város is nagyobb volt mint 10négyzetmérföld, és ehhez jötterk még a városon kívüli területek is, azok is jelentős méretűek voltak!! pl.: a vizierőmű gátja, világiótorony, versenypálya, stb....
  • Timbu
    ITT
    10 négyzetmérföld. 2K által megerősítve.
  • Juszufka
    Nem tudom miért kell mindig dobálózni a számokkal ha nem megy. Én nem emlékszem olyanra, hogy ha egy cikkben területet említettek az stimmelt volna.

5,7 km^2 az semmi, az futballpályának kicsi, nemhogy egy ilyen játékban szabadságot adjon. Az kevesebb, mint egy 2,5 km * 2,5 km-es négyzet. Ekkora úton épphogy felgyorsul egy korabeli autó. És így akar hangsúlyos szerepet kapni az autózás?
  • Sance231
    Éljen, taps mindenkinek, remekül nyomjátok. Szentségtörés megemlíteni, hogy átvesz elemeket a SA-ból? Nem elég egyértelmű? Remek játék a Mafia, és biztosan remek lesz a folytatás is, de nehogy már ilyen eltúlzott hülyeségekkel próbáljátok bebizonyítani azt, hogy nem egyértelmű nyúlás. Eredetiség nem létezik a világon, az tuti, de itt a kör azért erősen szűkül, mivel a gém egy ugyanebben a műfajban versenyző elődtől vesz át bizonyos játékmeneti elemeket. Persze ettől még lehet baromságokat gondolni, de itt most túl egyértelmű a nyúlás.
  • Dave0092
    Maradjunk anyiban, hogy az egész GTA a SIMS-re alapszik, mer onnan loptak mindent
  • Skyline
    Lopás....Aki ezt írta,mondta az elmehet a büdös picsbe...Akkor a GTA Sünandrás az egyetlen játék amiben bennelehetne a kondi,stb...Ha ez ígylenne akkor tulajdonképpen a világ összes fps-e lopás a wolfeinsteintől kezdve..:)
  • koschwarz
    sajnos nekem is ez az érzésem. ezek a teljesen feleslegesnek tűnő fícsörök pont konzolosoknak való (már bocs).

az a problémám ezzel, hogy ha öltöztetni, meg gyúrni akarom a karakteremet, akkor sims-eznék. én rohadt izgalmas és változatos küldetéseket, jó sztorit (nem baj ha lineáris) és jó karaktererket akarok, mint az első részben.

az összes többi is oké, csak eddig mást se hallok a mafia2-ből, hogy öltözködni is lehet...
  • kicsizoz
    Sajnos szerintem egy konzolos tucatrjáték lesz, a kép is ezt az érzést erősíti bennem... Bár ne lenne igazam!

De semmi gond, végülis legfeljebb megint végigjátszom az első részt :)
  • Shan
    Ráadásul Windózon fut, ami alegesleges legnagyobb lopás, mivel az ötlet a Microsoft-féle pasziánszé...vaze.
  • Timbu
    Hú, mekkora büdös tahók ezek a csehek, hogy autót lehet a játékban vezetni! Mekkora nyúlás ez a Test Drive II.-től! És mégis milyen dolog az, hogy 3D-s, még ezt is képesek lenyúlni? Mekkora egy pofátlanság, hogy törnek majd az autók! Mit szólnak majd ehhez a Destruction Derby fejlesztői, ezt ők találták ki! És úgy egyáltalán, milyen dolog az, hogy autók és emberek lesznek a városban? Hohó, és milyen jogon játszódik majd egyáltalán városban, hisz a GTA is városban játszódot? (Itt jegyezném meg, hogy a GTA készítői bevallottan a Driver sorozattól "lopták" az ötletet, hogy 3D-sítség a 2D-s GTA-t.)
  • JackMeadow
    Ha a blizzinél voltak orkok akor már azt is csak lopni lehet
  • Dave0092
    hogy bejárjak az értelmes SG moderátorai/emberei nélküli topikokba fórumozni
  • ldavid
    na, az biztos nem lesz
    _______
    "Jah, valóságban nem szoktunk enni, konditerembe járni, öltözködni... EZt mind a GTA-ban látta elösször az emberiség, és csak onnan lehet "ellopni"..."

persze hogy nem, de az akció TPS műfajon belül nem igazán volt rá előtte példa
  • magyarvok
    Ha olyan fos az oldal, akkor miért vagy itt? :)
  • Csaba42
    Nyilván úgy értette a tisztelt cikkíró, hogy a GTA SA-ban lévő feature-k nagy része szerepelni fog itt is, aminek én csak örülni tudok, s amiket a GTA 4-ből hiányolni fogok. Csak nehogy az legyen a GTA 4-ből, mint a Black&White 2-ből; egy totál lebutított, semmitérő és unalmas folytatás. :(
  • pauly
    "Kezdjük rögtön azzal, ami talán a leginkább lopásnak vehető"
  • Csaba42
    Hajjaj, az infómorzsákat csipkedve már alig bírom kivárni, hogy magam is láthassam. Totálisan felcsigáz ez a gamma, nagy esély van rá, hogy (az elődhöz hasonlóan) a megjelenés után egyhamar a polcomon fog csücsülni egy eredeti példány belőle. Már ha nem szúrják el, amire sajna eddig bőven akadt példa. :( De legyünk optimisták!
  • Dave0092
    Én ugygondolom ez a Ötvös Tibor ferdehajlamu korrupt gazember....
    Kizárolag csak a GTA-bol lehet lopni... és már azis lopás hogy eleve 3D-s lesz a játék... Megkérdezném mennyit fizettek ennek a szennylapnak az ilyen béna hirekért.. nem beszélve arrol, hogy egy az egybe copyzzák a GS, GKrol a hireket.... szánalom... bekéne záratni ezt a fos oldalt...
  • Rage47
    ez csak renderelt PS kép sztem :)
  • A1274815
    A képet elnézve: nem vittük egy csöppet túlzásba a HDR blur amountot?
  • axaard
    Jah, valóságban nem szoktunk enni, konditerembe járni, öltözködni... EZt mind a GTA-ban látta elösször az emberiség, és csak onnan lehet "ellopni"...

Egyre nagyobb baromságok vannak itt...