2894
-
#2647 nekem is :D -
#2646 Nekem még mindig ez a jelenet az évad egyik legjobb része...
-
sata75 #2645 olyan évadzáró már volt, nem lőhetik le megint. -
#2644 Szánalmas húzás lett volna az írók részéről, én örülök neki, hogy nem. -
#2643 fujjneeeee, nem is akarom elképzelni. -
#2642 Nekem is ez a megérzésem volt, de örülök, hogy nem ez volt nagyon cheesy lett volna az a húzás. -
xido #2641 én megmondom őszintén..valamiért azt hittem,hogy azt hittem elcsattan egy vigasztaló csók Penny/Raj között és abból lesz egy wtf szál,míg Leo távol van :) -
#2640 nem kéne persze,de így meg háttérbe szorult Raj karaktere.
Ahogy olvasom a rajongók leginkább Bernadeth/bernadett (tököm tudja) karakterére fújnak emiatt a kapcsolat mizéria miatt.
Ott lesz hanyatlás majd ha Sheldon megcsókolja Amy-t,akkor valszeg még egy évad és kifújt mert ezt a szálat nagyon húzzák. -
#2639 Valamilyen karakterfejlődés kell bele. Meg így többen nézik, mintha csak kockapoénok lennének, pedig azok jók voltak :) -
#2638 Pont ezért nem kéne bele. Nem értem, miért kell mindenkinek párt találni. Az egész sorozat kezd átalakulni párkapcsolati komédiává. Arra ott van a How I met... -
#2637 szerintem se szállt ki,dokik után nem volt nagy szerepe,valszeg két kézzel kapaszkodik ebbe most.
Bár nekem szimpatikus volt itt is.Raj mellé pont jó lenne,és amúgy is már túl sok volt a többiek kapcsolatából.
-
#2636 Biztos, hogy lesz még, ez inkább ilyen 'legyen valami cliffhanger itt is' jellegű szál volt a részben. -
#2635 nekem szimpatikus volt a maga esetlenségével együtt is :) -
#2634 Dejó, hogy lelépett ez a csaj (Raj csaja). Nagyon idegesítő volt, és erőltetett. -
#2633 Akkor néznéd a Breaking Badet :D -
#2632 :DDDD
"On a ship? Aren't they afraid Hawking will just roll overboard?"
"It did not kill me when you went to space. Monkeys went to space."
:DDD -
#2631 ha-ha, nem :P én minőségi sorozatokat nézek :D -
#2630 Meg többnyire úgyis olyan sorozatot nézel, amire nem kell várni, mert kaszálják, mi? :D -
#2629 Nekem ez az első szünet mert ugye egyszerre daráltam le az egészet, mire az 5. évad végére értem kezdődött a 6. :D De amúgy se szoktam tudni... :D -
#2628 Úgy csináltok, mintha most néznétek először sorozatot :D Évtizedek óta így megy, ősszel kezdenek, májusban végeznek az országosok. TBBT-nél is mindig így volt. -
#2627 -
#2626 4 hónap -
#2625 Mennyit kell várni? -
#2624 nagyon jó volt.
kár hogy most várni kell megint. -
#2623 Ha-ha ez kegyetlen volt gyerekek! :D -
#2622 nagyon jó rész volt,akár az egész évad
"Semmit nem éreztem,amikor az űrbe mentél.
Majmok is jártak már az űrben."
-
#2621 haha. Raj nagy volt a végén! :D -
#2620 Does he ever shut up?
-
#2619 Úgy-úgy!
most pörgettem vissza erre a részre újra miután megnéztem.
rég volt ilyen jó rész,Amy-t én is sajnálom picit. -
#2618 Beteg rész :DDD -
#2617 Beteg rész volt a mai... :D csupa awkward jelenet. :D -
#2616 Ja, nem igazán használják ki ezen a téren, itt Conanél is jobb volt, mint a TBBT részben. -
-
#2614 Eddig is tolt már ilyen imitációt néha-néha, persze nem volt arra építve epizód, meg igazán gimick se lett belőle. -
Monoton #2613 Wolowitz tényleg nagyot játszott most :D Nic Cage volt a legjobb :D -
sata75 #2612 ez a Wolowitz ez hol volt eddig? vagy az űrben történt vele valami?:) -
#2611 Amyt egy kicsit már sajnálom... -
#2610 elég beteg egy rész volt :D -
#2609 Hm, azt nem figyeltem :D -
#2608 Amikor rosszul lesz a helyére ül (: