The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
hát nekem semmi bajom nem volt ezzel a résszel😄😄 nagyon jóak volt😄
bááááz Koothrappali<#vigyor1><#buck>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dragon11
Thx, h. kiraktad.;-)

kommersz
Nekem se tetszett annyira.1-2 poen jovolt.
De ennyi.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Nekem nem nagyon tetszett ez a rész, néhány poént leszámítva nem nagyon nevettetett meg. Sheldon szerepe eléggé idegesített most.

REAL MADRID

Bulykin
felirat^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dragon11
kérdés* sry:\

dragon11
Én is megvárom, csak kéréds mikor lesz..😊

precision
áh, te se vagy addikt 😄 hajnal ~4kor tbbt -t nézni 😄D
én azért megvárom a magyar feliratot 😄

Bazinga!

GregSB
Mekkora volt ez a rész, a végén befostam a nevetéstõl 😄DDDD

artschiatwork
ez mekkora már:

dragon11
Naon jó >.<

artschi
jaja, fõleg abban a kék ruhában <#finom>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

passatgt
már nem azért de rajta nincs 1 deka hús sem, mindketten tökéletesek

tnm
holnap reggelre nincs új rész. következõ rész:
Title: The Hofstadter Isotope
Episode #: 02x20
Original Airdate: Monday April 13th, 2009

tnm
jaja,

<<nagyon gonosz:>>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
több rajta a hús, oda csinálsz rá lukat, ahova akarsz

dragon11
Sztem jó mindkettõ.😄

MR ME
nekem se, Penny dughatóbb

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

precision
na megint hozta mindenki a formáját 😄 jó kis rész volt 😊 Penny is egyre jobb 😊

Bazinga!

Bulykin
<#buck><#mf2>

dragon11
dededededede😄😄😄

tnm
semmi baj, nem ítéljük el a másságot. 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
*=elítélem 😄DDD (nem is.)

Bulykin
csak nekem nem szimpi ez az új csaj?<#gonosz1>

dragon11
Király volt ez a rész is..😄😄

Hát vazz, ez a vicc 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kommersz
Magyar azert irtam.
En is most nezem maradt 5 perc,de geci joresz😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ha ez a magyar akkor hamar kész lett o.O
Du néztem meg angollal, remélem a felsõ szomszéd marad még pár részig 😄

kommersz
© Seth (GIE) ma 18:33
The Big Bang Theory - 2x19 - The Dead Hooker Juxtaposition (HDTV-XOR) -

beküldve, enjoy

PS: Sztem az idõzítés nem a legjobb - sõt! - de én azzal nem szórakoztam...

edemm
Nagyon jó a 19. rész is 😄
Már alig várom hozzá a magyar feliratot 😄

Bulykin
<#wow2>nah, erre kíváncsi vagyok<#eljen>

Bulykin

tnm
take, oh yes 😄

Legalább HIMYM lesz =\

Bulykin
jaj, értem😊 <#worship>

tnm
mert több nap, mint kolbász. (több 7, mint ahány epizód ezért szét kell húzni a mezõnyt. pláne azért mert most májusban vagy mikor lesz a sweeps és addig ki kéne tartania a fõbb sorozatoknak -emiatt azt hiszem mostanában sok szünet lesz, vagy lesz legalább még egy, de nagy)

Bulykin
miért nem lesz?:S

tnm
holnap hajnalra nem lesz új rész!
(akit érint annak: Two and a Half Men se, viszont HIMYM lesz, mivel az az egyik korábbi Obama beszéd miatt egy rész lemaradásban volt.)

artschi
jaja 😄DDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MR ME
az az ölelés a végén 😄DDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

artschi
szerintem a sorozat best epizódja volt 😄

artschi
LOÁLLLLLLL 😄DDDDD

MR ME
énse láttam, amikor pl a szalvétát adta penny sheldonnak karácsonyra akkor bizony utána kellett néznem h ki is valójában az a muksó 😄

Hja, bár én pl Star Treket nem igen láttam még pl, de azért úgy ahogy lehet érteni azokat a poénokat is :p

Sceleton
Akkor kocka vagyok... 😞 Bár a szomszédom nem szõke... 😄D

Est Sularus oth Mithas!

MR ME
mer kell egy alap kockaság ahhoz h vki értse a sorozatot és szakadjon rajta végig szvsz 😄

Bulykin
hát ez igaz😊

tnm
az az igazság, hogy sok ismerõsömnek olyan "so-so, egyszer majd ledarálom" érzése támad tõle. és ahhoz képest kevesek kezdenek el rajongani. tényleg összességében jó hangokat lehet hallani, de ennek az is oka, hogy akinek nem jön be, azt annyira nem is izgatja, hogy rosszat mondjon róla (persze már az is érdem, ha nem sok embernél veri ki a biztosítékot)

Bulykin
nah végre, egyre többen kezdik el "felfedezni" ezt a sorozatot😊 és csak pozitív a vélemény mindig^-^

edemm
Életemben látott legjobb sorozat szerintem, úgy megnevettet mindig 😄

Bulykin
1-2 hét alatt kaptam meg a jogot, itt kérdeztem is h mi lenne ha hg lennék, nah akkor írtam nekik😊