The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
második is
(azt a képet kaptam egy bögrére nyomva karácsonyra 😄)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Milyen nagy igazság az elsõ 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

ááá ezen beszartam...nagyon nagy😄😄

😄D

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

DöflingR
Legközelebb spoilerbe, ha lehet..

Bulykin
Howard bazdmegXD Raj<#vigyor1> ezt nem hiszem el 😄😄😄
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bency
Ilyet meg meg meg 😄DDDDDD

:) Semmi okosság :P

desigo
PJack
amúgy nemrég fejeztem be, várom már nagyon az évad végét
remek sorozat, egyedi karakterek egyedi stílusjegyekkel, karakterfejlõdés, változatos témák.
sokat röhögök rajta

+fav

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
ezjó 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

precision
lol 😄😄😄

Bazinga!

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

azt tudom, csak pl. a 3x18 és a 3x19 között 3 hét szünet van, ill. a 3x19 és a 3x20 között is 3 hét szünet van.

Bulykin
<#fejvakaras> hetente van csak rész

na, ez jó hír, csak nemtom, miért adják a következõ részt késõn.

MR ME
hálistennek!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hzsolt
Most megnéztem a wikit, és nem évadzáró lesz a 12-i rész.
Ez az évad is 23 részesre van tervezve.

3.19 Wheaton Recurrence, 12th April 2010
3.20 Spaghetti Catalyst, 3 May 2010
3.21 Plimpton Stimulation, 10 May 2010
3.22 TBA, 17 May 2010
3.23 TBA, 24 May 2010

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

precision
istenem... 😊
lassan lehet olyan igazságot megállapítani, hogy amibõl nincs xxx verzió az nem létezik
(vagy amibõl nincs kínai klón termék az nem létezik... esetleg amire nincs ráírva hogy made in china az gagyi)

😄

Bazinga!

desigo
mert arra van a karakter hogy a nézõ tudjon azonosulni (Penny is lát el ilyen funkciót), meg hogy ne legyen teljesen kaotikus az egész
Igen, tényleg jobban ki kéne õket dolgozni. Leonard-ban pl nagyon sok lehetõség van szerintem, lehetne megint egy olyan rész, amiben õ van terítéken. Anyjával való kapcsolata, Penny, jönne egy új csaj nála esetleg és vívódna közte és Penny között...
Wolowitz nagyon nagyon durva 😊, nagyon jól játsza a színész az idegesítõ majmot. Épp most néztem meg megint azt a részt, amikor Raj Sheldonnak dolgozik. A végén Howard megjegyzi Pennyéknek, hogy "i cant help it, but heard the big finish... BRAVO Leonard!". Vagy valami iylesmi. Ez haláli 😄

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Most, hogy említitek, tényleg rá kéne gyúrni a karakterekre - Sheldonon kívül persze. Leonard addig volt érdekes amíg Pennyre hajtott,ha nem lenne ott észre sem venném. Raj kimerül abban, hogy indiai és nem beszél a nõk elõtt, ez három évad után kicsit kevés. Wolowitz egy picit kidolgozottabb, de még mindig kevés. Magánvélemény és pici kritika. Ettõl függetlenül imádom a sorozatot, Sheldon fantasztikus és ahogy elõbb is említettem messze felülmúlja az összes szereplõt 😄

ez jó 😊
Wolowitz for prezident 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hzsolt
Most olvastam az IDDQD blogon:

szerintem is. de amúgy Raj, mint második?
ált. õ legkevesebb egy részben, vagy beszól valamit, vagy neki szólnak be, nagy ritkán tényleg van szerepe
(bár lehet csak nem szeretem az indiaiakat)
MR ME
épphogy Leonard a leg"normálisabb" mind közûl szvsz 😊

Mivel, hogy õ a legjobb és legmarkánsabb karakter aki viszi a hátán a show-t persze , hogy õ van legtöbbször a középpontban. A 4 nerd közül õ a legjobb, utána Raj, majd Wollowitz és Leonard (nekem õ elég szánalmas). Persze ez az én magánvéleményem, de az biztos , hogy Sheldon a legjobb színész a sorozatban.

MR ME
igen sztem is kicsit túlerõltetik sheldont most, oké h "érdekes" figura de mostanában nekem kicsit sok belõle...

Nekem se nagyon tetszik ez a csaj, de meglátjuk mit fognak kihozni belõle.
Amúgy kövezzetek meg, de én már várok egy olyan részt, amely megint nem 1 1személyes Sheldon show. Jó az is, de kell a változatosság.

precision
de hát könyörgöm úgy néz ki mint egy férfi...
Howard csaja is okos mégsem transzvesztita 😄

Bazinga!

Bulykin
ideális partner Sheldonnak 😄😄 tuti keciokos 😄

Az már volt, Wolowitz el is volt vele 😛
Tudom, nem család, iskolatárs(?)

Ám Sheldon-nak mindegy 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát Sheldon nem ért a nõkhöz az ziher <#nyes>

Andr0
fú hallod inkább vkit penny családjából kéne hozni😄 sem mint Wolowitz-éból 😄😄

Armin & Ayu fan

precision
most tényleg róla beszélgetünk? 😊 mert én mindjárt dobok egy hátast...

Bazinga!

elég Wolowitz-rokonnak néz ki pedig xD
na, az érdekes lesz... <#idiota>

Bulykin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ lesz Sheldon barátnõje!! vagy legalábbis a csaj aki megtetszik Sheldonnak 😄

Bulykin
"Mayim ‘Blossom’ Bialik fog vendégszerepelni a The Big Bang Theory évadzárójában, s ha bejön a karakter, akkor a következõ évadban visszatérõ szereplõvé válhat."

Évadzáró??? Jó lenne ha több rész lenne belõle 😛

csak 19 rész a 3. évad? a 2. évad 23 részes volt... 😞

hzsolt
bizony, és jön Will Wheaton! <#violent>

gondolom mert évadzáró

rhazid
rohadt jó az a két kép ami a cikkben van [:
ja meg csak így tovább TBBT !:q

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"