The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Fura, hogy szerinted sznob birka az, aki két elérhetõ, ingyenes lehetõség közül a neki szimpatikusabbat választja...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hát kb ennyit számit az eredeti nyelv. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Sõt, nem is kell megváltoztatni a másikét. 😊
Na mindegy, csak benéztem. További jó Seldonozást meg Lenördözést meg Rázsozást meg Hávárdozást és persze Penizést! 😊
[/spam]™
:) Semmi okosság :P
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Például onnan, hogy szinkronnal néztem az elsõ két évadot?
"magyarul kezdi illetve végignéz példának okáért egy évadot magyarul semmi furcsát különöset nem talál benne és ugyan úgy humorosnak találja."
Nem a fenét nem.
:) Semmi okosság :P
Mondjuk a legtöbb sorozat esetében ez így van, számomra egyetlen kivétel a 2 and a half, ott kivételesen nagyon eltalálták a szinkront😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy gondolom a Raj a Rajmund-ból jött! Legalábbis a László táborban az indiai gyereket hívták Rajmundnak és szólították Raj-nak!
Az is tetszik, ahogy Raj nevét mondják. 😊
Nem angolosítják
[/spam]™
Én is megnéztem az összes eddigi részt. Valamikor idén január végén kezdtem.
Elõször nagyon nem tetszett, aztán az elsõ évad végétõl elkezdett tetszeni.. most (3. 4. évad) meg már olyan részek vannak, amin nagyon viccesek! 😊
Barátnõm ajánlotta a sorozatot, azt mondta, hogy az elsõ két évad még elmegy, utána már nem jó. 😊
---
Egy hete megnéztem újra az elsõ évad elsõ 5-6 részét és azt kell mondjam ugyanúgy nagyon bénák. :/ A poénok sem poénok, hanem tök evidens dolgok. 😛 És Sheldon nem háromszor kopog. 😊
Az nagyon tetszik a magyar szinkronban, hogy nem Leonárd Lenörd, hanem Lenörd. 😊))
Üdv,
Catti
[/spam]™
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a végén Raj meg Howard XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sheldon szenvedése fantasztikus volt😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
- Jár valakivel?
- Nem, szingli és épp egy nyulat keres xD
hasonló kategória a film mint a Gru... pfff az mekkora volt :9 de csak original nyelven szabad megnézni xD
Armin & Ayu fan
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
#1985: Chuck Lorre sorozatainak végén szokott lenni egy üzenet, meg mikor mi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ