2894
-
lord nihilus #2407 Eddigi egyik legjobb rész...rég nem röhögtem ennyit:D -
#2406 Ez beteg, de jó. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2405 nekem tetszett ez a rész is.
btw: baki ebben a részben - más is észrevette?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor penny és amy autókáznak más és más színű autó követi őket -
#2404 Howardot fel nem engedték volna az biztos xD
pár hetet nem bír bezárva. -
#2403 én sírva röhögtem végig ezt a részt :'DDD -
#2402 [spoiler] Az te Howard beállt mint egy szög. :D Penny meg... :D A kis asszisztens csaj mag cuki :D Beteg egy rész volt. [/spoiler}
-
#2401 Ez is jó rész lett
Howard kicsit megkattant:DD -
#2400 na gyorsba meg is nézem! -
#2399 viiiiiiiiiiiiiiii -
#2398 Jó volt a Howard-os rész is :)
Na, ez a 6x03 teljesen jó rész volt :DD -
Janika114 #2397 A Howardos száll most annyira nem jött be nekem, de egy nagyon jó rész volt. -
karajjj #2396 alakulgat :D -
#2395 a vége az nagyon ott volt! :D -
#2394 jah :D
F. LOOPS :DDDDDDDDDD -
#2393 Jó rész volt :D -
#2392 na EZ a rész volt jó!:D -
#2391 Nem emlékszek a nyilatkozatra, hogyan fogalmaztak, de lehet a barátnőt is idézőjelbe lehetne rakni. -
#2390 Ki lesz az találva ne aggódj! Lehet hogy olyan nő lesz akinek a társaságában nem jelentkezik ez a komplexus Raj-nál! -
#2389 akkor mindig részeg lesz :D reggel piálással kezd h meg merjen szólalni XD -
BongoBácsi #2388 Unalmas, meg ugyanazokat a gyenge poénokat kapod újra meg újra, plusz rámentek erre a csöpögős esküvős témára ami nálam ismét csak egy minusz pont. -
#2387 Érdekes volt de mosolyogtam rajta :) -
#2386 Az előzetes hírek alapján Raj is barátnőt fog "kapni" ebben az évadban. -
#2385 kell amúgy, ez előbb utóbb várható is volt :) -
#2384 Nekem pont az tetszik hogy foglalkoznak Leonard Penny kapcsolattal és méginkább Amy Sheldon kapcsolattal,kell ez,Raj pedig maradjon forever alone mert igy szuper :D -
#2383 nekem is bejön, de szerintem azért az érezhető h sokkal jobban ráálltak a romantikus dologra, a szerelmi szálakra, főleg így az utóbbi 2 évadban, eddig pedig főleg uyge a kockaság volt porondon :) -
#2382 Nem értem miért szidja mindenki,nekem totál bejött. -
BongoBácsi #2381 Úgy látom ez az évad is elég gyenge lesz ... :/ -
karajjj #2380 Raj ne buzuljon már be! :D -
xido #2379 Zeusowitz:)
Sheldon éttermi dumái voltak a legjobbak:) -
#2378 Szerintem kurva jó volt,Wolowitz anyjával sincs akkora baj,csak lehetne tőle jobb is.De Raj,Penny,Leonard még mindig épp olyan csúcs! Én sokszor kacagtam :S -
#2377 megnéztem.Elég filler epizód hatása volt,nem szólt akkorát mint vártam:/ -
#2375 Wolowitz anyja és a csaja rohadt idegesítő már... -
#2374 huhú kijött az új?
megyek meg is keresem. -
#2373 repülőben vették fel -
#2372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számítógép, kábelen lógtag, vagy méginkább csak valamin ültek, elég egyszerű jelenetek voltak, Wollowitznál pl full olyan érzés volt, mintha egy kis forgószéken ült volna. -
#2371 Lol. -
#2370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal nem nagyon. Nincs elég idő rá. -
#2369 nekem tetszett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!különösen az űrállomásos részek :) vajon hogyan vették fel a súlytalanságos jeleneteket? biztos ilyen repülővel amivel a nasasok is gyakorolják a súlytalanság hatásait (gyakorlatilag rohadt magasra felszállnak egy masszív repülőgéppel és zuhannak vele egy keveset... és amíg zuhan addig a gép belsejében 0 a gravitáció :)) -
#2368 Nekem ez a resz annyira nem jott be talan vagy 2x nevettem. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remelem Raj nemfog bebuzulni [teljesen:D]. -
#2367 bukkake