20
Info: 1. hsz.
-
#20 ték-.-
(sry) -
#19 kérjetek bármit én keresek, de ti is adjatok tanácsot, milyen addonokat használjunk -
#18 nem 1 nagy siker ez a topik (: -
#17 kerestem de sry nem találtam :| -
#16 Én csak a MOHAA-ba(sima mohaa) ott szar a célkereszt de www.mohaa.hu -ról le kaptam 2-3db ot -
#15 Half-Life 2 Deathmatchez valami emberi célkereszt addon-ról tud vki, mert az alap célkereszttel lehetetlen lőni... Mondjuk CS:S féle célkeresztel már ki lennék békülve... -
#14 np, igazad van -
#13 köszönjük. :D -
GCsab #12 Mind2 orosz de azért ki lehet rajtuk igazodni...
http://cs.top100arena.com/go_out.asp?id=4380
http://cs.gameguru.ru/load_knife.htm -
#11 Carbon Deagle - CS:Source
videója -
#10 rendben még rakok, csak most iskolába vagyok. -
#9 ilyeneket még rakjál :D -
#8 Szép magyar neve van a topiknak :D -
#7 hát ez nem jött össze:D -
#6 Legalább a "Gamekhez"-t írtad volna "Játékokhoz"-nak. Bocs... -
#5 de én nem konkrétan névre akarok keresni
a google meg nem tudja megállapítani h melyik addon jó és melyik kevésbé, ezért kérném a ti véleményeteket, ajánlataitokat -
#4 google hehe
csak rosszul linkelted :C -
GCsab #3 Én tudok egyet!
Elvileg mindegyik játékhoz lehet találni itt -
#2 Realistic M4A1 (CS:Source)
Kimber Pack V1.3 (CS:Source) el lehet szarozni vele amég beraksz mindent :C
Ultra High Fps Pack (CS:Source) - a fegyvereket kicseréled ezekre az ocsmány és sokkal több fps-ed lesz:D
ti jöttök. :D -
#1 hy all
tudom, hogy a játékok topikjaiban be vannak linkelve az addonok a banner alá. de én úgy gondoltam, hogy ennek kellene egy külön topikot nyitni.
van pls www.fpsbanana.com. de én még kíváncsi lennék még több helyre is, ahol ilyeneket lehet letölteni. én elsősorban counter-strike: source-hoz lennék kíváncsi addonokra.
szeretném, ha kiemelnétek addonokat, hogy pl ez jobb mint nemtom melyik másik vagy csak úgy linkelni 1et, hogy ezt ajánljátok.
aki nem használ ilyen addonokat, annak nem kötelező írnia.
én olyan addonokra gondolok, hogy a fegyver másként néz ki (kicseréljük a textúrát).
ha ennek mégse kellett volna topikot nyitni, akkor sry, de sztem nem jöhet rosszul(keresőben sem találtam ilyesmit!:P)