29
-
Real13 #29 Akkor én nem vagyok átlagember, mert sokszor láttam és mindig élveztem xD -
#28 Nekem nagyon tetszett, feelgood filmecske :) -
smaszi #27 Hát ez remek is lehetett volna, de nem lett az... Sajnos részemről az egyszer -esetleg kétszer- nézős kategóriába esik...Mert ezt sajnos csak egyszer tudja "élvezni" az átlag ember, másodjára már terhessé (unalmasan lassúvá) válik a film... Teljes mértékben középkategóriás, részemről nem adtam volna Oscar-t a forgatókönyvért...De hát ízlések és pofonok, lehet h. pont egy ilyen film hiányzott a kritikusok Oscar-palettájáról...s ezért adtak neki eggyet. -
willcox #26 Annyian dicsérték a film zenéjét, hogy ha a filmet nem is vagyok hajlandó megnézni, a zenéjét (OST) meghallgattam. Szerintem nagyon felejtős, de izlések és pofonok... -
#25 Csatlakozom, nekem is tetszett ez a film. Már csak azért is mert nem ilyen befejezésre vagy történésekre számítottam. De pozitív, hogy nem úgy alakult amire számítottam. A film mindenképpen jobban bejön nekem mint a Nem vénnak való vidék. Azt leszámítva, hogy a legjobb ff színésznek járó díj - továbbra is úgy gondolom - jó kezekbe került Anton Chigurh-nél. Viszont maga a film - mármint a Juno - messze túlszárnyalja a Nem vénnek való vidéket. A vicces az, hogy olvastam a NVVV-vel kapcsolatban olyan kommenteket ahol pozitívumnak tartják - és állítják -, hogy zene nélkül is lehet jó filmet csinálni. Sztem pedig nem. Gondolom sokan ismerik az örökbecsű gondolatot, hogy egy film 50%-a a zene és ez nagyon így van. -
#24 Erre mondtam én azt, hogy ha nem vagy amerikában született ill. ott élő tini vagy szülő, akkor nemtudhatod mennyire életszerű ott egy ilyen sztori.
Én nem határolódom el tőle, hogy ők képesek így reagálni, merőben más a társadalmuk mint az európai normák... -
winnie #23 "Vagyis azt nem értem hogy 16 évesen miért akarja kihordani..."
mert nem láttad a filmet. nyilván az első útja egy abortusz klinikára vezetett. -
Real13 #22 Elküldeném a csába.:)Először.Aztán lenyugodnék, és megbeszélném vele.Tudok mást tenni? Persze, hogy mit mondanék neki,azt már nem tudom.
De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy más is így tenne. Kultúrális különbségek is vannak, és lehet, hogy Amerikaban tényleg így gondolkodnak páran. -
Kagemusha #21 Most nem azert az egy-huszert, de ha majd a 16 eves lanyod ugyanezzel a dumaval jon haza, kivancsi lennek, mit valaszolnal? Ugy kapasbol, anelkul, hogy egy kicsit atgondolnad... -
Real13 #20 Raingun: ki mondta, hogy nem használtak? NIncs a filmben egy szó sem róla, szóval használhattak, de becsúszott.(ugye nem kell mondanom, hogy ez lehetséges :)
A na és szöveg a magyarok baromsága , angolul teljesen más van odaírva.
És nem domborítják ki a negatív élményt, de pont, hogy meg is magyarázzák miért.
És nem is akarta kihordani.
Nézdd meg:) -
raingun #19 Vagyis azt nem értem hogy 16 évesen miért akarja kihordani...
És ahogy a plakáton is szerepel: "Terhes, na és"
Ez az ami dúrva -
raingun #18 Lehet, csak éppen gumit kellett volna használnia... És a trailer-ből tényleg ez jött le. Amúgy az a nő aki inkább megszüli, a legritkább esetben válik meg tőle, még ha előtte úgy is tervezte. Egy életre szóló negatív élmény lesz, nem tudom ezt a filmbe kidomborítják-e. -
Real13 #17 Sok helyen mondtam már, de 2007 egyik legjobbja szerintem.(igen, 2007, eredeti premier alapján) Az a baj, hogy sokan túlfilozofálják a kérdést teljesen feleslegesen. A film nem tanítani, akar, sokkal inkább csak elmesél egy történetet, pozitív szemszögből.
Sőt,azt sem értem, mire alapozzák azt a kijelentést, hogy valaki nem lehet ennyire érett (naggyából) 16 évesen.Oké, hogy nem ez a nagy átlag, de miért átlagos tiniről szóljon a film? Egyábként sokan mondják, hogy tahó Juno, valamiért mégis mindenki szereti!(mármint a filmben, és nem is tűnik hiteltelennek)
A zene meg azt bizonyítja, hogy jó soundtrackkel nagyot lehet dobni egy filmen, és ezzel szvsz semmi baj nincs.:) -
winnie #16 pedig a film éppen arról szól, hogy mennyire nem sz*rja le, hogy mivel sajátmaga nem tudná felnevelni, ezért olyan családot keres, akiben feltétlenül megbízhat. csak egy random, jöttemnt famíliának oda sem akarja adni. -
raingun #15 Nem láttam a filmet de a reklámjában mutatott, terhes vagyok, leszarom nem hiszem hogy túl jó példát mutat. (nem vagyok erkölcscsősz, és lehet hanyagolni az ilyen jellegű kommenteket) De mindenképp azt a modelt mutatja hogy még ezt a fontos dolgot is le lehet szarni következmányek nélkül. -
Hoz_Hun #14 Nagyon burokban nőtél akkor fel. Még olyan tini is van aki megrugdos egy tanárt az óráján. :P -
Hoz_Hun #13 Ez a film NAGYON jó lett. Pedig én útálom az ilyen típusú filmeket és véletlen hogy láttam. Azóta mégegyszer megnéztem és még jobban tetszett.
ÉS NINCS TÚLÉRTÉKELVE. Az sem értem mitől annyira "amerikaias" a film. Én nem rajongok az amcsikért (nincs is bajom velük) és 100% tudtam élvezni a filmet.
És érdemes megemlíteni, hogy amerikai-kanadai-magyar koprodukció. -
temes69 #12 nem tudom te melyik cikket olvastad, de ez a film pont nem olyan amilyennek te gondolod. nézd csak meg, egy próbát megér. egyébként sztem is nagyon jó film. én is valami középsulisamerikaigiccsnek gondoltam ami majd tanulságokat akar mondani, de ebszolult nem olyan. ellen page meg egy nagyon jó szinősznő lesz. remélem nem lesz belőle se alkesz, se drogos... a hard candy is egy jó filmje:) -
Wittgen #11 Ellen Page remekül játszik, nagyon jó színésznő lesz belőle idővel (még az oscart is megkockáztatom). És mellesleg elég szép is :) -
willcox #10 Én kifejezetten utálom az amerikai tinis, középiskolás és hasonló filmeket. Ha fizetnének érte, akkor sem nézném meg, mert amiket eddig láttam, azok is bűn rosszak voltak. Persze egy tininek ettől még tetszhet, de én már kinőttem ebből. -
Jozsó #9 Ja, és szerintem köze nincs a felkoppintvához. Az egy teljesen tipikusan amerikai romantikus-vígjáték. Azon belül nem rossz, de abszolút semmi új nincs benne. -
Jozsó #8 Szerintem szenzációs a film, hatalmas. A zenéje pedig tényleg megunhatatlan.
Pedig nem vagyok tini :) -
fv #7 A csaj szövegei nemhogy egy 16, de egy húszéves szájából is teljesen hiteltelenek. Mutassanak már nekem egy olyan tinit, aki így beszél 30-50 éves emberekkel! Még a legtaplóbb surmó bunkó sem enged meg ilyet magának.
Az meg hogy a szülők simán beleegyeznek az adoptálásba... Hát mit mondjak - életszerű. -
scagnetti #6 "középiskolákba járó tinik szinte mindegyike beszél annyira angolul"
Ez azért sajnos nem teljesen igaz.Hazánk a beszélt idegen nyelvek terén,nagyon is a mínuszban van.És ez a tinik-re is vonatkozik,középiskola ide,vagy oda.Több felmérés is igazolja ezt a tényt.Pedig nem így kellene,hogy legyen.
A film meg szerintem is csak szimplán jó.De ez is inkább csak Ellen Page érdeme,aki már a Cukorfalat-ban is megmutatta a tehetségét. -
gabr #5 A film alapvetően tiniknek készült... már magyaroszágon is a középiskolákba járó tinik szinte mindegyike beszél annyira angolul, hogy megérti a filmben beszélő, teljesen átlagos szöveget... annyira már nem kell az a szinkron. Ennyi. -
#4 Majd DVD-n biztos lesz szinkron. Szerintem moziban jobb a felirat. De ízlések és pofonok... -
#3 Jah, ennyi idő elteltével simán jöhetne szinkronnal.
Sőt amcsiban már lassan megjelenik DVD-n :D -
#2 "Pedig a Juno egy meglehetősen túlértékelt film; nem rossz, de nem is annyira jó, mint ahogy beállítják."
Sajnos így van. Nem rossz, nade... -
#1 Mért feliratos? :(