Lelassul a Blu-ray árcsökkenése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg vannak 100 körül is írók, de a jellemzõbb az hogy 100 fölött.
Jó ez az lg író, fõleg ennyiért, amúgy írni ez is csak 4x-esen tud...
De Pioneer, NEC, stb. írók is vannak nem sokkal 100 fölött.
Amiket én néztem írókat azok ilyen 1100-1300$ között mozogtak, szóval van még mit csökkenteni...
Mindegyik fizet a sony-nak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sztem azért ez a 70$-os ár már egész jól hangzik, fõleg ha nemcsak olvasóról, hanem íróról van szó...
Ja és igen, milyen egyeduralom?? 😊
Ha a keresõbe beírom hogy blu-ray író máris ottvan, hogy nec, plextor, pioneer, lg és csak 5. találat a sony <#mf1>#mf1>
és ilyen esetben dvdt lehet még gyártani rajta?
attól, hogy te ezt így képzeled el a kis fejedben és azt hiszed érted a témát nincs így
ehh, bulvár...
Pioneer, LG, Samsung, Sharp, Lite-On.
Ez csak néhány azok közül a gyártók közül, akiknek a Blu-ray olvasói, írói, asztali lejátszói rég óta a piacon vannak.
És a Blu-ray jogai sem egyedül a Sony kezében vannak, hanem szétoszlanak a Blu-ray Szövetség vezetõ tagjai között (többek között a fenti cégek).
Nem ugyanaz, mert más a színe. Ennyi. Ugyanaz a struktúrája, ugyanúgy lyukakat égetnek valamilyen anyagba, mint a cd-nél. Csak kisebbeket sûrûbben.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Attól, hogy ez is korong meg az is, még tökre nem ugyanaz a kettõ. Más a struktúrája, más anyagokból áll, stb. És a kék lézert se csak azért hívják kék lézernek, mert ugyanaz mint a piros csak más a színe.
A lényeg, hogy a lejátszóhoz és a koronghoz is teljesen új gyártósorokat kell felhúzni, ami azért nem kevés pénzbe kerül.
\"...lámák kíméljenek.\"
Szóval nem kellene VHS-DVD analógiára építeni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
\"...lámák kíméljenek.\"
HP+
S ugyebár a régi technológiát, a dvd-ket is ki kell szórni elõbb a raktárakból...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a komponensek és az azoknál felhasznált nyersanyagok ára több alkalommal emelkedett
Ezt azért kifejthetné vki jobban, pontosan milyen nyersanyagokra gondolnak? Mert nekem olyan szaga van így, hogy ez csak a kifogás.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!