Créme Brulée

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
majd leírom én a receptet 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

akyyy
hova lett az #1??????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jagumo
na mecsináltam majd rakokróla képet 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
na ez az amit még éssem tudok majd még megszülöm 😄

akyyy
hogyan?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jagumo
rakokbe képet is ha készlesz az enyém már csak valahogy rákaramallizálom a cukrot és felteszem a képet is 😊

Jagumo
igen ezt énis elgondoltam hogy 50-nél több üzenet biztosnemfog jönni 😄

csak nemvolt még csukrász topikse szal azért gondoltam nyitok egyyet 😄

..Amugy lehet nem kellett volna ennek egy kulon topikot nyitni..

most miért, nem volt még Créme Brulée topik! 😄

Benny04
<#finom>

akyyy
vihargyújtõ?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Darkon
Illegalis tartalomfelhasznalas! Ezert strasbourgi nemzetkozi birosagra fog hurcolni a deszert.eu!

Amugy lehet nem kellett volna ennek egy kulon topikot nyitni.

Born to win

dezodor+öngyújtó-- lehet kicsit egézségtelen, de háát aki lusta...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fincsi.

Jagumo
elvileg barkácsáruházban lehet kapni 😄

csak kurvalustavagyok elmenni barkácsáruházba 😄 van jobbdolgom is😊

sehogy, de ott irjak alul, hogy 2 ezer forint az a szar gázláng😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Jagumo
igazából az a kérdésem hogyha nincs ilyen szarságom amivel ráolvasztom a cukort akkor hogy karamalizáljam rá? 😊