JournalBanners

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kr0m3
üdv nekem lenne 1 kérésem ezt a bennert kéne átalakítani valami butálra vagy csinálni 1 komoly bannert ha kész pls levélben küldjézek el elõrre is kösszi ->

Benny04
loool

Zetorg
most nézem rossz helyre írtam...

Zetorg
sziasztok!
szeretnék egy bannert 😊
lonsdale ruhák a téma, egy webshop bannerja lenne.
920x110 pix, jpg, gif, swf formátum.

ha valaki bevállalja, megmutatom neki az oldalt, hogy legyen mihez igazítani. nem rakom be ide, mert rám kiabálják, hogy reklámozok...

zsolesz92
te biztos h ilyet akarsz kérni? 😄

halmaYYYiiii
Kérnék egy mozgó WoWos banner lehetõleg hordásat és ez a felirat legyen benne: Power of the Horde!
Ja és a méret naggyából akkora legyen, hogy kitöltsön egy böngészõnyi sávot nem kell túl vastag mondjuk egy 1024x768 -as asztalon ha megnyitod a böngészõd akkor pont kitöltse elõre is köszi

WhitE AngeL

oks. köszi
Benny04
ezt itt kérd.

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy "fejléc bannert" viszonylag nagy méretût, "Wrath of Kalimdor" mozgó felirattal. A többit szeretném rátok bízni😊 (Egy klánweboldal bannerének szeretném majd felhasználni.)
Doomista
nem megbántásbol mondtam,de öszintén én kisem akarom probálni...userbar,sig,banner,logo,ezek rulezek örökké,nemkell uj...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zsolesz92
igaza van

Benc16
kösz

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Benny04
😄

Doomista
ennyit erröl a journalbannersröl,mindenki nagyban leszrja 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fél év mulva kitalálnak megint valami baromságot csak annak mind a két vége le lesz kerekítve :/ cinkes*

Énvagyokazapád
de amúgy még ha valami php fórumon lennénk akkor értelme is lenne, de az ezsgén semmi értelme sincs, de sebaj 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
valami tyutyorial? :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

nemrossz... mik a méretek?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Benc16
szuper, a deviantartról van, de én már egy kicsit meguntam az userbarokat, és ezért tettem be. remélem népszerû lesz

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

tigeroo
/nekem már az userbarok sem tetszettek, az én "személyiségem" nem reklámfelület<#idiota>/
LordAdam911
<#eljen>
Brolly28
szerintem is

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

[HUN]FaTaL
Így jár aki elõbb ír mint olvas😊)

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Szerintem olyan mint a userbarok.

http://goo.gl/gd6Zi5

találtam ilyet devianton:

de még mindig nemvágom, hogy ez mire jó...
V43 1105
Tetszik ! ( + f a v )

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Benc16
olyasmi... 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

trogerzsiger
Jók!

hát én semmi különbséget nem látok, attól eltekintve hogy, a bal oldal le van kerekítve
Benny04
ezek olyanok, mint az userbarok?
(+fav😊)

Benc16
Hellosztok!

Elkészítettem a JournalBanners -eket amiket hamarosan reméle mti si fogtok csinálni. Ha lesz idõm írok egy tutorialt neki, de most nincs.

Minták, hogy milyenre gondoltam:

Ilyenek... 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸