31
Készítsetek, kérjetek s elkészítjük.
-
#31 üdv nekem lenne 1 kérésem ezt a bennert kéne átalakítani valami butálra vagy csinálni 1 komoly bannert ha kész pls levélben küldjézek el előrre is kösszi ->
-
#30 loool -
#29 most nézem rossz helyre írtam... -
#28 sziasztok!
szeretnék egy bannert :)
lonsdale ruhák a téma, egy webshop bannerja lenne.
920x110 pix, jpg, gif, swf formátum.
ha valaki bevállalja, megmutatom neki az oldalt, hogy legyen mihez igazítani. nem rakom be ide, mert rám kiabálják, hogy reklámozok... -
#27 te biztos h ilyet akarsz kérni? :D -
#26 Kérnék egy mozgó WoWos banner lehetőleg hordásat és ez a felirat legyen benne: Power of the Horde!
Ja és a méret naggyából akkora legyen, hogy kitöltsön egy böngészőnyi sávot nem kell túl vastag mondjuk egy 1024x768 -as asztalon ha megnyitod a böngésződ akkor pont kitöltse előre is köszi -
Mummer #25 oks. köszi -
#24 ezt itt kérd. -
Mummer #23 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy "fejléc bannert" viszonylag nagy méretűt, "Wrath of Kalimdor" mozgó felirattal. A többit szeretném rátok bízni:) (Egy klánweboldal bannerének szeretném majd felhasználni.) -
#22 nem megbántásbol mondtam,de öszintén én kisem akarom probálni...userbar,sig,banner,logo,ezek rulezek örökké,nemkell uj... -
#21 igaza van -
#20 kösz -
#19 :D -
#18 ennyit erröl a journalbannersröl,mindenki nagyban leszrja :) -
Vegas #17 fél év mulva kitalálnak megint valami baromságot csak annak mind a két vége le lesz kerekítve :/ cinkes* -
#16 de amúgy még ha valami php fórumon lennénk akkor értelme is lenne, de az ezsgén semmi értelme sincs, de sebaj :D -
#15 valami tyutyorial? :] -
Bala10 #14 nemrossz... mik a méretek? -
#13 szuper, a deviantartról van, de én már egy kicsit meguntam az userbarokat, és ezért tettem be. remélem népszerű lesz -
#12 /nekem már az userbarok sem tetszettek, az én "személyiségem" nem reklámfelület/ -
#11 -
#10 szerintem is -
#9 Így jár aki előbb ír mint olvas:)) -
#8 Szerintem olyan mint a userbarok. -
karajjj #7 találtam ilyet devianton:
de még mindig nemvágom, hogy ez mire jó... -
#6 Tetszik ! ( + f a v ) -
#5 olyasmi... :) -
#4 Jók! -
ldavid #3 hát én semmi különbséget nem látok, attól eltekintve hogy, a bal oldal le van kerekítve -
#2 ezek olyanok, mint az userbarok?
(+fav:)) -
#1 Hellosztok!
Elkészítettem a JournalBanners -eket amiket hamarosan reméle mti si fogtok csinálni. Ha lesz időm írok egy tutorialt neki, de most nincs.
Minták, hogy milyenre gondoltam:
Ilyenek... :)