26
Fuvarmágnás PC GAME
-
5martin85 #26 Hello!
Tudnátok segíteni honnan lehet letölteni a fuvarmágnest??,
Elörre is köszönöm -
Roburos Hektor #25 Azóta kiderült, hogy videokártya gondom van...
Jó lenne, ha megcsinálták volna, h a játékot lehessen nyomni multiplájerbe - minden játékos egy vállalat lenne, egy nagy térképen, sok vállalkozással.
lang2: a játék nekem alapból magyar
Meg tudja nekem vki mondani, hogy a játékba megjelennek-e majd ismert k-európai tgk-k (pl Ifa, Robur, Kama3, zil) ? -
lang2 #24 Sziasztok ! Segítséget kérnék, Freight Tycoon magyarosítást keresek, sajnos nem találok. Remélem valakinek meg van és segít.
-
Roburos Hektor #23 Hello!
Srácok, kéne a segítségetek. Eredeti cd-vel van meg a játék, fel is települt rendesen, de indításkor feljön egy hibaüzenet:
"can't compile pixel shader
DATA/Shaders/basegeom.ps_1_1.ps "
A dolgot azért nem értem, mert a gépigény teljesítve van.
Remélem valaki van itt, aki meg tudná mondani, mi ilyenkor a teendő. Segítsetek egy igazi teherautósofőrnek, hogy a gépen is tudjon kamionokat irányítani! -
Corin987 #22 Sziasztok!
Lattam valakit érdekelne működő torrent Fuvamágnás ügyben:
http://isohunt.com/torrent_details/24510235/Freight+Tycoon?tab=summary
itt a linkje!:D
Ezt szedtem le én is és nekem meg akadás mentesen.
Remélem én is tudtam segíteni:D -
#21 THX -
#20 Angolul Freight Tycoon -nak hívják. Remélem segítettem. ;) -
#19 Vetted a játékot? -
Portosz1 #18 A fuvarmágnás nem menti el nekem a játékállást.
Legalábbis úgy tesz, de nem lehet visszatölteni.
Volt valakinek hasonló problémája? Hogy oldódott meg? -
#17 Hát igen én is kiprobálni szeretném:D
Ugyhogy ha valaki talál jó torrentet az szóljon,előre is köszi! -
#16 annyit nem ér :) 2-őt sem. de egyszer kiprobálni megéri :) -
#15 Hát van jobb helye is annak a 6000ft-nak :) -
#14 igen, tényleg nincs. -
#13 Ne mondjatok mar, hogy nincs 6 ezer forintotok megvenni. Ingyen akarjatok letolteni... -
#12 Köszi,megprobálom :) -
#11 akkor használd isohunt, meg pirateday-t, bár én inkább előbbit javaslom:) esetleg mininova, de transport tycoonál nincs jobb:P -
#10 Kösz,de probáltam azokat a torent oldalakat de nem jött össze egyik se.Mondjuk nemnagyon tudok angolul de szerintem nem ingyenesek. -
#9 omgR
beirod keresőbe, egy rakat info, ráadásul még torrentet is kiad az első oldalon -
#8 valaki lefordította a Transport Tycoon-t :) -
karajjj #7 nekem megvolt, de akadt, szóval töröltem... -
#6 engem is,jónak tűnik :P -
#5 torrent engem is érdekelne :) -
#4 aki tud torrentet pls :) privi:) -
#3 LinK -
#2 A Fuvarmágnás egy gazdasági-szimulátorprogram, mely a játékos szervezési képességeit teszi próbára, aki egy szállítmányozási cég vezetőjének a feladatait vállalhatja magára. Döntenie kell szerződésekről, tartania kell a kapcsolatot az ügyfelekkel, és a beosztottjait is el kell látnia munkával. Az irodai munka is elengedhetetlen része a sikeres üzleti vállakózásnak: alkalmazottak szerződtetése, elbocsátása, új járművek vásárlása és a technikai adatok figyelemmel követése mind a játékos feladata. Természetesen nem szabad elfeledkezni a versenytársakról sem, akiknek célja a játékos cégének a kiszorítása a piacról. A program egy teljesen 3D-os világban játszódik, figyelembe véve a különböző terep típusokat és az évszakok változását. Az épületek, a járművek, és a főhadiszállás külseje az eseményeknek megfelelően változik. A Fuvarmágnás nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy a játékos felépítse a saját szállítmányozási cégbirodalmát. -
#1 Érdekelne ez a játék,ha valakinek megvan az irhatna róla pár szót.