Fuvarmágnás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok segíteni honnan lehet letölteni a fuvarmágnest??,
Elörre is köszönöm
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Jó lenne, ha megcsinálták volna, h a játékot lehessen nyomni multiplájerbe - minden játékos egy vállalat lenne, egy nagy térképen, sok vállalkozással.
lang2: a játék nekem alapból magyar
Meg tudja nekem vki mondani, hogy a játékba megjelennek-e majd ismert k-európai tgk-k (pl Ifa, Robur, Kama3, zil) ?
Srácok, kéne a segítségetek. Eredeti cd-vel van meg a játék, fel is települt rendesen, de indításkor feljön egy hibaüzenet:
"can't compile pixel shader
DATA/Shaders/basegeom.ps_1_1.ps "
A dolgot azért nem értem, mert a gépigény teljesítve van.
Remélem valaki van itt, aki meg tudná mondani, mi ilyenkor a teendõ. Segítsetek egy igazi teherautósofõrnek, hogy a gépen is tudjon kamionokat irányítani! <#vigyor3>#vigyor3>
Lattam valakit érdekelne mûködõ torrent Fuvamágnás ügyben:
http://isohunt.com/torrent_details/24510235/Freight+Tycoon?tab=summary
itt a linkje!😄
Ezt szedtem le én is és nekem meg akadás mentesen.
Remélem én is tudtam segíteni😄
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Legalábbis úgy tesz, de nem lehet visszatölteni.
Volt valakinek hasonló problémája? Hogy oldódott meg?
Ugyhogy ha valaki talál jó torrentet az szóljon,elõre is köszi!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
beirod keresõbe, egy rakat info, ráadásul még torrentet is kiad az elsõ oldalon<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.