Fuvarmágnás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Tudnátok segíteni honnan lehet letölteni a fuvarmágnest??,
Elörre is köszönöm

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

Azóta kiderült, hogy videokártya gondom van...

Jó lenne, ha megcsinálták volna, h a játékot lehessen nyomni multiplájerbe - minden játékos egy vállalat lenne, egy nagy térképen, sok vállalkozással.

lang2: a játék nekem alapból magyar

Meg tudja nekem vki mondani, hogy a játékba megjelennek-e majd ismert k-európai tgk-k (pl Ifa, Robur, Kama3, zil) ?

Sziasztok ! Segítséget kérnék, Freight Tycoon magyarosítást keresek, sajnos nem találok. Remélem valakinek meg van és segít.
Hello!
Srácok, kéne a segítségetek. Eredeti cd-vel van meg a játék, fel is települt rendesen, de indításkor feljön egy hibaüzenet:
"can't compile pixel shader
DATA/Shaders/basegeom.ps_1_1.ps "
A dolgot azért nem értem, mert a gépigény teljesítve van.
Remélem valaki van itt, aki meg tudná mondani, mi ilyenkor a teendõ. Segítsetek egy igazi teherautósofõrnek, hogy a gépen is tudjon kamionokat irányítani! <#vigyor3>

Sziasztok!
Lattam valakit érdekelne mûködõ torrent Fuvamágnás ügyben:
http://isohunt.com/torrent_details/24510235/Freight+Tycoon?tab=summary
itt a linkje!😄
Ezt szedtem le én is és nekem meg akadás mentesen.
Remélem én is tudtam segíteni😄

scania
THX

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

ZsZso
Angolul Freight Tycoon -nak hívják. Remélem segítettem. 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

scania
Vetted a játékot?

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

A fuvarmágnás nem menti el nekem a játékállást.
Legalábbis úgy tesz, de nem lehet visszatölteni.
Volt valakinek hasonló problémája? Hogy oldódott meg?
scania
Hát igen én is kiprobálni szeretném😄
Ugyhogy ha valaki talál jó torrentet az szóljon,elõre is köszi!

wander01
annyit nem ér 😊 2-õt sem. de egyszer kiprobálni megéri 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

scania
Hát van jobb helye is annak a 6000ft-nak 😊

Énvagyokazapád
igen, tényleg nincs.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

takibalint
Ne mondjatok mar, hogy nincs 6 ezer forintotok megvenni. Ingyen akarjatok letolteni...

scania
Köszi,megprobálom 😊

akyyy
akkor használd isohunt, meg pirateday-t, bár én inkább elõbbit javaslom😊 esetleg mininova, de transport tycoonál nincs jobb😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

scania
Kösz,de probáltam azokat a torent oldalakat de nem jött össze egyik se.Mondjuk nemnagyon tudok angolul de szerintem nem ingyenesek.

akyyy
omgR
beirod keresõbe, egy rakat info, ráadásul még torrentet is kiad az elsõ oldalon<#taps><#taps><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

joebacsi
valaki lefordította a Transport Tycoon-t 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nekem megvolt, de akadt, szóval töröltem...
fanka93
engem is,jónak tûnik 😛

scania
torrent engem is érdekelne 😊

John Cena
aki tud torrentet pls 😊 privi😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
A Fuvarmágnás egy gazdasági-szimulátorprogram, mely a játékos szervezési képességeit teszi próbára, aki egy szállítmányozási cég vezetõjének a feladatait vállalhatja magára. Döntenie kell szerzõdésekrõl, tartania kell a kapcsolatot az ügyfelekkel, és a beosztottjait is el kell látnia munkával. Az irodai munka is elengedhetetlen része a sikeres üzleti vállakózásnak: alkalmazottak szerzõdtetése, elbocsátása, új jármûvek vásárlása és a technikai adatok figyelemmel követése mind a játékos feladata. Természetesen nem szabad elfeledkezni a versenytársakról sem, akiknek célja a játékos cégének a kiszorítása a piacról. A program egy teljesen 3D-os világban játszódik, figyelembe véve a különbözô terep típusokat és az évszakok változását. Az épületek, a jármûvek, és a fõhadiszállás külseje az eseményeknek megfelelõen változik. A Fuvarmágnás nagyszerû lehetõséget biztosít, hogy a játékos felépítse a saját szállítmányozási cégbirodalmát.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

scania
Érdekelne ez a játék,ha valakinek megvan az irhatna róla pár szót.