2
-
ez a gyerek #2 Azért szeretik jobban ha még egy kütyüt adhatnak, mert az az ő tulajdonuk marad, és te csak bérelnéd. Ilymódon bármikor frissíthetik a szoftverét, cserélhetik neked, javíthatják, ha elromlik. Amellett, hogy ez a legtöbb előfizetőnek is megéri, mert nem kell szervízt keresnie és beszállítania, a szolgáltatónak is nagyobb mozgástere marad. Például megbízhatóbb szolgáltatást nyújthatnak, ha tudják, hogy mivel fogadják majd a jeleket. Gondolom, ahogy az ADSL piacon is, úgy majd a DTV piacon is 5-6 év tapasztalat után el merik adni a nézőknek a dobozt örökre is. -
csip #1 Nem értem ezt az RTL-es csávót, meg úgy általában a műsorszórással foglalkozó "okosokat". Miből gondolja, hogy akarok még egy dobozt a nappalimba, még egy távirányítót a fotel mellé. Lassan külön komód kell a távszabályzóknak.
Sokkal normálisabb megoldásnak tartanám, ha a készülékekbe építenék be ezeket a kütyüket. Mivel az ezer éves TV-m képcsöve elfelejtette a zöld színt, így vettem egy laposat, és nini a hátulján ott van a PCMCIA foglalat a kártyafogadó egység számára. A tunerja meg ssssimán szkenneli a DVB frekvenciákat. Nagyon tetszik. Hja és ha valaki azt mondja, hogy ez túl drága... ...legyen elég annyi, hogy 100k HUF alatt vettem jóval egy E-outlet boltban, mert van a keret sarkán egy karcintás.
Rádiót meg szinte csak autóban hallgatok, ahova megint szívesen vennék olyan kütyüt ami kapásból fogja a digitális adásokat (létezik).