1135
-
#15 GRAW sem egészen olyan, amiben simán csak előre kell menni és lőni. Nekem a régebbi Rainbow Six-ek nem jöttek be annyira. RS Vegas nagyon tetszett, bár kicsit több változatosság lehetett volna, több civil meg több fordulat, meg 2 több lehetőség. -
#14 neki válaszoltam, értsd: graw - vegas -
#13 azért a Splinter Cell sorozat 1. 2. és 3. része közel se a hentről szól -
bgabor #12 Remek, újabb tomklenszis rágógumiízű tömegcucc. Alig várom. -
#11 Én a régi Tom Clancy's játékokra gondolok, Rainbow Six 1-2. legnagyobb a szériában. még a raven shield belefér... de ezek... mai agyatlan, menj hent-menj hent... :C -
#10 Ebből a trailerből nem túlságosan sok minden derül ki... Nagyon szép videó volt. Játék gondolom teljesen másmilyen lesz :D Remélem jó lesz. -
#9 Nem tom, nekem a Vegas meg a GRAW 2 a kedvenc játékaim közé tartozik. Különben is, mostmár megvették a nevet, úgyhogy sok Tom Clancy nevü játékot várhatunk.
Bár a Splinter Cell -t nézve egyet értek kicsit, Double Agent nagyon nagy csalódás volt. De az SCCT versus még most is egyik legjobb játék multiban, ha van 1 jó társ :) -
#8 azt nem értem hogy Tom, miért adja mindenhez a nevét már? :CCC régen minőséget garantált, ma meg elporladt... -
#7 jön pc-re is. -
#6 Ezt mért nem a konzol topicba raktátok? Mert szerintem igencsak odavaló... -
#5 árkád ez a javából, ami nem is baj mert nem árt egy kis könnyed funolás :) -
wednes #4 Biztos, hogy nem szimulátor lesz, eleve jön konzolra is.
Úgy hallottam lesz benne Coop-mód az viszont sokat dobna rajta. Haverunkkal vagy haverjainkkal indulnánk bevetésre.. -
#3 ne is legyen bonyolult szimulátor mert az nem nekem való :D -
#2 Hát nem tudom.
Az biztos ,hogy nem szimulátor lesz legalábbis a teaser alapján. Kiváncsi vagyok rá minden esetre. -
#1 Teaser videó
3 kép
Jó kis gamenak igérkezik.