24
Moscow Racer
-
#24 nagy siker lehetett a játék:D -
dupcsik #23 szasztok skacok! na mi lesz ezzel a játékkal elindul még valaha???
üdv:dupcsik -
#22 ya kösz a serialt de nálam is kéri az eredeti lemezt valami crack kellene de nem találok sehol se -
#21 valamér nem indul el:(
próbáltam mindent de semmi jóra nem jutottam,a serial jó de kéri az eredeti lemezt,áááááá -
#20 ezt találtam
GBWS-T7MPWD-MJQBBV-RHQCZV-PSU5WW
-
#19 hello
Valaki tud nekem adni serialt????
Elöre is kösz -
#18 Oroszul és magyarul már elérhető :) -
Szabi1991 #17 minek kerülgetik a buszt, ha a kamionon simán át lehet menni ? -
#16 e3 trailer
remélem jobb lesz mint a lada racing club volt, moszkva > amcsi fikcionált városok ^^ -
#15 Lesz angol nyelvű változat, de csak 2009 I. negyedévére ígérik, szemben a 2008 III. negyedévi orosz megjelenéssel. -
#14 hát még kicsit benne van az aszfaltban a ferrari gumija,de attól még lehet jó:) -
Szabi1991 #13 ha lesz angol nyelv, és normális fizika, akkor egy próbát megér :D
-
Gibor #12 És a buta oroszok meg majd örülnek a fejüknek hogy egy Gallardo tépett el a házuk mellet.... -
#11 és ez az mosodás is van benne bőven... -
#10 Képek -
#9 Így képek alapján nem tűnik rossznak csak nehogy az legyen mint a lada racing klub-nál:D
Hogy szaggat mint állat mindegy hogy milyen géped van. -
#8 én is ettőlt tartok -
tom235 #7 hát a stílusából kiindulva nem kéne reális fizikára számítani,bár ez csak az én véleményem. -
#6 fizikáról van vmi info? -
#5 de szar ez az agyion tükröződéses fényezés annyira mű hogy már a hányinger kerülget 2000-ben még menő volt ps1-en a granturismo 2 -ben de ma már 2008 -van
-
#4 Fincsiiiii,főleg a Merci
Ahogy elnézem licensz nincs,de sebaj.
Látom Weed itt is itt vagy -
Vlala #3 Legalább orosz autók lennének benne
-
#2 képek alapján nem rossz -
#1 "A mai napon az IRS Games bejelentette új autóverseny játékát a Moscow Racert, amely az Akella gondozásában jelenik majd meg. Az egzotikus sportautókat felvonultató programban Moszkva utcáin kell a legjobbnak bizonyulnunk majd.
Dmitry Arkhipov elmondása szerint a program alapját a saját fejlesztésű V12RG engine adja majd.
A program megjelenésére 2008 3.negyedévében számíthatnak majd a játékosok."
FORRÁS:HSW.HU