Megjelent a Firefox 3 béta 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváló munkát végeztek a fejlesztõk, már a beta5-nek is ezerszer jobb a memóriakezelése, mint a Firefox2-nek. Körülbelül, 40, flash bannerokkal teli lapfül van megnyitva, és 170MB memóriát használ. A kettesnél gyakran ennyi lapfül mellett, letiltott bannereknél megvolt a 400-500MB memóriahasználat.
Már nagyon várom a végleges verziót :)
Már nagyon várom a végleges verziót :)
Akinek extension problémái vanak, az használja ezt az addont: Nightly Tester Tools
Ki lehet vele kapcsolni a kompatibilitás ellenõrzést, de tud olyat is, hogy kiválasztjuk melyik addont szeretnénk, és kompatibilissé teszi (vagy akár az összeset is lehet 1 klikkel).
Ki lehet vele kapcsolni a kompatibilitás ellenõrzést, de tud olyat is, hogy kiválasztjuk melyik addont szeretnénk, és kompatibilissé teszi (vagy akár az összeset is lehet 1 klikkel).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nekem meg még a 2-es verzió van fenn, és tökéletesen mûködik, semmi bajom nincs és nem is volt vele.
"(azt nem értem különben, hogy a C:/Program Files(x86)/ mappában van egy "Firefox" és egy "Firefox 3 beta 5", ha a sima firefox mappában levõ firefox.exe-t indítom el, akkor is a FF3 b5 indul el, az lenne jó ha tesztelgethetném a bétát, de azért a FF2-met nem enné meg, mert pl az iGoogle stickyjeim se mennek egyik 3-as bétával sem, anélkül és a grízmajom nélkül pedig meg vagyok halva)"
Már fut valahol a firefox... olyankor csak új ablakot nyit a már futó böngészõben. Szal, fenn lehet egyszerre kettõ, de mindig csak az egyik tud futni. Egyébként meg: Portable Firefox
Már fut valahol a firefox... olyankor csak új ablakot nyit a már futó böngészõben. Szal, fenn lehet egyszerre kettõ, de mindig csak az egyik tud futni. Egyébként meg: Portable Firefox
Nekem ezt úgy csinálta, hogy anno még a Safarit Béta ként néztem, és minden új iTunes verziót leakart tölteni (pedig nem használtam).. de telepítéskor is telepíteni akarta (termékcsatolás <#wow3>#wow3>)...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Igen, úgy tûnik az RC-re jellemzõ módon bekapcsolták a kompatibilitási vizsgálatot az extension rendszerben. Alapvetõen nem baj, így lesz idejük felzárkózni az extension fejlesztõknek. Az plusz ponnt, hogy a vizsgálatot ki is lehet akár kapcsolni
A Safari (vagyis az apple) elmehet a p'csába, milyen alapon spammel a tálcáról elõugorva, hogy itt az új verzió, amikor a régi se volt fent soha a gépemen?
Köszi a tippet, otthon kipróbálom, mert én is automatikusan frissíttettem B4-rõl B5-re, de nem megy vele pár plugin.
(azt nem értem különben, hogy a C:/Program Files(x86)/ mappában van egy "Firefox" és egy "Firefox 3 beta 5", ha a sima firefox mappában levõ firefox.exe-t indítom el, akkor is a FF3 b5 indul el, az lenne jó ha tesztelgethetném a bétát, de azért a FF2-met nem enné meg, mert pl az iGoogle stickyjeim se mennek egyik 3-as bétával sem, anélkül és a grízmajom nélkül pedig meg vagyok halva)
(azt nem értem különben, hogy a C:/Program Files(x86)/ mappában van egy "Firefox" és egy "Firefox 3 beta 5", ha a sima firefox mappában levõ firefox.exe-t indítom el, akkor is a FF3 b5 indul el, az lenne jó ha tesztelgethetném a bétát, de azért a FF2-met nem enné meg, mert pl az iGoogle stickyjeim se mennek egyik 3-as bétával sem, anélkül és a grízmajom nélkül pedig meg vagyok halva)
"pfff. ezek addig bétázgatnak amíg a Szafari nagyon elhúz mellettük.. meg az Opera"
Erre azért kíváncsi lennék... A netscaped miért felejtetted ki a felsorolásbol?:D
Safari-t mikor utoljára néztem, meg valamikor a béta idején, az is megállás nélkül fagyott, szarul/sehogy nem jelentek meg rajta az oldalak, gondolom azóta tovább fejlõdött.
Erre azért kíváncsi lennék... A netscaped miért felejtetted ki a felsorolásbol?:D
Safari-t mikor utoljára néztem, meg valamikor a béta idején, az is megállás nélkül fagyott, szarul/sehogy nem jelentek meg rajta az oldalak, gondolom azóta tovább fejlõdött.
Azt írják valahol:
Just open up about:config and add "extensions.checkCompatibility" as a Boolean set to false.
Just open up about:config and add "extensions.checkCompatibility" as a Boolean set to false.
Sg ismét késett, már pár napja kint van neten és elérhetõ a "tesztelõknek". Az 5. beta-val nekem is az az egyetlen problémám, hogy nem kompatibilis vele jónéhány plugin. ADBlock ami a legjobban hiányzik. Szal downgrade to BETA 4.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
A b2 óta használom, semmi gondom nem volt vele.
Egyedül az hiányzik, hogy sok plugin még nem kompatibilis...
Egyedül az hiányzik, hogy sok plugin még nem kompatibilis...
Én tegnap felraktam, és rögtön iWiWen lefagyott, du mg felidegeltem magam h miafaszéé nincs adblock meg a könyvjelzõket miént nem új ablakba nyitja meg, mint az agyonbõvítményezett 2es FFX-om, azt fogtam letöröltem. Most megy a safari, azt winreinstall lesz vagy most vagy a jövõ 7végén.
Hát nekem az elõzõ verzióban gyakran láthatatlanná vált az egérkurzor ha a böngészõ ment,és néha az is elõfordult hogy magától görgetni kezdett lefelé,szépen komótosan.. :P
Ennél ezeket még nem vettem észre hálisten... :)
Ennél ezeket még nem vettem észre hálisten... :)
Én kb másfél éve az alfa óta használom. Már az is tök jó volt, nem tudom mit nadrágoznak. Javításokat is sokkal könnyebben tudnak kiadni, mint zárt forráskódnál, szal nem értem, mi nem kóser még mindíg!?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
pfff. ezek addig bétázgatnak amíg a Szafari nagyon elhúz mellettük.. meg az Opera.
Ki nem szarja le a Visztát?