A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jómagam is a megyei kórházban születtem, idestova 20 éve...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a Margit kórház szülészeti osztályának helyt adó épületet 1897-ben adták át, a János kórház "új, modern" szülészeti osztályát 1935-ben, a Budai Gyermekkórházat 1964-ben. (forrás)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Steril környezeten nem akarok vitatkozni, szerintem otthon biztonságosabb, mint állami kórházban.
Spread De Love!
Mellesleg nem rémlik hogy beszéltem volna a rendszerességrõl, természetesen nem baszom szét magam nap mint nap, inkább hetente^^.
Én úgy gondolom, hogy sosem leszek "függõ", majd megvltozik a dolgokhoz való hozzáállásom, mint ahogyan az már nemegyszer megtörtént... Biztosan eljön majd nekem is az az idõ, amikor családot szeretnék, és értük fogok élni. Viszont az biztos, hogy akkor már nem fogok cuccozni, kiélem magam addigra ilyen téren. Mellesleg a gyerekemen azonnal észreveszem majd, ha ilyen jellegû gondjai lesznek 😉
Esetleg még egy csikot is felrántok vele =D. j/k
Amúgy errõl az a véleményem, h lehet most még frankó minden, de aztán egy idõ után már olyan szinten hozzászoksz, h függõ leszel. A további következményeket nem kell sorolni...
#78203: ki a faszom lövi magát?:o kicsit szipogós vagyok, ennyi az egész. dolgozok, rendesen hazaadom a kiadások rám esõ részét, nem lopok, nem balhézok szinte soha, nem vagyok egy büdös köcsög alkoholista, egy teljesen átlagos srác vagyok, csak másképpen élvezem az életet, mint ti...
Kórházban születtem.
Kórházban(kertvégi sufni<#idiota>#idiota>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Persze nincs garancia arra, hogy ha otthon szültek volna az anyukák, akkor egészségesek lettek volna a gyerekek, de hogy mit tanácsolnék, az ezek miatt az esetek miatt nekem komoly dilemma... Elõre tartok attól az idõtõl, amikor majd nekem kell meghoznom ezt a korántsem egyszerû döntést.
Xbox Live gamertag: kilencnad
szóval akkor: A kórházi vagy otthonszülést javasolnád terhes ismerõsödnek?
Spread De Love!
nem muszáj minden idiótának szülni és feleslegesen ne szüljön gyereket, amit majd nem tud eltartani, ha esetleg a férje otthagyja magára
mindenképpen nem a szülés a lényeg mert az gyorsan megvan, hanem az, hogy a felelõsség ami a gyerekvállalás legfontosabb következménye az megy-e neki egyedül is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kórházban (állami).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kórházban (állami).
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De ne OFFoljunk.
kórházban és anyám szerint sok volt már akkor is a c
amúgy nem vagyok rasszista
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ahogy elõször írtam minden oldalra megvannak az elõnyök, hátrányok is, mindenki maga vesse össze ezeket, de ne ítélkezzen anélkül, hogy utánanéz a lehetõségeknek és a kockázatoknak.
Nekem sógornõm egyszer normál kórházban szült, egyszer veszélyeztetettként (többszörös vírusos fertõzések) 1 hónappal idõ elõtt magánkórházban - valószínûleg az ottani profi ellátásnak is köszönhetõ, hogy a kiskölyök minden rendellenesség nélkül, a korának megfelelõen fejlõdött, és 11 évesen teljesen rendben van.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
természetesen ennek alapja, hogy olyan helyen legyen az otthon, ami ~10 perces mentõtávolságban van, ez a közepes településektõl felfele nálunk is így van.
AKI otthon akar szülni az egy dumpkopf és potenciális gyilkos. Ha annyira fél az orvosoktól, meg az állami vágóhidaktól, menjen színvonalasabb kórházba (esetleg nagyon profi magánkórházba, de azok se mindenben kompetensek), ez csak pénz kérdése. Ha erre is sajnálja a pénzt, akkor meg nincs további kérdés...
A világ legsimábbnak tûnõ szülésénél is adódnak elõre nem látható komplikációk, amiket egy kórházban, helyben TALÁN megoldanak, de háznál, mire megérkezik a mentõ és beviszik, addigra meghalhat/megnyomorodhat a gyerek és az anya is.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.