127612
-
kamionosjoe #123725 Lehetett volna valami konkrétumot írni, mert én nem is nagyon értem mit akar ebből kihozni a kérdező. -
... -
Fbn Lx #123723 megtörtént és általában tudni akarom az ilyesmit
nem tudom nem elítélni, de elítélni sem tudja az ember a szüleit, illetve ahhoz súlyosabb dolog kellene -
Nem szeretném megtudni. Ha mégis megtudnám, nem igazán lenne jogom ítélkezni, mivel nem ismertem a körülményeket, hogy miért történt stb. -
... -
Én a 80-as évek zenéin szoktam "nosztalgiázni", pedig 86-ban születtem. :D Valahogy hihetetlen feelingje van, nagyon át lehet élni, és szívesen kipróbálnám, milyen lehetett pl. akkor Amerikában fiatalnak lenni. -
Elder Geek és a Super Bunnyhop még két nagyon jó csenel.. -
Fbn Lx #123718 el tudok képzelni olyan embert akinek nem tetszene, de engem szerintem évek óta nem húzott be ennyire semmi. érzelmileg eléggé megbaszott, tegnap óta hallgatom a zenéit és egy olyan életen flesselek amit soha nem is éltem -
azt mondod?
megnézzük, úgy is kerestünk valamit időelbaszásra, és érdekesnek tűnt az alap felütés. -
Fbn Lx #123716 nem szeretem ezeket a gamergurl kasztereket. eljátszanak valami szar picsa imázst, és dobálják a monitort a nerdek pénzzel -
Fbn Lx #123715 láttam valahol, hogy a life is stranget isteníted, úgyhogy megvettem
életem legjobban elköltött 13 eurója volt -
Fbn Lx #123714 pudigecit soha, mert kibaszott ótvar
totalbiscuit meg angry joe néha esetleg -
Én pont a Forma1-et nem értem, mi a jó abban, hogy bámuljam, ahogy 50 kört mennek az autók 2 órán keresztül ugyanazon a pályán.
Más egy sportot hobbi szinten játszani (rugdosod a bőrt a haverokkal), és más a profi sportot nézni. Nem egy kategória a kettő. -
Hát ez bukó... Nem szoktam sportot nézni tv-ben. Pontosan ugyanezen okok miatt.
Legfeljebb olyan sportokat nézek, amiket esélyem sincs, hogy valaha űzhessek. (pl. Forma 1)
Illetve csak a nagyobb sport eseményeket szoktam nézni (olimpia) de ott is csak azokat amikhez van kötődésünk. -
miért jó nézni,ahogy mások fociznak?
...ahogy mások bármilyen sportot űznek?
na ezért. -
A bizonyos South Park részig nem is tudtam arról, hogy létezik ilyen. Vesszek meg, hogy ha értem, hogy miért jó nézni azt ahogy mások játszanak... -
kamionosjoe #123709 Ha nagyon unatkozom megnézem a magyarokat a twitch-en, csajokat szoktam nézni az mindegy mivel játszanak. :)
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.12.29. 16:52:38 -
Csak azt, amivel és is játszottam már, hogy lássam más reakcióit, eddig egy kivétel volt a The Last of Us és elkezdtem nézni a Unchartedet, de meguntam...
Egyébként félelmetes, hogy a legnépszerűbb megosztók angol vagy magyar nyelven is - már elnézést - de milyen eszméletlen bénán játszanak a több százezer vagy milliós feliratkozóval bírók is.* Ráadásul olyan szinten szarul állítják be a mikrofon hangerőtől kezdve mindent... Képtelen vagyok felfogni, hogy mitől népszerűek, mikor legtöbbször egyszerűen irritálóak...
*A The Life is Strange kapcsán megnéztem kb. egy tucat ilyen megosztót. Az állam csattanat, hogy mennyire fullba tolja néhány a kretént. -
... -
Igen, egyszer. Alapsulis koromban netezni voltam a városi könyvtárban, levágták a lakatot. Elmentünk a cigányokhoz, és 1200 koronáért /40 €/ vettünk egy jobbat, azóta is azzal tolom.
Utoljára szerkesztette: Zoli007, 2015.12.27. 22:40:17 -
Igen, egyszer
A szomszéd bejárónője nyitva hagyta felmosás után a folyosó ajtót... gondolom nem kell folytatnom.
A szomszéd kifizette. -
Igen, egyszer. Aztán a lopás után 1 évvel kb. az illető idejött vele a lépcsőházba, mert kiderült, h rokona annak, aki az 1. emeleten lakik. Kamillázott, mikor odamentem hozzá, h ez az én bringám haver. Egyből visszaadta szó nélkül, szabadkozott, h vhol találta bla bla. Nekem nem volt kedvem rendőrségre menni miatta, amúgy sem csináltak semmit akkor sem, mikor ellopták, és bejelentettem. -
Kb. két hónapja az első és hátsó keréktől szabadítottak meg. Azóta védekezek az efféle dolgok ellen. 17 évig használt montiról csak csengőt loptak le - soha többé nem vettem rá, mert minek - de az őj bringán fél évet sem bírt ki a két kerék... -
Blum #123702 Nem, de egyes részeit (pl. kerék) igen.
Kereket pont nem, de km órát, hátsó villogót és egy tépőzáras váztáskát már igen. Gyökér voltam, máskor mindig leszoktam venni az ilyeneket ha otthagyom valahol a vasat.
Ellenben már olyat láttam, hogy a lelakatolt első kerék kivételével minden mást elvittek :D
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.27. 19:17:09 -
kamionosjoe #123701 Nem. (de már vittem el másét
)
-
... -
Fbn Lx #123699 részleteket -
Voltam és sikerült zsákutcába vinnem. Némileg be is fordult - s mivel magánrendelésre mentem -, végül meglepő módon, de nem kellett fizetnem, Nem volt univerzális megoldása. :-o -
kamionosjoe #123697 Én amikor katona voltam kellett pszichológussal beszélgetnem (szóval én nem trauma miatt, hanem kötelező jelleggel). Amennyire visszaemlékszem a dologra úgy ment, hogy én leültem egy székre, ő velem szemben egy asztal mögött és így kérdezgetett mindenféle dolgot. Például: "Vannak-e barátaim? Milyen hobbim van? Szeretem-e a szüleimmel? Miért jelentkeztem katonának?"
Szóval ilyen egyszerű kérdésekre kellett válaszolnom, néha kicsit személyesebbekre, de semmi komolyabb dolog nem volt. Felvettek szóval gondolom jó válaszokat adtam, bár ha valamilyen trauma miatt megy az ember lehet, hogy azt másként kezelik. -
Én is így gondolom, hogy van egy strukturált rendszer erre, nem csak úgy nekiáll beszélgetni a pácienssel. :) -
sajnos tudom, hogy öngyilkossági kísérlet után közvetlenül is csak egy napra zárják be maximum. (ez mondjuk nem sajnos, vannak szuicid hajlamú emberek, akik néha megpróbálkoznak így "megoldani" a problémáikat, szerintem ettől még nem klinikai esetek.) -
Szerintem (hangsúlyozom szerintem, mert segg hülye vagyok a témához) te felkeresed azzal, hogy mostanában gyakran vagy szomorú, esetleg feszült, vagy folyton ingered van pofánbaszkodni valakit, ő pedig elbeszélget veled erről. Feltételezem tudja, hogyan és mit kell kérdezni, mondani, hogy közelebb kerüljön az okokhoz, így mondjuk néhány alkalom után kiderül, hogy nem a munkahelyed miatt vagy stresszes, hanem azért, mert 7 évesen a pisti pofánvert mindenki előtt első nap a suliban. Ez a felismerés meg olyan lehet, mint kinyomni egy pszichés pattanást. ;DDD -
Azért jár el valaki oda, hogy megoldást keressen a problémájára. Amit te felvázoltál már klinikai eset, tehát bezárják. :D -
Nem kell megkérdezni semmit sem, csak úgy általánosságban érdekel, hogy mit tud egy pszichológus tenni, ha én eldöntöm, hogy kiugrok az ablakon, képletesen mondva. Úgy értem, mi olyat tud mondani, amit az illető eddig ne tudott volna. Egyszerűen számomra nem áll össze ennek az egésznek a lényege/folyamata. Valaki eljár egy terápiára, aztán beszélgetnek, és???? -
Nekem van egy nem túl közeli pszihológus végzettségű ismerősöm. Mit kérdezzek tőle meg? -
Erről mesélhetnél /nyilván konkrétumok nélkül/, hogy miben tud segíteni, hogyan. Mert ha pl. olyan, mint a Terápia c. sorozatban, akkor tényleg nem vágom, hogy ez hogy segít egy alapvetően értelmes emberen. -
Freeda Krueger #123689 igen és segített
-
Fbn Lx #123688 a van egy különös álmom válaszlehetőséget nem értem
valami referencia? -
Nem, mert úgy gondolom, nem ér sz*rt sem, pedig voltam már meglehetősen magam alatt. -
Biztos, hogy egy részüket kikészíti.