A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Nem tudok hozzászólni a mai témához, mivel se jogsim, se kocsim. Annyit látok, h qva drága az üzemanyag. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tomászító
Itthon is kb. ugyanolyan mint a nyugati országokban.
Nem jellemzõ, de azért megesik, hogy az olcsóbb gyengébb is.
Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.

Én inkább gázolajról hallok több negatívumot, de persze benzinrõl is van jópár legenda. Saját tapasztalataim szerint németeknél se éreztem jobbnak a benzint, itthon megeset h olyat tankoltam amit nem éreztem teljesen jónak. Mostmeg benzin etanol keverékkel teljesen jól megy a kocsi

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Molnibalage
Egyébként - amennyire rémlik, mert beszélgettem már errõl mással - a MOL által elõállított motor hajtóanyagok néhány paramétert és elõírást nézve szigorúbb követelményeknek felel meg, mint több nyugati-európai ország terméke.

Ha valami probléma van a hajtóanyaggal, akkor az hanyagság vagy simlizés eredménye.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
üres - nincs semmi ismeretem a témában (nincs autónk, nem is foglalkozom a dologgal)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
1. Leszarom.

2. Leszarom.

3. Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.
- Általában nyugaton jobb minõségû mint hazánkban.
- Nem jellemzõ, de azért megesik, hogy az olcsóbb gyengébb is.
- Javul a teljesítmény/ fogyasztás, de nem éri meg a felárat.

Töltõállomás és a kinált tüzelõanyagok között jelentõs a különbség ezt már kitapasztaltam. Bár kevés helyen értékesitenek 98-as oktánszámú üzemanyagot (sõt tudtommal nyugaton nincs is csak 95-ös) én mégis azt tankolok az autómba. Érezhetõ a különbség a 95 és a 98 között. Nem egyszer elõfordult már hogy alacsonyabb oktánszám miatt a motor csörögve égette el a benzint, pedig probléma sosem volt ilyen, elõgyújtás, tisztességesen be van állitva rajta, kompresszió van a motorban bõven, füstölni se füstöl, stb...
Általában a Lukoil-nál tankolok 98-ast és ahhoz töltök üzemanyag literszám függvényében Spuri adalékot (diszpergáló adalék, nem oktán növelõ). Valahogy ezt a kombót szereti az autóm és megy tõle ahogy kell, ilyenkor érezhetõ a gyári 74 Le...
Kipróbáltam már a Shell V-Powert is, igazán nagy különbséget nem éreztem, azon kivûl hogy literje árban húzósabb mint a sima 98-asé.
Molnibalage
Kíváncsi leszek a mai szavazásra. 😊

(Olaj és gáziparban vagyok.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pepsi Twist
alap

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tommygear
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
corleone bandája megirigyelné a csávót
byzhouse
igen tudjuk te vagy Miami legnagyobb pénzhamisítója,akinek van jogsija helikopterre és utcára viszi a két 9mm-es fegyverét<#idiota><#levele><#szomoru2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nem, sosem találkoztam még ilyennel.

Lacee86
Hát jó, de néha elpasszol 1-1 hamis pénzt, nem sokat ér vele, nagyobb tételben meg kicsit sem gyanús, h a 200 ezres TV-t 500-asokkal akarja fizetni. 😄

tommygear
<#wow3><#wow3>
Pepsi Twist
Volt már dolgod hamis pénzzel?

Persze, fizettem is vele de kapni még sose kaptam.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Doomista
nem

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nem

Az az igazság, amit elhiszel.

clio1616v
nem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tommygear
nem
jhetedikj
vagy épp okos, mert azt úgy se sejti senki hogy hamis 😛

anno 1987

Dzsini
Nincs rajta hologramos csík (az ezresen már van), így sokkal könnyebben hamisítható, ráadásul a pénztárosok se fogják az ötszázasokat nézegetni - majdhogynem váltópénzként kezelik, akár érmésülhetne is (elvégre 2 euros érme van).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Ki az a hülye, aki 500-ast hamisít? 😮 😄

N1ggA
Hát egyszer akartam fizetni teszkóban papír ötszázassal és azt mondták hamis (elõtte kaptam visszajáróként moziban). Mondtam ok, fizettem mással, az ötszázast meg elköltöttem valahol máshol ahol nem vizsgálták meg.

Spread De Love!

SötétBarom
Már kaptam, de akkor már késõ volt.
Már kaptam, de még idõben észrevettem.

Forintot kiszúrta, 20 euroval átbasztak egyszer.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ismerõseim közül akadt már pár személy aki így járt...

Én személy szerint még sosem jártam igy...
Lacee86
Egyébként ma már még a kisebb boltok is beszereznek ilyen átvilágítós kütyüt, h ha vki nagyobb címlettel fizet, biztos ami biztos, le tudják ellenõrizni, h nem hamis-e.

NEOreg3
apámnak elvileg volt már hamis ötezrese (nem tudott róla, hogy az) és el is passzolta valakinek, aki viszont egy nappal késõbb észrevette; el is mentek a rendõrségre, de nem lett végül semmi belõle

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hugom faterjától kaptam egy 200 €-osat (õ se tudott róla), mikor mentünk horvátországba, határon átlépve átakartam váltani helyi pénre, szerencsére a pénzváltó nem hívta a rendõrséget, csak rezignáltan közölte, hogy hamis. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kastil

MR ME
nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Nem. Ha volt is, akkor nem tudtam róla, hogy az.

byzhouse
nájn

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

jhetedikj

De olyan régi ezrest már kaptam amin nem volt fémjel és ki kellett cseréltetni.

anno 1987

Ismerõseim közül akadt már pár személy aki így járt.

Én még magamnál nem találtam hamis pénzt. De viszont egy eladó ismerõsöm mutatta hogy valamelyik beszállító hamis tíz ezressel adott vissza neki. Csak õ is késõn vette észre. Maga a bankjegy teljes mértékben hasonlított az eredetire csak ott volt a bökkenõ hogy az fényben látható részek csak 1 oldalt volt látható.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Lacee86
Van 1 ismerõsöm (lépcsõházunkban lakó faszi), aki így járt. Oly annyira, h õ volt a hamisító. 😄 Most itthon van már újra egy ideje, hát ilyen háziõrizet félében. Nem hagyhatja el a lakást elméletileg, meg jönnek a zsaruk csekkolni reggel-este.

Dzsini
nem találkoztam ilyesmivel - illetve ha igen, akkor észrevétlenül jött és ment is 😊

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jhetedikj
+1

anno 1987

banok
baromság

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Baromságnak tartom!
Néha ránézek, de nem tartom fontosnak.

clio1616v
nem bizonyítani akarok, hanem magyarázatot hogy miért talál mindenki igazságot a horoszkópjában

szerintem meg minél többet tapasztalsz annál nagyobb a valószínûsége, hogy olyat tapasztalsz amit már mások is vagy nagyon hasonlót

éppen ezért húzható rá azonosan idõs emberekre azonos jellemzések

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsini
a csillag nem külsõ inger? 😊 (akár az, hogy valaki azt írja róla, hogy ezt meg azt jelenti, és te ezt elolvasod)

Hegi90
Kezdem azt hinni, hogy te sem tudod, éppen mit akarsz bebizonyítani.

A személyiség meg a külsõ ingerekre fejlõdik leginkább, nem a csillagok miatt 😊 Ezek az ingerek meg legtöbbször mindenkinél mások.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Marci0115
meg annál antiszociálisabb leszel

clio1616v
a személyiséged hosszú idõ alatt alakul ki és minél idõsebb vagy annál gazdagabb vagy belõlük

clio1616v
hogy helyzettõl függõen tapasztalt vagy-e vagy sem ezért magabiztosan tudsz-e dönteni vagy sem

Hegi90
Tényleg? Én meg már azt hittem, hogy azért mert olyan személyiségjegyekkel jellemzett, amik egyáltalán nem illenek rám.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Nem tudom, én sem értek hozzá, nagyjából ahogy sikerült értelmezni az az, hogy az aszcendens, és a napjegya a fõ jellemvonásokat írják le, a bolygók jegyei pedig az élet különféle aspektusaihoz (munka, szerelem, anyagi lét, karrier, ilyesmik) tartoznak - és azzal kapcsolatos személyiségjegyeket "befolyásolják" (feltételezve, hogy a bolygók képesek ilyesmire): tehát lehetsz a munkádban végtelenül elszánt és határozott, míg a szerelmi életedben bizonytalan.

van közte olyan, amit gyakorlatilag 100%osan az ellentétem, szóval elég vicces volt olvasni.
viszont van több is, leginkább bizonyos jegyhez, mondjuk vízöntõhöz, kicsit a koshoz tartozók, amik igen nagy részben jól írnak le.
De nagyon sok az ellentmondás, az egyik végtelenül elszántnak és határozottnak, a következõ meg már bizonytalannak ír le. Ezeket hova lehet tenni? Konfliktusok az ember személyiségében? 😄