A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem jellemzõ, de azért megesik, hogy az olcsóbb gyengébb is.
Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.
Én inkább gázolajról hallok több negatívumot, de persze benzinrõl is van jópár legenda. Saját tapasztalataim szerint németeknél se éreztem jobbnak a benzint, itthon megeset h olyat tankoltam amit nem éreztem teljesen jónak. Mostmeg benzin etanol keverékkel teljesen jól megy a kocsi
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Ha valami probléma van a hajtóanyaggal, akkor az hanyagság vagy simlizés eredménye.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2. Leszarom.
3. Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.
- Nem jellemzõ, de azért megesik, hogy az olcsóbb gyengébb is.
- Javul a teljesítmény/ fogyasztás, de nem éri meg a felárat.
Töltõállomás és a kinált tüzelõanyagok között jelentõs a különbség ezt már kitapasztaltam. Bár kevés helyen értékesitenek 98-as oktánszámú üzemanyagot (sõt tudtommal nyugaton nincs is csak 95-ös) én mégis azt tankolok az autómba. Érezhetõ a különbség a 95 és a 98 között. Nem egyszer elõfordult már hogy alacsonyabb oktánszám miatt a motor csörögve égette el a benzint, pedig probléma sosem volt ilyen, elõgyújtás, tisztességesen be van állitva rajta, kompresszió van a motorban bõven, füstölni se füstöl, stb...
Általában a Lukoil-nál tankolok 98-ast és ahhoz töltök üzemanyag literszám függvényében Spuri adalékot (diszpergáló adalék, nem oktán növelõ). Valahogy ezt a kombót szereti az autóm és megy tõle ahogy kell, ilyenkor érezhetõ a gyári 74 Le...
Kipróbáltam már a Shell V-Powert is, igazán nagy különbséget nem éreztem, azon kivûl hogy literje árban húzósabb mint a sima 98-asé.
(Olaj és gáziparban vagyok.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
corleone bandája megirigyelné a csávót
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Persze, fizettem is vele de kapni még sose kaptam.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az az igazság, amit elhiszel.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spread De Love!
Már kaptam, de még idõben észrevettem.
Forintot kiszúrta, 20 euroval átbasztak egyszer.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én személy szerint még sosem jártam igy...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De olyan régi ezrest már kaptam amin nem volt fémjel és ki kellett cseréltetni.
anno 1987
Én még magamnál nem találtam hamis pénzt. De viszont egy eladó ismerõsöm mutatta hogy valamelyik beszállító hamis tíz ezressel adott vissza neki. Csak õ is késõn vette észre. Maga a bankjegy teljes mértékben hasonlított az eredetire csak ott volt a bökkenõ hogy az fényben látható részek csak 1 oldalt volt látható.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
szerintem meg minél többet tapasztalsz annál nagyobb a valószínûsége, hogy olyat tapasztalsz amit már mások is vagy nagyon hasonlót
éppen ezért húzható rá azonosan idõs emberekre azonos jellemzések
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A személyiség meg a külsõ ingerekre fejlõdik leginkább, nem a csillagok miatt 😊 Ezek az ingerek meg legtöbbször mindenkinél mások.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
viszont van több is, leginkább bizonyos jegyhez, mondjuk vízöntõhöz, kicsit a koshoz tartozók, amik igen nagy részben jól írnak le.
De nagyon sok az ellentmondás, az egyik végtelenül elszántnak és határozottnak, a következõ meg már bizonytalannak ír le. Ezeket hova lehet tenni? Konfliktusok az ember személyiségében? 😄