A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Kissé bizarrul hangzik, de végül is sok elõnye lehet. Kirúgni tuti nem fog. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
jah, jó dolgom van 😄
családi vállalkozás ftw

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Anyád a fõnököd?? <#wow1><#zavart2>

MR ME
szoktam vele beszélgetni am is 😄 meg gürcölni is mert õ a fõnököm és együtt melózunk <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
ez igaz <#eljen>
Lacee86
xDDDDD

MR ME
kb ennyi 😄

"rossz nézni ahogy muterék kivannak, szegény egész nap süt-fõz merthát karácsony és kell ez!"
"Boldog" karácsonyt! 😊

byzhouse
jobb 2-en gürcölni egész nap,mint egyedül 😄 talán még tudtok is 1 jót beszélni és csak repül az idõ

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hegi90
Az meg csak tõled függ.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MR ME

byzhouse
minek segíteni hídépítésben mikor 1dül is megtudja csinálni?

az én anyám szokott örülni annak,ha valaki segít neki sütésben,fõzésben. az is 1 karácsonyi dolog(szvsz) az 1üt sütés/fõzés 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

MR ME
szoktam segíteni 😊
de attól még gürcöl egész nap, van amit nem tudsz megcsinálni helyette...nameg díszítés stb stb...

Lacee86
De talán jól esne neki...

Lacee86
Hadd legyek kicsit költõi 😊 -> Elsõsorban a lelkeknek kellene fényesnek és csillogónak lenni. A külsõségek csillogása csak másodlagos.

MR ME
mer ha segítesz akkor nem fog egész nap sütni fõzni? 😄

Hegi90
"minden szép "fényes" és képbemászó egy 3 napos mókára"

Ezzel még is mi bajod van??

Nincs lelketek :/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

byzhouse
"rossz nézni ahogy muterék kivannak, szegény egész nap süt-fõ"

segítségrõl még nem hallottál mi? <#idiota>

Lacee86
Holnapi kérdés: mit szoktál csinálni Szilveszterkor? 😄

jazzy
Én Szilveszterkor direkt SOHA nem megyek sehova. Szóval semmi nem kötelezõ..
BlackShadow
ami idegesít:
- novemberben elkezdõdik a "karácsonyi láz". buzdítás vásárlásra, minden szép "fényes" és képbemászó egy 3 napos mókára
- ajándék kényszer, pénzköltés, idegesítõ stresszelõ tömegek
- semmi másról nem szól mint ajándék(pénz)
- kikényszerített családi együttlét -> én a családommal nem csak az év egy napján beszélgetek, vacsorázok, ebédelek, mászkálok el

ami jó:
- hátradõlhetek mert nincs vizsga
- halászlé!!

szal tulképp nekem tökmind1 lenne, ha nem lenne karácsony 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MR ME
én ugyan nem, ált leszarom, de rossz nézni ahogy muterék kivannak, szegény egész nap süt-fõz merthát karácsony és kell ez! meg szomszédnak is kell sütit vinni meg minden faszom, frankón sajnálom

meg am is én olyan vagyok h ami kötelezõ azt alapból rühellem 😄 így van ez szilveszterrel is, az is egy fasság, kötelezõ party, pedig ugyanolyan nap mint a többi, kurvára nem érdekel h milyen dátumot írunk...

annó is azért vártam a karácsonyt mert geci sokat melóztam, és tudtam h akkor végre szünet van és nyugi 😄

Picar77
mind1

()() (^^)

Teljesen semleges, nekem mind1, hogy van-e karácsony, vagy nincs. Sajnos az utóbbi években leginkább ezt érzem, pedig régen mindig vártam...

Hegi90
"Teljesen semleges, nekem mind1, hogy van-e karácsony, vagy nincs."

Forever alone?

Hegi90
Túl sokat görcsölsz rajta 😄

MR ME
kötelezõ ajándékvásárlás, jópofizás...az ilyet nem szeretem, mindenki ki van feszûlve h jajj mit vegyek neki, mibõl vegyek neki...a családi összeröffök oké, kaja oké, hangulat oké, de az elötte lévõ fennforgás gecire nem

Hegi90
Miért mirõl szól?
szerk.: És mirõl szeretnéd, hogy szóljon?

És szerinted miért nem tudod ezt megteremeteni te magad?

Ajándékozás nélkül lenne tökéletes a karácsony, legalábbis szerintem. De ez úgyis legfeljebb a 3. világháború után lenne így, miután visszatérnénk a kõkorszakba...

MR ME
Nem, mert a karácsony már nem arról szól, mint kellene... :S.

és mindig is utáltam, ill kicsi koromban nem, de már jópár éve igen...

Lacee86
Hát az nagyon rossz lehet. :/

Hegi90
Persze, a kedvenc ünnepem. 😊.

NEOreg3
annyira nem, mint x évvel ezelõtt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LordVenom
Egyéb.

Mindig is a kedvenc ünnepem volt. Együtt a család,és kurvára elfelejtettem azon a pár napon a gondjaimat,boldog voltam.

Viszont idén szakítottunk a menyasszonyommal,és 8 év után elõször karácsonyozok egyedül,így most nem igazán várom...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

byzhouse
Nem, mert a karácsony már nem arról szól, mint kellene... :S meg amúgy is lesz*rom :| ajándékozni bármikor lehet év közben is, karácsonykor mindig veszekedés van apró f*szságok miatt. meg sok gyökér ilyenkor jön hozzánk enni 😄

tigeroo
ja ez igaz.

de nekem az az ünnepnap amikor látom a nagyszüleim, mikor a tesómékkal együtt fõzünk valamit, stb.

nem az amikor karácsony közeledtével mindenki káromkodik az idegtõl meg a sok készülõdéstõl...
Dzsini
az okot, indokot mindenki maga választja meg 😊 vannak államilag meghatározottak (augusztus 20 pl.), vallásilag meghatározottak (Húsvét, Karácsony - eredeti értelmükben), családiak (születésnapok, névnapok, esküvõi lagzik, halotti torok), egyéniek (évfordulók)...

A lényeg az, hogy annyi és olyan legyen, ami még eltérést jelent a megszokottból - ha minden héten van ünnep, akkor egyik héten sincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

somdav95
Teljesen semleges, nekem mind1, hogy van-e karácsony, vagy nincs -> igazából unom nagyon, de a család miatt inkább nem vergõdök..

Lacee86
De ha úgy vesszük, kicsit a születésnapi buli is önzés a többiektõl, mert lehet inni, bulizni, van rá ok. 😊

Dzsini
(néprajzos-antropológus szemmel) Ezért hívják ünnepnek 😊 Mert más, több (valamilyen irányban), a szokásostól eltérõ, amikor másképp történnek a dolgok.

Ha valakinek nem tetszik ami van, akkor alakítsa úgy, hogy ezek a másságok olyanok legyenek, ami kedvére való. Azért is vannak az ünnepek, hogy ki lehessen szakadni a hétköznapok sorából, és valami változatosságot vigyenek az életbe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
így van. õszintén én a születésnapomat is leszarom, nem is tartom (többiek szerveznek bulit, mer "ógeciszülinapmégiscsakanaaaa"... de ennyi)

Lacee86
Egyébként igen, én is várom, mégiscsak -ha kis idõre is- azért más hangulat van olyankor.

Lacee86
Szép megfogalmazás. 😊 Pont ezt felejtik el rengetegen, h a karácsonynak NEM arról kéne szólnia, h ki mekkora überfasza ajándékot kap. :S Csak az a baj, a média és a reklámok ezt tömik az emberek fejébe. :/

Gurren
várom, mert van egyfajta hangulata, ami jobbá teszi a sima hétköznapoktól.

Bruk
Nem várom.

Ezt én sem írhattam meg volna szebben! 😊 <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tulajdonképpen igen, jó ha együtt van kicsit a család, finom kaják, süti, ajándék stb...

Igazából kicsit igen, kicsit nem. Mig kisebb gyermek voltam anno, valahogy ez az egész nagyobb élményt nyújtott. Persze nem azt mondom hogy ez most sincs másképp csak átértékelõdött ez az egész számomra, bõven beérem avval ha a szeretteimmel lehetek, oly mindegy hogy kapok-e ajándékot vagy sem (igazából mindig kapok vmi apróságot, de nem kérek sose, nem várom el), ami tulajdonképpen jól esik és jó ezt viszonozni is azok felé, akik fontosak számomra. Nálunk egy kialakult már-már afféle szertartás szerû dolog hogy karácsonykor összegyûlik a család apraja-nagyja, és elfogyasztunk közösen egy vacsorát jót beszélgetünk, megajándékozzuk egymást, stb. Ez azt hiszem a jövõben sem fog változni... 😊
Dzsini
én is így voltam vele, aztán rájöttem, hogy ha olyan karácsonyt akarok, amilyen "kellene", akkor ahhoz erõfeszítést kell tenni - tettem, és most sokkal jobban hasonlít 😊

Tomászító
Nem, mert a karácsony már nem arról szól, mint kellene... :S.
nálunk legalábbis sajnos nem olyan mint régen

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Marci0115
Mindig is utáltam a karácsonyt, és ez most sincs másképp.