A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Cserébe viszont amint beleklikkeltem kitörölte amit írtam, és megkaptam a gombokat 😊 (írhattam be újra)
Igaz, a szmájlis tényleg problémás lehet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dzsini: a szmájlis dolog problémás, külön ablakban nyitja meg õket, nem olyan egyszerû oda is befurakodni. 😊 Az URL/kép az gyerekjáték, lehet megcsinálom majd.
miilann04: pontosan mi nem tetszik benne? Jöhetnek tippek, pl. kivehetem a sok animációt ha zavaró.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nálam egyébként nem is növelte magát <#nemtudom>#nemtudom>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
hiba: nem tudja szerkeszteni a VIP-es tag az üzenetét.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ezek az adatok pontatlanok.
Középkori zsidó tudósok a Teremtés idõpontját i.e. 3760-ra teszik, az ortodox teológusok pedig egészen i.e. 5508-ig is elmennek.
Ezek az adatok is pontatlanok.
James Usher érsek (1580–1656) 1654-ben megjelent Annales Veteris et Novi Testamenti c. mûvében azt taglalja, hogy az Ég és a Föld i.e. 4004-ben teremtetett. Egyik segédje továbbvitte a számításokat, és diadalittasan kijelentette, hogy a Föld egy vasárnapi napon jött létre i.e. 4004. október 21-én, pontosan reggel kilenc órakor, mert Isten szerette kora reggel elvégezni a munkát, amikor még friss volt.
Ez a számítás is téved.
Körülbelül negyed órával.
Az egész fosszilis dinoszaurusz balhé csak egy nagy vicc, ami a paleontológusoknak még nem esett le.
(Terry Pratchett, Neil Gaiman: Elveszett próféciák)
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I met God. She's black
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Történelem tanárom mesélt errõl.Nem világvége lesz, hanem egyéb földrajzi részek megemelkednek(valahogy úgy, ahogy a 2012 címû filmben volt, hogy Afrikában valami hegység 10000 méter felé esett) valamint a tenger-szárazföld arány nõni fog a szárazföld részére.
I met God. She's black
új energiaszintre lépjen a Föld!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bullshit...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
erre nem lehet alapozni, hogy 2012-ben világvége lesz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha eljön akkor úgyis mind1 nem?
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Úgyse árulnák el, ahogy a sikertelen, Gagarin elõtti ûrhajóskísérletekrõl is csak szóbeszéd van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenesetre a naptár szerinti év/korszakváltások szerintem nem jelentenek semmi globális változást, miért alkalmazkodna a világ egy elvont emberi konstrukcióhoz? 😊
Az emberi egyedfejlõdés a mai tudásnuk szerint nem mehet végre sikeresen ilyen gravitáció mellett.
A légköri folyamatok meg szeritnem nem olyan egyszerûek, hogy telepumpálod gázzal és az ott is marad és nem szökik el az ûrbe...
79126: "Az idõszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új idõszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdõdik a majáknál. A közkeletû állításokkal szemben nem az idõ ér véget, hanem csak az idõszámítás aktuális ciklusa." - kb. annyira lesz vége a világnak emiatt, mint 1000-ben meg 2000-ben lett, mikor az aktuális ezeréves ciklusunk (mert nálunk tízes számrendszer van) véget ért.
wikirõl:
"A legendát hívei a maja naptárra alapozzák. Eszerint a világ keletkezésének dátuma 0 baktun, 0 katun, 0, tun, 0 vinál, 0 kin volt, (a mi naptárunk szerint 3114. augusztus 11. idõszámításunk elõtt) vége pedig 12 baktun, 19 katun, 19 tun, 17 vinál, 19 kin, azaz 2012. december 21. lesz, mert egy nappal késõbb újra 0.0.0.0.0. lenne, mivel addigra eltelne a világ kezdetétõl számított 13 baktun. (A legendát erõsítheti az a tetszetõs szám is, amit a szóban forgó nap elõtti dátum nemzetközi rövid naptári formája ad: 20.12.2012.)
Komoly tudósok - mint David Stuart, a legnagyobb élõ maja-kutató - azonban nevetségesnek tartják, hogy a maják a világ végére gondoltak volna. Ezt cáfolja egyébként az analtun egység létezése is a maja naptárban. 2012. december 22-én a maja naptár szerint „egyszerûen” 13.0.0.0.1-t írunk majd."
forrás
Csupán néhány gyárat és favágót kell elküldeni a Mars-ra.
Problem, greenhouse effect?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.