A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
most már megnyílik válaszgombra <#eljen> (a grafikai hiba a sarkokban levõ 1 más színû pixel?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Éppen szerkesztgetem, lehetnek pillanatnyi hibák. Plusz a böngészõ is esetleg bekesselt egy régebbi változatot. Legalábbis a leírtakból pár dolog hiba volt, azóta javítottam õket. Opera alatt -- ahogy nézem -- még grafikai hibák is vannak. Nem lett ez letesztelve, most készült el pár perce, betettem ide hogy egyáltalán tetszene-e valakinek. Ha tetszik, akkor kidolgozom problémamentesre ...
Dzsini
nem nyitotta le a "válaszerre"-re nyomva... elkezdtem gépelni, de mikor több sor lett, akkor sem jelentek meg a gombok.
Cserébe viszont amint beleklikkeltem kitörölte amit írtam, és megkaptam a gombokat 😊 (írhattam be újra)
Igaz, a szmájlis tényleg problémás lehet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

miilann04
ugyanazt gondolom mint neoreg

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ability
Egyelõre ott ideiglenesen kikapcsoltam, tehát most már nincs probléma vele. A válaszerre funkciónál is automatikusan lenyitja a szövegmezõt, ez is javítva lett.

Dzsini: a szmájlis dolog problémás, külön ablakban nyitja meg õket, nem olyan egyszerû oda is befurakodni. 😊 Az URL/kép az gyerekjáték, lehet megcsinálom majd.

miilann04: pontosan mi nem tetszik benne? Jöhetnek tippek, pl. kivehetem a sok animációt ha zavaró.
NEOreg3
felesleges ficsõr

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

miilann04
rosszabb.

nálam egyébként nem is növelte magát <#nemtudom>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

byzhouse
(Y)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Dzsini
jól néz ki, de ha már tweakeled, akkor a kép/url/szmájli beszúrás gombok mûködhetnének úgy, hogy kurzorhelyre teszik a tennivalót 😊

Doomista
Akár ki akár mit mond, ne felejtsd el, hogy én mit mondok neked: Fasza.

hiba: nem tudja szerkeszteni a VIP-es tag az üzenetét.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ability
Ez az új beírómezõ jobb vagy rosszabb? Pár glitch még elõfordulhat benne, de a csicsán túl hasznos funkciókkal is bír, mint például magától növeli a méretét ha már nem férne ki egyben a szöveg. Plusz szerintem kicsit azért ergonómikusabb is.
A dinoszaurusz csontokat az Úr rakta oda, hogy próbára tegye a hitünket!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Dzsini
Az Univerzum, a teremtésérõl alkotott elméletek szerint, már ha teremtették egyáltalán és nem egyszerûen csak (nem hivatalosan) elkezdõdött, körülbelül tíz-húszmilliárd éves lehet. Ezt alapul véve a Föld életkorát négy és félmilliárd évre taksálják.
Ezek az adatok pontatlanok.

Középkori zsidó tudósok a Teremtés idõpontját i.e. 3760-ra teszik, az ortodox teológusok pedig egészen i.e. 5508-ig is elmennek.
Ezek az adatok is pontatlanok.

James Usher érsek (1580–1656) 1654-ben megjelent Annales Veteris et Novi Testamenti c. mûvében azt taglalja, hogy az Ég és a Föld i.e. 4004-ben teremtetett. Egyik segédje továbbvitte a számításokat, és diadalittasan kijelentette, hogy a Föld egy vasárnapi napon jött létre i.e. 4004. október 21-én, pontosan reggel kilenc órakor, mert Isten szerette kora reggel elvégezni a munkát, amikor még friss volt.
Ez a számítás is téved.

Körülbelül negyed órával.

Az egész fosszilis dinoszaurusz balhé csak egy nagy vicc, ami a paleontológusoknak még nem esett le.

(Terry Pratchett, Neil Gaiman: Elveszett próféciák)

tenkenorman
jah látom elgépeltem. amúgy sem tom pontosan mennyi. még akkor marha fiatal voltam.

http://www.tenke.hu

z99999
mire akarsz kijukadni?

Pszt.

tenkenorman
gondoljatok már bele. a föld 4.6 milliárd éves. (4.700.000.000) és itt mégis van 10 évente minimum egy világvége elmélet...

http://www.tenke.hu

immovable
Remélem csak szép nimfó puncik és én maradok. 😄
Ability
Ha valaki lemarad a topikban, vagy csak visszakeresne valami, akkor hasznos infó lehet hogy mikor milyen kérdés volt éppen.
Igen. Azt hiszem, hogy most történni fog valami katasztrófa. (nem feltétlenül világvége). Már történt, milyen emberek vannak a reflektorfényben, milyen morál uralkodik, stb...

Lacee86
Kiszel Tündi, Fekete Pákó, Gyõzike, Kelemen Anna, VV Anikó és a többi hasonlóan inteligens és mûvészi vénákkal megáldott celeb összefog, világuralomra tör, de ezzel 2012-re pont hogy a világ vesztét okozzák.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szabii98
valami jó szagosat mert szilvapálesznek volt illata rendesen<#idiota>

I met God. She's black

SötétBarom
Jól mondta, Magyarország Új-Ararátként fog a világ fölé magasodni, és csak az igazak maradnak életben!!!4444négy

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jazzy
Nekem a töritanárom azt mondta régen, hogy a történelem folyamatosan változik.
jó arc lehet a tanárod
Dzsini
Szegény töritanárod mit evett/ivott elõtte?

szabii98
Igen. Azt hiszem, hogy most történni fog valami katasztrófa. (nem feltétlenül világvége).
Történelem tanárom mesélt errõl.Nem világvége lesz, hanem egyéb földrajzi részek megemelkednek(valahogy úgy, ahogy a 2012 címû filmben volt, hogy Afrikában valami hegység 10000 méter felé esett) valamint a tenger-szárazföld arány nõni fog a szárazföld részére.

I met God. She's black

nem lesz világvége, de talán átlépünk egy új korszakba
új energiaszintre lépjen a Föld!
jazzy
Nem hiszek benne, de ha mégis, szerzek egy lovat és elköltözök a földrõl!

Nem hiszek benne, de ha egy üstökös elhaladása miatt ezrek ölik meg magukat, akkor nagy buli lesz majd.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

DJKonya
Nekem mindegy, csak szilveszterkor tudjak inni spanokkal<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

byzhouse
2012? „Ej, ráérünk arra még!”

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ability
Nem érdekel / egyáltalán nem hiszek benne.

Bullshit...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
ígértek már nekem annyit... nem hiszek én már el semmit

erre nem lehet alapozni, hogy 2012-ben világvége lesz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Simaji
Most õszintén nem teljesen mindegy, hogy mi lesz?
Ha eljön akkor úgyis mind1 nem?

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Csak úgy árad belõled a pesszimizmus... 😄
Marci0115
+1<#eljen>

NEOreg3
akarom, hogy legyen, de sajnos nem lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
bullshit
MR ME
Nem érdekel / egyáltalán nem hiszek benne.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
Nyugatiak is biztos kísérleteztek/nek vele, csak nem kötik az orrunkra. 😊
chhaya
Nem lesz világvége. Amúgy vicces, pár éve mikor elõször hallottam errõl a 2012-es mizériáról és még nem volt ennyire elterjedve asztrológiai berkekben sem, egy szó sem esett ilyesmirõl. Akkor arról volt szó, hogy a Föld egy mittomén milyen keringési rendszer végéhez ér, és ennek valószínûleg elég nagy hatásai lesznek... de nem materiális, hanem spirituális szinten. Most meg már világvégénél tartunk, remek.😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Csak abból a 15-bõl kb. 8-9 évet voltak fent már nyugatiak is. Elég nehéz lett volna eltitkolni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Akár miért ne? Talán egereket meg kutyákat, esetleg majmokat teszteltek elõször (akár fogantatástól kezdve), aztán biztos volt állapotos elvtársnõ is fent a MIR-en, 15 éven át üzemelt, beleférhetett.

Úgyse árulnák el, ahogy a sikertelen, Gagarin elõtti ûrhajóskísérletekrõl is csak szóbeszéd van.

Molnibalage
Márminthogy hogyan? Állapotos ûrhajósnõ fent volt a szülésig?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Az egyedfejlõdést tulajdonképpen ki kellene próbálni (sejtésem szerint minimum a ruszkik ki is próbálták) mikrogravitációban, de ez innentõl tényleg tudományos eszmecsere fõtéma.

Mindenesetre a naptár szerinti év/korszakváltások szerintem nem jelentenek semmi globális változást, miért alkalmazkodna a világ egy elvont emberi konstrukcióhoz? 😊

Molnibalage
Épp a napokban folyt errõl egy kis vita. A bibi az, hogy a marsi gravitáció mitatt a légkör nem lehet olyan sûrû, mint a Földön.

Az emberi egyedfejlõdés a mai tudásnuk szerint nem mehet végre sikeresen ilyen gravitáció mellett.

A légköri folyamatok meg szeritnem nem olyan egyszerûek, hogy telepumpálod gázzal és az ott is marad és nem szökik el az ûrbe...

Dzsini
azért az 1/3-os gravitációhoz is hozzá kell szokni, a jelenlegi -60 fok körüli átlaghõmérsékletet még feljebb tolva se nagyon süt ám ott a Nap 😊

79126: "Az idõszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új idõszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdõdik a majáknál. A közkeletû állításokkal szemben nem az idõ ér véget, hanem csak az idõszámítás aktuális ciklusa." - kb. annyira lesz vége a világnak emiatt, mint 1000-ben meg 2000-ben lett, mikor az aktuális ezeréves ciklusunk (mert nálunk tízes számrendszer van) véget ért.

wikirõl:
"A legendát hívei a maja naptárra alapozzák. Eszerint a világ keletkezésének dátuma 0 baktun, 0 katun, 0, tun, 0 vinál, 0 kin volt, (a mi naptárunk szerint 3114. augusztus 11. idõszámításunk elõtt) vége pedig 12 baktun, 19 katun, 19 tun, 17 vinál, 19 kin, azaz 2012. december 21. lesz, mert egy nappal késõbb újra 0.0.0.0.0. lenne, mivel addigra eltelne a világ kezdetétõl számított 13 baktun. (A legendát erõsítheti az a tetszetõs szám is, amit a szóban forgó nap elõtti dátum nemzetközi rövid naptári formája ad: 20.12.2012.)

Komoly tudósok - mint David Stuart, a legnagyobb élõ maja-kutató - azonban nevetségesnek tartják, hogy a maják a világ végére gondoltak volna. Ezt cáfolja egyébként az analtun egység létezése is a maja naptárban. 2012. december 22-én a maja naptár szerint „egyszerûen” 13.0.0.0.1-t írunk majd."
forrás

0Fritz0
Ezt könnyen orvosolhatjuk.
Csupán néhány gyárat és favágót kell elküldeni a Mars-ra.

Problem, greenhouse effect?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

z99999
ómajd szilícium alapú élõlényekké válunk mi? 😄

#79113: a maja idõszámítás végét jelzi a dátum, semmi többet

Pszt.