A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nem kérek büntipontot kösz.
szerk: mondjuk kémiát sikerült feljavítani kettesre 😄DD (Y)kémia tanár
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
akkor most 10 évre való részeget ápoltak le, vagy 10 éve nem volt ilyen jó szilveszter? 😄
"Összesen 65 erõsen ittas, illetve drogos pácienst vettek fel a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára huszonnégy óra alatt. Ennyi betegük az elmúlt 10 évben nem volt - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetõje szombaton.
(...) Kérdésre azt is elmondta, hogy hozzájuk 14 éves kor alatt nem kerül be fiatal, de 14 évesek voltak."
és ez csak Budapest, ahova mentõt hívtak, mert annyira kidõlt valaki.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de azt hozzáteszem másnapos meg nem voltam utána, ilyen is ritkán van
anno 1987
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
öltönyös helyen voltam
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én nem hánytam, nem másztam négykézláb, nem táncoltam az asztalon, arra viszont nem emlékszem hogy hogyan kerültem oda a csajhoz akinél felébredtem 😄