A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Furcsa hogy a legtöbb szavazat a "Noise Night Life" szervezõire ment, mikor õk nem tehetnek arról hogy valaki késsel hadonászik... de ne legyen legalább itt flémkeltés belõle, ígyis alig bírom hallgatni a rádiót melóhelyemen és csak felidegesít az egész.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De a másik verziót mi bizonyítja? Több benne a kusza dolog, összeegyeztethetetlen dolgok.. Felordított valaki, hogy késelés, Egy discoban? Könyörgöm, ha a fülembe ordítanak alig hallom.. Vagy csak úgy bepánikolt a tömeg? Mitõl? Tömegek nem szoktak csak úgy jókedvükben pánikolni. Stbstb..
Amúgy mi olyan hihetetlen ebben, hogy bement 5-10 ... és bökdöstek, mert bunyó volt? Vita hevében "meghalsz,meghalsz,meghalsz" felkiáltás, síri kuss, leesett nekik, h mi történt és akkor indult a tömeg. Kb. mindenkibe belekötöttek elõtte...
Polgárháború hangulat ezek nélkül is lesz, próbálják elkerülni a sok hazugsággal, de nem fog menni.
Itt meg egy sztori.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mori 2-õt amúgy szintén bezárták egy idõre, mert onnan menekülj ki, ha vmi van... labirintus.
Neki kellene tudni, hogy hogyan kellett volna a tömeget irányítani.
Aki a bulit szervezi és a bulijának keres egy szórakozóhelyet, az nem készíthet elemzést a helyrõl - vagyis tényleg a hely dolga ez.
Például a Morrisons 2-be is rengetegen szoktak lenni, ott van vagy 30 maci akik folyamatosan irányítják az embereket hogy ne álljanak meg stb...
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
+1... Bár ott jobban fel vannak erre készülve 😊
Unreal1942: pánik esetén te mit csinálnál? 😊 ilyenkor mindig mindenki saját magát menti elsõnek.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Azok, akik közvetlenül okozták a 3 lány halálát.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ujabb érdekességek
egyébként azért csak azokat büntetik meg akik amúgy adót is fizetnek, mert azokról lehet tudni, hogy tejelnek rendesen
magánembert lehet csak büntetni és rajtuk lehet csak pénzt behajtani... cégeken, Kftken nem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)