A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
De õk (és azok, akik kiadták a helyet) tehetnek arról, hogy a tûzoltóság által meghatározott 307 fõs limit ellenére ~2800 fõt toltak oda be, a jogszabályok hiányosságait kihasználva. A bõvítések már megindultak, de akkor is 3 állandó és 3 menekülõ lépcsõház meglétével EGYÜTT is maximum 1100 fõs terhelhetõsége lett volna a helynek. És innentõl mindegy, hogy késsel hadonásztak, vagy csak azt mondta valaki, mert majdnem tízszer annyian voltak ott teljesen tilosban, mint amennyien lehettek volna. És ez a szervezõk felelõssége. És mindegy, hogy volt már régebben is hasonló méretû esemény a helyen, az is szabálytalan volt, és csak a szervezõk szerencséje, hogy idáig nem kellett valami miatt menekülni (pl. tûz üt ki valahol).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Akik *pánikot* keltettek a tömegben.

Furcsa hogy a legtöbb szavazat a "Noise Night Life" szervezõire ment, mikor õk nem tehetnek arról hogy valaki késsel hadonászik... de ne legyen legalább itt flémkeltés belõle, ígyis alig bírom hallgatni a rádiót melóhelyemen és csak felidegesít az egész.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

már a másik topikban ment errõl a vita, oda ezt írtam: link

N o N a m e
szerintem a tangája.. a melltartó túl fent van, a keze valahol a hasán lehet, ahol a vágás szerû dolog van ott valamilyen csont van.
clio1616v
lehet valaki a nagy tolongásban elejtette a kését, na meg a tûsarkú is el tud mélyülni ha nagy a nyomás

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

OrioN the S
pedig nem egy ember ruhája lett véres. csajszi ruhája is véres volt. amint valaki a késelésrõl nyilatkozott, mesélt valamelyik roportban azt kivágták. érdekes.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

HöfEE
Nem hihetetlen, én nem Budapesten lakom, nagyon is tudom milyen az amikor hasonló történik egy discoban vagy akármilyen szórakozóhelyen. Ha valakit megkéselnek az nem egészen így néz ki, ott folyik a vér itt viszont nem. Legalábbis ha tényleg a hasi szúrásba halt bele akkor elég sok vért kellett veszítsen.

OrioN the S
Naja. Amikor 6000 fõs buli volt, akkor se volt pánik... amúgy a DJ zene OFF és mondta, h kéne kimenni, mert késeltek. Mondjuk Õ is jól nyomta, h így kijelentette... nem kellett volna bemondani. Mindegy. Meg a rendõr is mondta, sõt a biztonsági is és utána 10 perccel már csak taposás... :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jazzy
Én nem gondolnám, hogy ez a táska pántja. Orionnal értek egyet. Ettõl függetlenül persze lehet, hogy mi tévedünk.

De a másik verziót mi bizonyítja? Több benne a kusza dolog, összeegyeztethetetlen dolgok.. Felordított valaki, hogy késelés, Egy discoban? Könyörgöm, ha a fülembe ordítanak alig hallom.. Vagy csak úgy bepánikolt a tömeg? Mitõl? Tömegek nem szoktak csak úgy jókedvükben pánikolni. Stbstb..
OrioN the S
Jogos, de vmi orvos szakértõ mondta, hogy tûsarkú nem okoz ilyen sérülést.

Amúgy mi olyan hihetetlen ebben, hogy bement 5-10 ... és bökdöstek, mert bunyó volt? Vita hevében "meghalsz,meghalsz,meghalsz" felkiáltás, síri kuss, leesett nekik, h mi történt és akkor indult a tömeg. Kb. mindenkibe belekötöttek elõtte...

HöfEE
Ezzel az a baj, hogy amikor ilyen tömegben valaki földrekerül és megtapossák, (pl. tûsarkú cipõvel) az simán okoz ilyen sérülést, de akármilyen szemét, üvegek széttörve stb bele tud úgy állni az emberbe ha közben nyomják, hogy ilyen sérülés legyen az eredménye.

bardocz
Ez pont annyira lehet vágás, mint egy öv, vagy táska pántja.
jazzy
Pont errõl beszéltem.
jazzy
Mégis vannak a neten az egyik lányról készült képek, ahol egyértelmûen látható egy vágott nyílt seb..

Polgárháború hangulat ezek nélkül is lesz, próbálják elkerülni a sok hazugsággal, de nem fog menni.
OrioN the S
Itt se akarták és volt is affér a biztonságiakkal. Igazából onnantól kezdtek megvadulni "azok".

OrioN the S
meg ez is tuti ps(egy fotós mondta,h amikor egy rövid idõre közel tudott menni a lányokhoz, akkor máj tájékon látott egy 5 centis vágást/szúrást utána elzavarták és körbeállták a rendõrök, mentõk a testeket)

Itt meg egy sztori.

tigeroo
jobb helyeken nálunk a cigányokat be se engedik😄 pedig szabolcsról van szó
MR ME
egyértelmû h polgárháború elötti hangulat lenne, amit végülis jogosan el kell kerûlni, csak azért mégiscsak...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
csak nem értem ezt a nagy kamuzást :\ mondjuk sejtem, ha kiderülne a frankó nyilvánosan, akkor lincshangulat lenne és ezt el akarják kerülni.

MR ME
ezek szerint akkor tényleg 4 halott volt és késelés :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
pedig õ.

mori 2-õt amúgy szintén bezárták egy idõre, mert onnan menekülj ki, ha vmi van... labirintus.

OrioN the S
1 áldozatnál. de tudom... pletyka :s csak az a baj, h mégse. meg a srácról se mondtak semmit aki szintén elhunyt. nemtom mér.

bardocz
De õ csak a zenészeket hívta meg, meg keresett ehhez egy helyet, ahhoz már semmi köze, hogy a helyen dolgozók impotensek.
somdav95
persze üljön csak nyugodtan, legalább rájön kicsit majd mi az a felelõsség, csak azt mondom hogy biztos nem õ szervezte egyedül, és abba is biztos vagyok hogy akik a pénzt szedik majd le, azok nem fognak ülni.. ( mint általában ebbe az országba..)

MR ME
oszt vót késelés vagy sem?

Palika1989
Nem a fõszervezõ a hibás, a hely tulajdonosa, üzemeltetõje.
Neki kellene tudni, hogy hogyan kellett volna a tömeget irányítani.
Aki a bulit szervezi és a bulijának keres egy szórakozóhelyet, az nem készíthet elemzést a helyrõl - vagyis tényleg a hely dolga ez.

Például a Morrisons 2-be is rengetegen szoktak lenni, ott van vagy 30 maci akik folyamatosan irányítják az embereket hogy ne álljanak meg stb...

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

MR ME
ahogy kinézett a videón aznap este, meg is érdemli a börtönt, talán ha egy ekkora partyt szervez vki akkor ne legyen már szarrá drogozva, értelmi szintjét meg a videó nagyon visszaadta...

daeemoon
"Érdekes, hogy más körökben, akiket amúgy szeretnek leprimitívezni, rögtön felkapják az embert, idõ nincs arra, hogy rálépjenek..."

+1... Bár ott jobban fel vannak erre készülve 😊

MR ME
szervezõk

somdav95
szervezõ.. bár nem hiszem hogy egy 21 éves kölyök szervezte volna az egészet, bár abba biztos vagyok hogy õ fogja elvinni a balhét..

OrioN the S
am egyik halott anyám bnõjének a lánya a másik meg egy bnõm nõvére :\ mit átélnek szegények... :c

OrioN the S
minden 3. ember vérében találtak volna...

bardocz
"Mi történt tegnap este? *le bekapcs
Durva buli lehetett"<#idiota>
byzhouse
a szervezõk,mert beengedtek sok marhát egyszerre.

Unreal1942: pánik esetén te mit csinálnál? 😊 ilyenkor mindig mindenki saját magát menti elsõnek.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
azért ese semmi
milk4
Egyértelmûen a Noise Night Life szervezõi.
Azok, akik közvetlenül okozták a 3 lány halálát.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Marci0115
··A szombati diszkótragédia két áldozata is kábítószert fogyasztott, szervezetükben amfetaminszármazékot találtak··

ujabb érdekességek

Lyukasbogrács
nem tart vissza senki

Marci0115
csak nehogy ártatlanok is meghaljanak

bardocz
És így beindul egy leszarós láncreakció. Tisztára, mint ahogy a dizsiben beindul a pánik. Elõször csak 5-en, majd 20-an, végül még ikszezer ember.
Marci0115
szabad vélemény nyilvánítás van tudtommal

Lyukasbogrács
ha le akarja szarni, fordítsa fel a monitort, aztán ami a lyukon kifér rá a képernyõre. mindig van egy-két ember, aki leszarja, de az kit érdekel? ha valamit leszarsz, azt nem hangoztatod, csak ha feltûnési viszketegséged van, de azt meg mindenki más leszarja.

clio1616v
igaz... elvileg a gyerekek szülei azért fizetik az adókat és járulékokat hogy az állami szervek betartassák a törvényt

egyébként azért csak azokat büntetik meg akik amúgy adót is fizetnek, mert azokról lehet tudni, hogy tejelnek rendesen

magánembert lehet csak büntetni és rajtuk lehet csak pénzt behajtani... cégeken, Kftken nem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Marci0115
<#lama>

tigeroo
alt + f4
Marci0115
ez így van

bardocz
De õ nem üresen akar szavazni, hanem le akarja szarni.
Lyukasbogrács
Üres szavazás.

Marci0115
miért nincs olyan lehetõség hogy leszarom?

NEOreg3
nem érdekel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(