A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
jól élni mindig valakihez képest lehet - ha mindenki jól él, senki sem él jól, mert nincs összehasonlítási alapod (persze, Afrika középsõ részéhez képest van, de az nem kézzelfogható).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Igen, nagyon is. Milyen jogon keresik õk a sokszorosát annak, mint amennyit egy átlagember, aki ráadásul robotol mint az állat??!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

azt tartom pofátlannak amennyit az átlag ember keres, nem õk vannak elszállva.
Habár a politikát semmire sem tartom, akár a monetáris rendszert, a bérek egyáltalán nem teljesítményalapúak. Szerintem mindenki megérdemelné, hogy jól éljen. A jelenlegi rendszerben ez megvalósíthatatlan.
Lyukasbogrács
bizony addig kell megtömni a zsebed, amíg ott vagy, mert ki tudja milyen kutyavilág jön utána...

efti
egyéb: nem tartom pofatlannak, ha en torvenyt hozhatnek arrol hogy nekem mennyi legyen a fizetesem, en se lennek szegyenlosebb a mostaniaknal

WWFSMD?

daeemoon
Milyen igaz... 😊

Egyéb. (kommentben)

Az átlag emberhez mérten keressen többet valamivel, de ne annyira hogy egy politikus fizetése kitesz egy fél utcában élõk fizetését.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

<#eljen>
BaliBoy
Keressen többet mint az átlag, mert nagy a felelõsség (elvileg), de ne közel se ennyit.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Pepsi Twist
Egyéb. (kommentben)

Nem, nem keresnek sokat, viszont az átlag ember keres keveset 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SötétBarom
Nyilván való. :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
mínusz mentelmi jog...
SötétBarom
Egyéb.

Ha tartozna hozzá büntetõjogi felelõsségvállalás, akkor nem tartanám soknak. Én mindenkinek, aki részt vesz az ország vezetésében, annak adnék fixen 2 milla nettót. Viszont, bármilyen jellegû sikkasztást és korrupciót amit elkövetnek hazaárulásként kezelném, és ahhoz mérten büntetném is.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

byzhouse
Csak a magyar politikusok fizetését. ha a semmiért fizetnének nekem akkor gazdag lennék.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Motoroj
Felõlem kereshetnének Euróban is milliókat, ha azt látnám hogy úgy jön fel Magyarország, mint a talajvíz.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

NEOreg3
nem nagyon érdekel, hogy mások mennyit keresnek, de biztos, hogy annyit nem érdemelnének, mint amennyit kapnak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee
önmagában a magas fizetést nem tartom pofátlannak, elvi szinten egy felelõs politikus legyen is jól megfizetve. Így az "egyszerûen nem"-re szavaztam.
Az a pofátlanság, hogy itthon nem végeznek érte érdemi munkát...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

stationx
fiatal vagy, keveset tudsz. nem baj. majd felnõsz. vagy nem.
N1ggA
Egyéb: Itt az országban nagyon sok embernek van pofátlanul és aránytalanul nagy fizetése, sok embernek meg aránytalanul kicsi (éljen a kapitalizmus...), és szerintem a politikusok sem lógnak ki a sorból. Azt, hogy a politikusoknak nagy a fizetése, külön nem tartom pofátlannak, de azt, hogy sok embernek ilyen nagy, és még több embernek meg nagyon kicsi, azt már igen.

Spread De Love!

clio1616v
komoly munkát végezhetsz, ha ilyen közegben vagy 20 éve...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az átlag egyetemet végzett emberke legalább fele is vicc egyetemet végzett

szerintem a politikusok között is van aki szorgalmas volt...

viszont az a lényege az egyetemnek, hogy papírod is legyen arról, hogy miért keresel többet mint az általános iskolát végzettek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Gurren
GYURCSÁNYTAKAROGGY!!5

Rettenthető
Egyéb:
Ha megdolgozna érte, akkor felõlem még többet is kereshetne, azonban ha lop mellette, akkor kötél...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

morleone
igen, keressen reálisabban!

Egyéb: nem tartanám annak,ha dolgoznának is érte...és az átlagemberek is többet keresnének.

jhetedikj
Egyéb.

SG-n tilos a politika.

anno 1987

Molnibalage
A mûszaki leírások igen, de a méretezés az nem feltétlenül. Pl. egy szakaszoló állaomás, ahol csak a vezeték méretek tének el egy másoktól, az tényleg eléggé igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MR ME
pofátlannak tartom, a szavazás emg nem tölt be

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
jó hát nemis pont a magyar építõiparra gondoltam😄
stationx
hát a magyar mérnöktársadalmat elnézve ez elég komoly túlzás. idestova 20 éve dolgozom több mérnökségnek, mérnökökkel együtt - én is az vagyok. amibe belelátok, építészek, ép-gépészek, villamos mérnökök, közmûtervezés, inkább vicc kategória. jószerivel sablonokból összedobnak valamit, majd elõadják a megrendelõnek mint az innováció netovábbját. statikus majd megnézi nem dõl-e le, ha hideg egy két szoba a hibás hõveszteség miatt majd kimagyarázzuk, hiányzik itt-ott egy két tisztító akna, vagy nem elég a nyomás majd kimagyarázzuk, stb. alaptervek, mûszaki leírások egy az egyben copy-paste.
Molnibalage
Nono, azért nem ennyire súlyos a helyzet. Ezt mint gyakorló mérnök mondom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
hát azért a mérnököket hagyjuk ki ebbõl. egy orvosnak pl. teljesítmény megölni ezer embert, egy mérnöknek elég hozzá egy tizedesvesszõ vagy elõjeltévesztés..
Molnibalage
A politkusok nagy réssze vicc egyetemet vagy fõiskolát végzett. A másik fele meg semmilyet...

clio1616v
nem tartom pofátlannak, örülök neki, hogy õk legalább annyit keresnek, mint az átlag egyetemet végzett emberek, akik az EU más tagállamaiban élnek

tudom, hogy jó érzés annyit keresni, mert nem kell arra figyelni mikor mibõl mennyit veszel meg ráadásul ennek köszönhetõen kevesebb stressz éri õket

Inkább azt tartom pofátlannak, hogy az átlag ember keresete kicsi. Illette a minimálbért is!
Nem az õ fizetésük sok, hanem a mienk kevés hozzá képest nagyon!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

0Fritz0
Vállaljanak anyagi és büntetõjogi felelõsséget a munkásságukért és onnantól nem érdekel, hogy mennyit visznek haza.
Sok minimálbér közelében élõ ember nagyobb felelõsségre vonással néz szembe nap mint nap, mint õk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Megtörhetetlen
Se felelõsség nem nagyobb rajtuk mint mondjuk egy mérnök emberen se többet nem dolgozik, se szellemileg se fizikailag, tehát szerintem nagyon nem indokolt a milliomos fizetés, és ne mis az az ami sok, hanem szerintem FÛ alatt kapják a nagy kiegészítéseket stb...

fry day fry day sálálálláláá

immovable
Egyéb.

Igen, mert nincs mögötte teljesítmény, ez látszik az országon, valamint mindegyik korrupt, hazug, moslék (=politikus) nincs kivétel.

Nem válasz is jó lenne, mert alacsony fizetésû embereket könnyû korrumpálni, de mivel politikusok, ez a lehetõség ki is esik az igen válasz alapján.
tigeroo
megtehetik...
tenkenorman
Egyéb: Rendben, politikus, diplomázott (gondolom) stb... Nem bánom ha jól él, sokat keres. De ennyire??? Milliókat keresnek és alig kell valamire költeniük. Öltönyt, autót mindent kapnak. akkor miért ilyen magas a fizetésük?

http://www.tenke.hu

Molnibalage
Igen és nem is. Ha lenne mögötte valós teljesítmény és valós felelõsség, akkor nem. Viszont nincs...

Személy szerint melyik típusú órát részesíted elõnyben? ==>> Pofátlannak tartod a politikusok milliós fizetéseit?
immovable
Áttervezte az álmát, míg árulta a használt alaplapokat a bizományiban. 😄
képetvagymegsetörtént 😄
Analóg.. ALAP 😄
Pepsi Twist
otthon hagytam 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ocskoszilard
énis ezért szeretem jobban, csak digitálisból még szépet nem láttam (hozzáteszem hogy ha keresnék, biztos találnék)

kifli
nekem fali digitális, karórába viszont az analógia gyün be
clio1616v
eladta 600ért, mert kiderült hamis volt

legutóbb valami 500ezres eredeti rolexed volt, azzal mi lett?