A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Habár a politikát semmire sem tartom, akár a monetáris rendszert, a bérek egyáltalán nem teljesítményalapúak. Szerintem mindenki megérdemelné, hogy jól éljen. A jelenlegi rendszerben ez megvalósíthatatlan.
WWFSMD?
Az átlag emberhez mérten keressen többet valamivel, de ne annyira hogy egy politikus fizetése kitesz egy fél utcában élõk fizetését.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem, nem keresnek sokat, viszont az átlag ember keres keveset 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha tartozna hozzá büntetõjogi felelõsségvállalás, akkor nem tartanám soknak. Én mindenkinek, aki részt vesz az ország vezetésében, annak adnék fixen 2 milla nettót. Viszont, bármilyen jellegû sikkasztást és korrupciót amit elkövetnek hazaárulásként kezelném, és ahhoz mérten büntetném is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az a pofátlanság, hogy itthon nem végeznek érte érdemi munkát...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spread De Love!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szerintem a politikusok között is van aki szorgalmas volt...
viszont az a lényege az egyetemnek, hogy papírod is legyen arról, hogy miért keresel többet mint az általános iskolát végzettek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha megdolgozna érte, akkor felõlem még többet is kereshetne, azonban ha lop mellette, akkor kötél...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tudom, hogy jó érzés annyit keresni, mert nem kell arra figyelni mikor mibõl mennyit veszel meg ráadásul ennek köszönhetõen kevesebb stressz éri õket
Nem az õ fizetésük sok, hanem a mienk kevés hozzá képest nagyon!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sok minimálbér közelében élõ ember nagyobb felelõsségre vonással néz szembe nap mint nap, mint õk.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
fry day fry day sálálálláláá
Igen, mert nincs mögötte teljesítmény, ez látszik az országon, valamint mindegyik korrupt, hazug, moslék (=politikus) nincs kivétel.
Nem válasz is jó lenne, mert alacsony fizetésû embereket könnyû korrumpálni, de mivel politikusok, ez a lehetõség ki is esik az igen válasz alapján.
http://www.tenke.hu