A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem tudom.
Az biztos, hogy Siófokra megyünk 1-2x idén is. Tervben van egy külföldi nyaralás is, de ugye ez a pénztõl függ.

Milyen magas vagy? ==>> Mész idén valahova nyaralni?
clio1616v
szerintem csak azok a nõk csinálnak problémát ebbõl, akik nem élvezik a szexet a párjukkal, pedig ahhoz nem csak az kell, hogy megfelelõ ponton ingerelve legyenek az adott felületen, hanem a lelki elõkövetelményét is meg kell teremteni...

farokméretre fogni, hogy nem jó a szex egy buta nõre vall... ugyanannyira hibás õ is mint a férfi... ha a vaginájának a dimenziója túl nagy és a férfi nem éri el a szerszámjával azokat a belsõ felületeket amiket ingerelni kell, hogy élvezze a hölgy

egyszóval nem kompatibilisek sexuálisan... ahogy a férfi nem tudja megnövelni a farkának a méretét úgy a nõ sem tud mélyebb vagy szûkebb lenni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ezzel nyugtatod magad?😊
a farokméret is olyan mint a magasság
az elég széles normális tartományban semmiféle fizikailag ténylegesen létezõ elõnyt vagy hátrányt nem jelent semmiféle testrész mérete, viszont esztétikai ügyet csinálnak belõle a nõk és ilyen mesterkélt presztizskérdés lesz belõle
Lacee86
Jól eltértetek a témától, ami azt illeti. xDD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
197 LE

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Attila8805
182

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

<#love12>

jhetedikj
<#love11>

anno 1987

de hülye vagy 😄DDDDDDD
(még jó h ismerlek...és tudom mit kell komolyan venni,meg mit nem)

jhetedikj
érdekel, mindenre fel kell készülni ki tudja mikor kerülök Extrával olyan körülmények közé

anno 1987

clio1616v
a nõ méretein múlik egyébként... nem a tiéden és egy szóval se mondtam hogy nem tudod kielégíteni a párod... de ha van párod, akkor miért érdekel, hogy egy hatalmas nõ mit élvez?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

jhetedikj
pff...

nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed nem tudok kielégíteni egy nõt, nem a farkam méretén múlik de az is közrejátszik benne 😊

anno 1987

clio1616v
mihez képest?

a csuklómtól a középsõ ujjam végéig mért távolság, úgyhogy arányos

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

értjük...tehát neked kicsi a farkad?! 😄

clio1616v
majd ha lesz párod valaha, akkor rájössz hogy a kielégülése nem a farkad méretén múlik

clio1616v
valószínû az autómérettel és a bankszámlával vannak elfoglalva...

tigeroo
mondjuk én jót szakadok mindig rajta 😊
jhetedikj
Ok, csak izgatta a fantáziám. 😄D

anno 1987

tudom 😄
nem számít...csak magát égeti le 😄

clio1616v
ha téged csak az anyagi javak éltetnek akkor igen... szerinted hülyét csinálok magamból

tigeroo
ne reagálj rá csak trollkodik
clio1616v
max a csiklódon kereszüli izgatástól élvezel=játékosság vagy egyéb rudat használsz(tok)

Le lehet vonni a konzekvenciát.
Amúgy meg egy másik közhely: játékosság 😄

Tekintettel arra, hogy ez magánügy...nem nyilatkozom.

Azonban nem hallottam egy 150-180cm közötti barátnõmtõl sem soha, hogy õ a törpefütyit szeretné. 😄

Ezt én is sajnálom...tudom,h sajnos így van.

"egzisztencia
létezés, megélhetõség, gazdaságilag biztonságos helyzet "
Ez szerinted nem az anyagi javakat jelenti?
Már megint hülyét csinálsz magadból.

clio1616v
sajnállak, hogyha te az önálló egzisztencia alatt anyagi javakat értesz

😞 reménykedek csak, hogy nem minden nõ ilyen...

jhetedikj
Extra egy nagyobb lánynak, mint aki te vagy nagyobb méret is kell(szerszámilag), hogy ugyanaz az élvezeti érték meglegyen? Mik a tapasztalatok? 😄

anno 1987

Lacee86
Nem rád értve, de sok csajnak sajnos azt jelenti. :/

sajnállak,ha számodra a tökös jelzõ = az anyagi javakkal

Lacee86
😄D

bardocz
<#nyes>
clio1616v
tökös = mennyire rendelkezik önálló egzisztenciával hosszútávon?

clio1616v
én nem tudnék elképzelni egy lányt magam mellé, aki sokkal magasabb és sokkal nehezebb

clio1616v
izületek...

jhetedikj
Talált 😄

anno 1987

181.

😄DDDDDD Lehet. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszer illuminált állapotban összejöttem egy bulin egy ismerõsömmel...na õ kb. 165cm na az már fura volt 😄

Lacee86
Akkor még én is befértem volna. <#nevetes1>

kifli
193 😊
<#eljen>
hozzáállás kérdése
én 188 vagyok, és 178-206cm közötti pasijaim voltak
volt akinél zavaró volt,volt akinél nem...de ez igazából azon is múlik, hogy mennyire "tökös" a pasi...

Motoroj
Hogy mondanád helyesen?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

durva az eredmény, a topigban valahol 182 körül lehet az átlagmagasság 😄
ez a generáció sokkal magasabb mint az elõzõ azt veszem észre egyébként is
ó dehogynem napszaktól.
alvás után a gerinc 1-2 centivel hosszabb, mint nap végére, a terheléstõl a csigolyák kis mértékben fokozatosan összetolódnak
mérd meg ha nem hiszed, én ébredés után 177 vagyok nap végére 175
Lyukasbogrács
fekve?

jhetedikj
21 cm

anno 1987

Lacee86
"Szerencsére a hozzám illõ fajta általában nem is nagyon alacsonyabb." -> Mint ha kutyákról beszélnél vazze! <#idiota><#nevetes1>

HöfEE
180 kereken