A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
teljesen hihetõ, hogy utánajártál és kipróbáltad a lehetõségeket, a trollkodás távol áll tõlem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Kata
Igen, bizonyos tárgyak hordoznak magukban olyan töltetet, amely presztízst jelent, és tulajdonosa könnyen érzi ettõl többnek magát. Itt konkrétan az apple-ról van szó a kérdésben, Herr Troll.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A kiindulási alapot megint elferdíted, a legelsõ hozzászólásomban említettem a tapasztalataimat. Ne trollkodj <#ejnye1>

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
mondom ezt minden cinikusság nélkül, hogy Kata kipróbálta és neki sikerült egy sokkal jobbat venni kevesebbõl... legyen ez a kiindulási alap szerintem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
Elég érdekesen értelmezed...
Igazából az a baj, hogy az Apple olyan lett, mint SP, meg a TH, divat lett utálni és sokan minden féle tudás, jártasság nélkül utálják is, anélkül, hogy láttak volna, próbáltak volna, használtak volna egyet :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem ismerek alma használókat,vagy csak nem tudom róluk,így tartózkodtam.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

clio1616v
vicces, hogy egy tárgy alapján elõ lehet ítélni a tulajdonosát

ez olyan mintha valakinek mercedes benz autója van akkor az egy fajta ember, pedig lehet csak hasonló ízlése van, kevésbbé a sznob és megteheti

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Szerintem kellõen visszafogott volt és fura módon már csak a "nekem nem kell" reakcióra is beindult pont azt, amit említett. Már szinte az is hülye szinte a szemedben, aki nem akar almát...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kata
Olyan módon hangoztatom a véleményem ahogy Te is: azaz ahogy akarom. Semmi olyan nincs véleményemben amin vissza kéne fogni, pláne nem értem hogy pont Te milyen jogon ítéled ezt meg.

Csak nem apple-d van és a táplálékláncban felettem állónak érzed magad? 😄 (vicc volt, mielõtt vér kezd folyni az orrodból)

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Van pénzem rá, de eszembe sem jutna megvenni. Nem azért, mert Apple ellenes vagyok, hanem mert nincs rá szükségem. Okostelefonom sincs, tökmidegy, hogy ki gyártja...

Persze, ha annyi pénzt kiköhögött érte, nehogy már rosszat mondjanak róla.

Én max. egy IJ kártyát mutatnék fel neki... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a "vagizáshoz" csak legömbölyített forma, és rezgõfunkció kell...

Ability
Nem kellene a saját igényeidet összemosni az átlagnép racionális képességeivel. Megmondhatod a frankót, de ettõl még nem lesz igazad, mivel eltérõ igényekkel rendelkezünk. Nem érzem magam idiótának csak azért, mert szerinted olcsóbban jobbat lehet kapni. És ha már a nagyképûség a téma, jó lenne ha kicsit visszafogottabb módon hangoztatnád a véleményedet.
clio1616v
durva, hogy valaki annyira ad a köz véleményére, hogy szégyenlné az apple terméket... szerencsésnek érzem magam, hogy nem ilyen emberek között kell élnem és dolgoznom

miután pár hónapja megvettem az iphone-om

a kollégáim is elgondolkoztak, miután kipróbálták, hogy miért is nem használható telefont használnak

30ért vett egyik egy 2est... jókat röhögünk, hogy milyen szar volt a régi telefonjaink ehhez képest(E66-osom volt, azzal is elégedett voltam halkan megjegyzem)

Simaji
Kicsit nagyképûek de én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy részük kissé nagyképû...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bardocz
"mert a valóság homlokegyenest mást mutat"

Maximum a te környezetedben. És mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok apple fan.
clio1616v
ja, csak arról feletkeztél el, hogy összevissza hazudoztál az elmúlt hetekben 😊

hehh, nem tudom mirõl beszélsz.
Szerintem valakivel összekeversz, nekem mindig is az aláírásomban szereplõ autóm volt.
<#pardon1>

bardocz
Egy tescos biciklije van maximum.
clio1616v
a múltkor még iphoneod volt...

a Porsche is csak így van és valójában vagy egy 1.7d astrád?

telefonkészülékkel <#vigyor3>

clio1616v
valószínûleg azzal a telefonkészülékkel nem lehet "vagizni" és ezért is választotad nemcsak a többi mûszaki paraméterei miatt

nekem Samsung Galaxy van.
Vagányabbnak érzem magam tõle, de nem annyira pöcshosszabító mint az Iphone 4.
Nem biztos hogy megéri a plusz 25k többletet, azt másra is lehet költeni, és annyival nem jobb 😛 😉

Kata
"Igaz biztos nem minden almauser lesz vagány az almától, de akit eddig én ismerek az mind az lett 😊"

Ezt mondom én is. Itt is - feltételezem fõként az apple használók - írják, hogy mert nem is igaz, meg ezért vagy azért döntöttek mellette. Én ezt nem tudom elhinni még rólatok sem (bocsi), mert a valóság homlokegyenest mást mutat. Ide meg mindenki azt ír amit akar, úgysem látjuk miként viselkedik valójában az életben.

Megmondom õszintén hogy én is akartam venni egy sziphont, mert külsõre tetszett, kíváncsi voltam mit tud és mennyiért. És bár megengedhetném magamnak, én szeretem megnézni mire dobok ki akármennyit is, ezért megnéztem más gyártók ilyen kaliberû termékeit is, és végül egy másiknál kötöttem ki, mert ettõl több tudásút kaptam jóval kedvezõbb áron.

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
aki vagizni akar valamivel annak nem a márka teszi ezt lehetõvé..

clio1616v
a víz nedves vagy az ami vizes? 😄

Guren
"ki is dobhatja kukába mert annyit ér"

ez egy faszság akkor is, ha valaki nem szereti az apple-t.

Az Apple név manapság egyet jelent a multimédiás kütyükkel az emberek szemében, mi az a Macintosh?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

bardocz
Érdekes, én egy nagyképû almafant sem ismerek, pedig van jópár ember aki azt használ a környezetemben. Nem tudom miért gázabb kibaszni az asztalra egy iphonet, mint mondjuk az én telefonomat. Ugyan úgy azért rakják, mint amiért én is, mert használni akarom.
Kicsit nagyképûek.

Mindig vagizni akarnak vele 😄 Bár munkatársam mikor elkezdte mutogatni hogy meglett a nagy álma (ájfon4) akkor rosszul esett neki mikor közöltem hogy felõlem ki is dobhatja kukába mert annyit ér 😄 Nekem személy szerint egy visszataszító telefon az Iphone 4 pl... Az én Xperiámat többre becsülöm 😊

Igaz biztos nem minden almauser lesz vagány az almától, de akit eddig én ismerek az mind az lett 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ability
Megveszem, mert jobbnak tartom. Pont. Egyéni preferencia kérdése, nincs helye vitának.
Máté94
Hackintosh. Problem? 😊
bardocz
Nem tudom próbáltál-e már Apple laptopot, de minõségben bõven felülmúlja a többi gyártó cuccait. Gépet én sem vennék, meg telefont sem hiszem.
Kata
Szerintem nem olyan hülyeség a kérdés, mivel eleve presztízstermék az apple, az egész marketingje, az árai is erre épülnek. Magyarul általában sznobok veszik meg, akiknek van rá pénze. Vagy nincs, de akkor inkább egy évig zsíroskenyéren él csakhogy legyen neki valami apple holmija amivel villogni lehet - és a hangsúly a villogáson van.

Általános tapasztalatom, hogy akinek apple cucca van kényesen ügyel rá, hogy jó sokan lássák is azt, jól látható legyen az alma logó a laptopján vagy a mobilján, táblagépén.

Az sem mellékes, hogy mekkora vitákat tud szülni mind személyesen mind az internetes fórumokon, ha bármi kritika is éri az apple termékeit. Azonnal vérben forgó szemmel megjelennek az apple apologétái és véres küzdelemben fejtik ki, hogy igenis jó termék, megéri(!) az árát, és különben is lúzerbalf*** aki mást használ. Nem, mondom, hogy nincs habzó szájú ellentábor, de azért furcsa hogy bárminemû kis kritika vagy kétely esetén az apple használók igen nagy harcot tudnak kerekíteni belõle. Persze, ha annyi pénzt kiköhögött érte, nehogy már rosszat mondjanak róla.

Az apple végülis általános termékeket (más gyártók is csinálnak olyat, jobbat is, rosszabbat is) forgalmaz de sznob áron. Ezért az ilyet használókban úgy látom kialakul egy felsõbbrendû érzés, egyfajta nagyképûség is.

Utalt xxxpaulxxx az elterjedésére is, ez visszavezethetõ a fentiekre, hiszen ha valaki lépést akar tartani a trendi haveri körével vagy osztálytársaival akkor elõbb-utóbb be kell neki is szerezni egyet, még ha igazából nincs is rá szüksége, különben gyakorlatilag kinézik, kiközösítik. Ez az öngerjesztõ folyamat, és az hogy mindenki kiköhögi a reális értéknél magasabb árat az apple termékekért eredményezi, hogy sztífcsoppsz bácsinak esze ágában sincs csökkenteni az árat, hiszen így is veszik mint a cukrot.
Személy szerint én szimplán hülyének tartom azokat, akik ennyivel magasabb árat adnak ki olyan termékekért amelyek minõségükben és tudásukban nem múlják felül a konkurens gyártókat.

(apple flame on)

[/cserf][/fülünyúl]

Egyébként a kérdés már ott hülyeség, hogy egyre több apple user van... szóval már szerintem nem számít annyira ritkaságnak, mint mondjuk 3 éve...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee86
Nekem vki azt tanácsolta, h úgy kell a nõkre hatni, h elõször a lelküket kell megdugni. xDD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sir Quno Jedi
Nem pont erre, de ez is murvaigaz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Az ég kék, a fû zöld, a víz, nedves és a nõk titkolóznak 😊

Sir Quno Jedi
Izé, nem védenék senkit, de mindenhez (minimum) két ember kell. Aki nem akarja, hogy megdugják, azt nem lehet megdugni (csak erõszakkal, de az már BTK tétel). Szal. ahogy az Utolsó Cserkészben volt... node úgyis tudjátok melyik részre gondolok. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
A hatalom nem és a fegyverek sem általánosan.

Téged meg csak a csajok házzatástörésra bujtatása és flémkeltés igaz? Mivé lenne a világ a hozzád hasonlók nélkül...

clio1616v
nem baj az õt a fegyverek és a hatalom érdeklik... ha nem lennének ilyen emberek akkor ki háborúzna?

Molnibalage
Számomra mindkettõ fontos. Konkrétan megrugdosnám a hülye szomszédot, aki 3 év alatt 3 olyan fát vágott ki, amik +30 és +20 évesek voltak. Szép árnyékos utca volt régen, most helyette tûz oda a Nap akadály nélkül. Ettõl függeltenül nem szarom le azt, hogy mi zajlik körülöttem.

Lacee86
Nem különböznek másoktól. Addig míg nem ezzel akar többnek tûnni, engem nem érdekel. Ha megteheti, vegye meg, én nem irigylem tõle. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee
semmi különbség, ugyanúgy vannak méretes seggfejek és jó arcok köztük. miért is lenne más?
itthon drágának számítanak, így vannak, akik emiatt státuszszimbólumként kezelik (azért veszem meg, mert drága és lehet vele villogni, nem pedig azért, mert jó/tetszik), pedig nyugatabbra egyáltalán nincs így.

(mac user)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ezzel annyit közöltél, hogy a te világképedet ezek a dolgok formálják, és átadod magad nekik, hogy központi szerepet játsszanak az életedben
rám az esõ hullása és két fa virágzása az udvaron nagyobb hatással van, mint hogy ki milyen rangot kapott a politikában. ezek a világ nagy dolgai
szerintem azt jelenti, hogy gazdagabbak az átlagnál, mást nem nagoyn
Marci0115
hát ez aztán érdekes kérdés, ki a szent szart érdekli, ugyanolyan ember mint a többi

Nem különböznek másoktól...

Mindenki azt használ amit akar, szíve-joga dönteni abban hogy mit vásárol meg, milyen célra, engem aztán hidegen hagy hogy most 'jaj neked iPhone-od van', 'jaj neked MacBook-od van'... én azt tudom hogy magamnak nem vennék iPhone-t inkább egy HTC Desire-t, Mac helyett meg pl. egy Packard Bell netbook-ot választanék, viszont egy iPod-ot elfogadnék, mert egyre több olyan elektronikai árcikk van amit már iPod dokkoló állomással készítenek így már több haszna is volna a kütyünek, mert õszintén szólva ha csak zenehallgatásról esne szó akkor azt tudok telefonon is.
tommygear
semmit, de az apple termékek viszont egy túlértékelt szarok
Van egy Ipod classicom és egy Ipad 1em és 1000 forintért meg is érinthettek akár<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx