A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ez olyan mintha valakinek mercedes benz autója van akkor az egy fajta ember, pedig lehet csak hasonló ízlése van, kevésbbé a sznob és megteheti
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak nem apple-d van és a táplálékláncban felettem állónak érzed magad? 😄 (vicc volt, mielõtt vér kezd folyni az orrodból)
[/cserf][/fülünyúl]
Persze, ha annyi pénzt kiköhögött érte, nehogy már rosszat mondjanak róla.
Én max. egy IJ kártyát mutatnék fel neki... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
miután pár hónapja megvettem az iphone-om
a kollégáim is elgondolkoztak, miután kipróbálták, hogy miért is nem használható telefont használnak
30ért vett egyik egy 2est... jókat röhögünk, hogy milyen szar volt a régi telefonjaink ehhez képest(E66-osom volt, azzal is elégedett voltam halkan megjegyzem)
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Maximum a te környezetedben. És mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok apple fan.
Szerintem valakivel összekeversz, nekem mindig is az aláírásomban szereplõ autóm volt.
<#pardon1>#pardon1>
a Porsche is csak így van és valójában vagy egy 1.7d astrád?
Vagányabbnak érzem magam tõle, de nem annyira pöcshosszabító mint az Iphone 4.
Nem biztos hogy megéri a plusz 25k többletet, azt másra is lehet költeni, és annyival nem jobb 😛 😉
Ezt mondom én is. Itt is - feltételezem fõként az apple használók - írják, hogy mert nem is igaz, meg ezért vagy azért döntöttek mellette. Én ezt nem tudom elhinni még rólatok sem (bocsi), mert a valóság homlokegyenest mást mutat. Ide meg mindenki azt ír amit akar, úgysem látjuk miként viselkedik valójában az életben.
Megmondom õszintén hogy én is akartam venni egy sziphont, mert külsõre tetszett, kíváncsi voltam mit tud és mennyiért. És bár megengedhetném magamnak, én szeretem megnézni mire dobok ki akármennyit is, ezért megnéztem más gyártók ilyen kaliberû termékeit is, és végül egy másiknál kötöttem ki, mert ettõl több tudásút kaptam jóval kedvezõbb áron.
[/cserf][/fülünyúl]
ez egy faszság akkor is, ha valaki nem szereti az apple-t.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mindig vagizni akarnak vele 😄 Bár munkatársam mikor elkezdte mutogatni hogy meglett a nagy álma (ájfon4) akkor rosszul esett neki mikor közöltem hogy felõlem ki is dobhatja kukába mert annyit ér 😄 Nekem személy szerint egy visszataszító telefon az Iphone 4 pl... Az én Xperiámat többre becsülöm 😊
Igaz biztos nem minden almauser lesz vagány az almától, de akit eddig én ismerek az mind az lett 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Általános tapasztalatom, hogy akinek apple cucca van kényesen ügyel rá, hogy jó sokan lássák is azt, jól látható legyen az alma logó a laptopján vagy a mobilján, táblagépén.
Az sem mellékes, hogy mekkora vitákat tud szülni mind személyesen mind az internetes fórumokon, ha bármi kritika is éri az apple termékeit. Azonnal vérben forgó szemmel megjelennek az apple apologétái és véres küzdelemben fejtik ki, hogy igenis jó termék, megéri(!) az árát, és különben is lúzerbalf*** aki mást használ. Nem, mondom, hogy nincs habzó szájú ellentábor, de azért furcsa hogy bárminemû kis kritika vagy kétely esetén az apple használók igen nagy harcot tudnak kerekíteni belõle. Persze, ha annyi pénzt kiköhögött érte, nehogy már rosszat mondjanak róla.
Az apple végülis általános termékeket (más gyártók is csinálnak olyat, jobbat is, rosszabbat is) forgalmaz de sznob áron. Ezért az ilyet használókban úgy látom kialakul egy felsõbbrendû érzés, egyfajta nagyképûség is.
Utalt xxxpaulxxx az elterjedésére is, ez visszavezethetõ a fentiekre, hiszen ha valaki lépést akar tartani a trendi haveri körével vagy osztálytársaival akkor elõbb-utóbb be kell neki is szerezni egyet, még ha igazából nincs is rá szüksége, különben gyakorlatilag kinézik, kiközösítik. Ez az öngerjesztõ folyamat, és az hogy mindenki kiköhögi a reális értéknél magasabb árat az apple termékekért eredményezi, hogy sztífcsoppsz bácsinak esze ágában sincs csökkenteni az árat, hiszen így is veszik mint a cukrot.
Személy szerint én szimplán hülyének tartom azokat, akik ennyivel magasabb árat adnak ki olyan termékekért amelyek minõségükben és tudásukban nem múlják felül a konkurens gyártókat.
(apple flame on)
[/cserf][/fülünyúl]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Téged meg csak a csajok házzatástörésra bujtatása és flémkeltés igaz? Mivé lenne a világ a hozzád hasonlók nélkül...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
itthon drágának számítanak, így vannak, akik emiatt státuszszimbólumként kezelik (azért veszem meg, mert drága és lehet vele villogni, nem pedig azért, mert jó/tetszik), pedig nyugatabbra egyáltalán nincs így.
(mac user)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
rám az esõ hullása és két fa virágzása az udvaron nagyobb hatással van, mint hogy ki milyen rangot kapott a politikában. ezek a világ nagy dolgai
Mindenki azt használ amit akar, szíve-joga dönteni abban hogy mit vásárol meg, milyen célra, engem aztán hidegen hagy hogy most 'jaj neked iPhone-od van', 'jaj neked MacBook-od van'... én azt tudom hogy magamnak nem vennék iPhone-t inkább egy HTC Desire-t, Mac helyett meg pl. egy Packard Bell netbook-ot választanék, viszont egy iPod-ot elfogadnék, mert egyre több olyan elektronikai árcikk van amit már iPod dokkoló állomással készítenek így már több haszna is volna a kütyünek, mert õszintén szólva ha csak zenehallgatásról esne szó akkor azt tudok telefonon is.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx