127612
-
Új szavazás. -
kamionosjoe #124528 Mióta hazaköltöztem anyámékhoz nem nagyon főztem, csak egyszerűbb dolgokat. De szívesen megcsinálnék amúgy bonyolultabbakat is. -
Utálok főzni és az időt is sajnálom rá.
Viszont ha mégis ráveszem magam, akkor rendes kaját csinálok, nem félkészet. -
Nekem nem volt problémám vele soha. -
Első és utolsó figyelmeztetés, ezt még nem törlöm. -
A konyhaművészet mesetere vagyok, akár 3-4 óráig készülő dolgokat is bevállalok.
Ha a konyhaművészet mestere nem is vagyok, de a bonyolultabb kajákat is szoktam készíteni. -
Freeda Krueger #124521 Hosszabb ideig készülő ételeket is gond nélkül,akár hétköznap is. -
Új szavazás. -
Freeda Krueger #124519 :) -
Tetszik az aláírásod. :) -
Kb. 4-es. Elég nagy korrupció lehet sok helyen, valószínűleg olyan hálózatban, amit egyszerű ember még csak nem is gondol. -
Freeda Krueger #124516 8-ast választottam,de ez csak az egyéni tapasztalat.
Lehet hogy csak szerencsém volt eddig. -
kamionosjoe #124515 Ezt a videót remélem minél többen megnézik, de szerintem ha ezt hozzászólásba írnad le az már az sg.hu cenzúrabizottságnál biztosan kivágná a biztosítékot.
-
Nincs itt balhé, csak hagy csinálják.
Egyébként meg...
Pontosan az ilyen esetek miatt szavaztam úgy, ahogy... -
kamionosjoe #124513 Bírom amúgy a rendőröket csak viccelek, amíg engem békén hagynak akkor meg főleg bírom őket. Adtam is 10 pontot. -
ToxiMaxi #124512 6-7-et jelölném meg.
Igazából bízom a rendőrségben, bár a tolvajkergetők összes részét megnéztem és ott vannak érdekes dolgok benne de tegyük gyorsan hozzá, hogy Tomcatnek is van előélete, ezért ez is belejátszik a rendőrség reakciójába.
Ami engem zavar, hogy a rendőrség modora semmit sem változott az utóbbi 10 évben. Az embernek még mindig ott van a zabszem a fenekében, ha megállítják pedig semmit sem követett el. Jó fej rendőrrel még nem találkoztam (igazoltatás közben), aki oldaná a feszültséget, nem arra gondolok, hogy viccet mesél, csak legyen egy kicsit lazább, emberibb.
Kolléganőm pont a hetekben egy közúti baleset során találkozott osztrák rendőrökkel és nagyon pozitívan számolt be róluk. Rendesek, kedvesek és lazák voltak. Biztos itthon is vannak ilyenek, csak kevesen.
Szerencsére közúti igazoltatáson kívül még nem volt dolgom sem a rendőrséggel, sem az igazságszolgáltatással. A TV-ben mondjuk lehet a különböző oknyomozó műsorokban olyan dolgokat látni, hogy az ember fogja a fejét. Lenne mit javulni az biztos.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.04.19. 08:50:49 -
ManoNegra #124511 Ez egy kissé megint politika szagú téma. Nem kellene ilyen kérdéseket feltenni, ha nem akarunk balhét belőle. -
a legjobb példa erre ez a videó,bár az egészet linkelhetném a lényeg mégis itt jön...sajnálom szerencsétlen rendőrt,mert ő is tudja mekkora faszságot kapott ukázba de ha haza akarja vinni azt a pénzt amiből el tudja magát (és talán a családját) tartani,akkor kénytelen a parancsnak engedelmeskedni.
-
Are you sure?
Rendőrök? Tomcat és egyesek elleni fellépésnél a Rendőrség okiratot hamisított...
Az bíróság meg a szakvéleményt leszarja és hasonlók. A szakértői rendszer amúgy is egy vicc...
Nekem semmiféle bizodalmam nincs a rendszerben. -
Fbn Lx #124508 összességében az igazságszolgáltatás oké, de a rendőrökből kinézem, hogy puszta ellenszenvből szopassanak -
All Cops Are Bastards -
?
Én 2-re nyomtam. Ez kb. azt jelenti, hogy ha 100%, hogy nem én követtem el valamit, akkor nem csuknak le vagy vegzálnak, de ebben sem lehet biztos már azember itthon, ha a hatalomnak nem tetszik, vagy csak simán hülye a bíró, ami nem ritka.... -
kamionosjoe #124505 a.c.a.b. :-) -
Új szavazás. -
kamionosjoe #124503 Nem, de voltam olyan helyzetben ahol a doktornő behívott egy külön szobába és ott szerintem arra ment ki a dolog, hogy adjak, így utólag visszagondolva a szituációt. Ez Budapesten volt, a pontos helyet nem írom le.
Rendőrt viszont már fizettünk le, nem Magyarországon hanem kicsit keletebbre, arrafelé el is várják. -
Soha nem adtam. Ez annak is köszönhető, hogy az állami rendszer 2008 óta gyakorlatilag kb. 3-szor ha látott, amikor nem volt más választásom... Hálapénz helyett a magánszolgáltatásért fizettem ki az elmúlt 10 évben több száz k HUF-ot...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.04.12. 10:43:47 -
Még nem kellett adnom. -
Új szavazás. -
Az érezelmi / hobbi okokból fontos leveleket és a hivatalosakat megtartom a többi insta vagy majdnem insta törlésre kerül.
Könyvtárakat használok mindenhol. Sokat. Akár több tucatot is, Yahoos és cégesnél több szintű szerkezettel.
Rend van, minden élére állítva. :) -
kamionosjoe #124498 Törekszem ré, hogy minél kevesebb legyen így időközönként kitörlöm ami már nem fontos. -
Céges postafiókban kreálok szabályokat, ami alapján a megadott mappákba kerülnek bizonyos mailek. A mappákat a futó projektek, illetve néhány meghatározó személy/személycsoport alapján készítem (pl. HR, Office stb.). -
Fbn Lx #124496 csak melós címen használok néhány könyvtárat meg ruleokat, itthon gmail hotmail címeken nincs értelme, később úgysem nagyon keresek vissza semmit -
A szemetet és reklámokat leszámítva mindent megőrzök.
Tele vagyok könyvtárakkal. :D -
Annak tekinthető. -
Mindent megőrzök, gmailben elfér. Csak címkézek, az nem tudom mennyire könyvtárszerkezet. -
Új szavazás. -
A gazdáknak van ez a MePAR-os térkép, 1:10000- ig szép, éles képek,lehet helyrajzi szám alapján is keresni, lehet benne területet mérni, "turista" térképre is átlehet kapcsolni, ect....
https://www.mepar.hu/mepar/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.04.04. 11:59:15 -
Én ezt és ezt néztem meg elsősorban, de nagyszüleim lakhelyét és pár várost, ahol jártam és emlékszem rá. -
kamionosjoe #124489 Nem jellemző, de úgy 20-30 év múlva kíváncsi leszek, hogy mi változik, gondolom majd öregebben jobban rá is érek nosztalgiázni. -
Soha