A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
WWFSMD?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
38
Nem, soha.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Öregapám 71 évesen halt meg, megvolt az összes foga teljesen jó állapotban, pedig életében nem mosta 😄D
Amúgy ha az ember eleget iszik és dohányzik, akkor úgyis fertõtlenül <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Erõset.
Egyéb. Semmivel.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha olyan iszonyat rossz dolog lenne a kávé akkor tiltsuk be...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gyengét.
Tej,édesítõszer.
Ha kávézom,akkor egy bögrével iszom. 2dl- 1dl kávé,1dl tej plusz édesítõszer.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mikor mit😄
Cukor, kis tej
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nem tudom
sok cukorral, mert utálom, ha valami keserû
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Én meg azt nem értem, hogy ez miért kemény? 😄
Elvégeztem úgy a fõsulit, hogy soha nem kávéztam. Annyi a trükk, hogy nem éjjel kell tanulni. 😊
Most meg, hogy ha esetleg éjszakai munkavégzés van akkor energia italt iszok, de azt is csak azóta mióta dolgozok.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Soha nem ittam még egy csésze kávét.
Este alszok, így nappal nincs szükségem ilyesmire.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De csak 1 lukas van és egy van kihúzva,az összes többi hibátlan.
„De azért azt az 1 hetente meg 1 háromnaponta fogatmosót megnézném 20 év múlva.”
Parancsolj: Link
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
fogkefe+fogkrém, 2 napont fogselyem és állandóan rágó (bár ez nem hiszem, hogy tisztítana...)
van vagy 5 tömött fogam, de hála istennek 4 éve már nem voltam fogorvosnál