A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Belgiumban: Carrefour,Delhaize,Lidl,Aldi,GB
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Pénztárcát egy szalagavatón, bennne 10 ronggyal:S Felraktam a kabátom egy korlátra, kizuhant a tárca és nem vettem észre...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.tenke.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2 hétre rá láttam pár utcával feljebb a mienktõl, egy kis szaros tekert rajta (sajnos nem volt egyedül).
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
illetve egyszer elloptak a mobilomat metron
WWFSMD?
Másra nem nagyon emlékszem.
Ingem inkább az tud idegesíteni, amikor itthon nem találok meg dolgokat. Ezek elvileg nem vesztek el, csak nem tudom hol vannak.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
illetve ruhát, táskát stb. szerintem többször is, elég szórakozott vagyok
http://www.tenke.hu
Gépjármû törzskönyvet hagytam el okmányirodába menet. Nem lett meg, köröztetni kellett, asszem 3 hó múlva kaphattam újat, és írathattam át az autót.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
everything's better with music
mobilt ellopták
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
anno 1987
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lehet, hogy mást is, de nem emlékszem.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
1x a bankkártyámra hittem, h elhagytam, le is tiltattam meg igényeltem újat. 1-2 hónap múlva itthon meglett beesve vhova. :)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
diákigazolványt bérlettel
fülbevalót
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
lol...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ráadásul kézzelfogható = nyilvánvaló, nem csak a kézzel érinthetõ dolgokat értjük ez alatt = szilárd anyagú tárgyakat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"- a kérdés csak a kézzel fogható dolgokra vonatkozik." -.-
- kedvesség az, amikor azt hazudod, amit a másik fél hallani akar
folyamatban van, hogy elhagyom a hazudozást, a kedvességet és a felesleges munkát
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Augusztus végéig nyitva van még
"A BKV adatai szerint egy évben átlagosan minden nap egy pár kesztyût, egy év alatt átlagosan 170 szalmakalapot, baseball-, szõrme-, vagy kötött sapkát, 164 könyvet, 3 sátrat, 210 esernyõt, 3 babakocsit és 17 botot hagynak el az emberek a BKV járatain.
A BKV-hoz néha extrém tárgyak is bekerülnek, méteres plüssállat, terepasztal katonákkal, járókeret, mankó és botok, tévé, rádió vagy számítógép, laptop táskával, táska nélkül, esetleg csak a táska, babakocsi gyerek nélkül, játék-mozdony, vesekötõ, teniszütõ, kannás bor, festmények és grafikák, fakardok, íjak, CD-k minden mennyiségben, és megszámlálhatatlan kulcs, pénztárca, kesztyû, esernyõ, létra, tornazsák, mûfogsor. Többször elõfordult már az is, hogy több millió forintot talált valaki, és vitte be az ügyfélszolgálatra."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3