A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
We are the champions
Under Pressure
Egyéb:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
We are the champions.
Don't stop me now.
Amit hiányolok:
Flash
Princes of the Universe
A heavy cost. I pay it gladly.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The show must go on.
Don't stop me now.
Radio Ga Ga.
We will rock you.
I want to break free.
Friends will be friends.
Under pressure.
I want it all.
Egyéb dal: Who wants to live forever, It's a kind of magic. Ezek jutottak eszembe. :P Bár a Bohemian Rapsody se rossz. :)
Két szám van ami itt nincs felsorolva viszont a kedvenceim közé tartoznak, a Scandal és az "I was born to love you".
Meg az Innuendo. :))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha az emberek tudnák, hogy a szummációs mérgektõl sokkal veszélyesebb kumulatív mérgekkel mennyit találkoznak nem bohóckodnának az arzénnel, ami a legrosszabb területeken is olyan dózisban van jelen (ha a megadott értékek valódiak), hogy 40 évi (napi átlagos mennyiségû) fogyasztással számolva se ölne meg közvetlenül senkit.
Ha már annyira mérgektõl akarunk félni:
-guargumi: 100-200%-al növeli a kockázatát a hasnyálmirigyráknak! A wikipédia irományain jót mosolyogtam, miszerint: "A béltartalom megnövekedett mennyisége és csökkent viszkozitása elõsegíti a salakanyagok és mérgek ürülését." illetve: "Abszorpciós képességének köszönhetõen képes megkötni a mérgeket és baktériumokat (amelyek például fertõzéses hasmenés okozói lehetnek)." jaja. Az persze nincs odaírva, hogy a guarguminak van egy olyan csúnya szokása, hogy a szervezetünk a jelenlétére masszív inzulintermeléssel reagál, ami egy általános hipoglimémiás tünetegyüttes kialakulásához vezet és innen egyenes az út a májkárosodásig (túlzott cukortermelés miatt, megnövekszik a májenzimek termelése is) Hol találkozhatunk vele: üdítõk, konzervek és szinte minden élelmiszer, ami csomagolva van. Jah és lerakodik a belek falán, bélgyulladást, vesegyulladást és hasnyálmirigy gyulladást is okozhat, ha valaki ebbõl a szarból sokat eszik.
-acelszulfám-K (A-K) Ace-K, E950. Nem szövegelek:
szal az arzénos vizet én mosolyogva iszom:)
valaki lentebb írta, hogy aktívszenes szûrõn vagy min szûri a vizet... grat hozzá! Magyarországon három vegyértékû arzén (arzenit) van jelen az ivóvízben, amit ioncseréléssel 0%, szürõcskézéssel 10-20%-ban lehet eltávolítani (ipari és nem TV Shopos szûrésrõl beszélek) :)
További jó halált kívánok mindenkinek!<#taps>#taps><#ravasz1>#ravasz1>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
http://www.tenke.hu
Szo nelkul iszom, olyan helyen elek en is es csaladom is ahol nem kifogasolt a vizminoseg a terkep szerint.
WWFSMD?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De ha valami átlátszó nedû is kell, akkor kiveszek a spájzból egy szelet hidrogént, jól átsütöm, és arzénmentes poharakba helyezem.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
majd megtanulják...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
WTF Rémlik valami, de én régóta áttértem az ázsvánvízrü a csapvízre.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)