A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek ellenére szívesen éneklek ha eszembe jut egy 90's magyar sláger, aminek mindenki nagyon örül
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kocsiban, zuhany alatt, stb.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem kérted, mert én nem is állítottam soha semmit magamról, amit bizonyítanom kéne. nem vetítek itt az SG-n veled ellentétben. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
a van, a tú, a trí...
Per Aspera Ad Inferi.
ha már bizonygatni kell régen rossz, sose kértem, hogy bármit amit állítasz bizonyítsd be, csak elõnyöm származik abból, ha elhiszem
Én nem fogok énekelni, mert nekem nincs jó hangom. Úgyhogy nekiláthatsz valamiféle bizonyíték gyártásának, mert ennyi vetítést csak így bemondásos alapon nem hiszünk el. 😊 Most már produkálj valami kézzelfoghatót is, ne csak a szád járjon állandóan.
[/cserf][/fülünyúl]
én küldjem el a munkabérjegyzékemet meg énekeljek... kicsit egyoldalú lenne a kapcsolat
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Múltkor már áradoztál róla, hogy a zenéhez és énekhez is fenomenális tehetséged van, tehetnél fel egy videót a youtube-ra ahol ezt prezentálod is, kíváncsi lennék rá, de tényleg.
[/cserf][/fülünyúl]
A maira meg: igen, szeretek.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
emberek elõtt nemnagyon.
detto, ráimprózok vmi dallamot 😄
meg ha van vmi szünet rész pl. a dalban akkor vmi harmonizáló hangokkal kifrazírozom stb (jó leírva hülyén hangzik de te sztem érted mirõl beszélek)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ennyi ijesztõ komment urán szívesen elolvasnám egy olyan véleményét, aki max 100 nettót keres
- ha látod a bérjegyzékem, akkor nem elhiszed, hanem akkor már tudod... <#vigyor3>#vigyor3>
Tigeroo veled meg annyira egyezik a felfogásom zene/basszgitár terén...
Mostanában "szoktunk" olyat csinálni, hogy lemegyünk próbaterembe haverokkal és ketten vagyunk bõgõsök. Az egyik tekeri-csûri-csavarja... ámde rosszul/nem oda illõen. Én meg nyugisabban, inkább hangsúlyosan, groove-osan játszok és az mindenkinek jobban tetszett érdekes módon😄 Pláne úgy, hogy a srác minden nap "gyakorol" (ja a saját hülyeségét) nekem meg sajna nincs idõm suli mellett:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
I met God. She's black
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.