A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A konteó és egyéb balfasz blogok és fórumok alapján a sok troll mindenhez jól ért, csak valahogy meg nem értett tehetségek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Magát a szakmát találom büfének. Erre születni kell, ezt nem lehet tanítani. Hiába tudod kit kell célozni és mikor a marketinggel ha nincs benne kreativitás. Pont mint a kommunikáció szakok. 😊
Sir Quno Jedi
Pont a társadalom kialakítása a cél, de ODA nem szükségesek "társadalomtudósok", de jobbat mondok UTÁNA sem szükségesek hozzá. Politikusok meg végleg nem kellenek oda.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem "WIN", mert másoknak okozol KÁRT! Valakiktõl elvaszik azt a pénzt amit neked adnak, nem terem csak úgy a levegõbõl. Mivel azt a pénzt más (de hasznos!) célokra is költhetnék, így nyilvánvalóna pióca voltodat semmiféle csûrés-csavarás senem indokolja-e... (már ha ilyen winelõs vagy)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Egy lakatlan szigeten / marsexpedíción nem TÁRSADALOMBAN élsz, tehát a társadalomtudományoknak ott nem látod hasznát - bravó, ez spanyolviasz szintû felfedezés.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
de ha fullkamu diplomával tudod betölteni a fullkamu diplomás állást akkor az WIN? (legalábbis napi 8 óra tökvakarás + papírtologatás akár jó pénzért is)
Dzsini
Elemzi, értelmezi, közérthetõvé teszi a politikai tevékenységet, segít eligazodni abban, hogy mi miért történik, elõrejelzéseket tud adni, hogy bizonyos cselekvéseknek milyen (akár nemzetközi) hatása lehet, lesz. Tanácsadóként, diplomataként, médiaszemélyiségként tud látványos munkát végezni. Tulajdonképpen a társadalomkutatásnak, szociológiának egy keveréke, amelyik a hatalom mûködésével, hatásaival foglalkozik.

Ha minimális politikatudományt is oktatnának középiskolában a "történelem és állampolgári ismeretek" néven futó töriórán, akkor kevesebb embert lehetne néhány hangos szóval meggyõzni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Nebassz. Kikerülsz egy lakatlan szigetre, vagy egy marsexpedícióra, ott aztán reeengeteg bölcsészre lesz szükség az új világ felépítéséhez (ja és politológusra is, hogy az alattam szólokkal is egyetértsek). Nélkülük pisztos uncsiak lenne... (még a kurváknak is több haszna van)

Molnibalage
Mérnökként számtalan mérnök szakirány nem szimpi nekem. Attól még egyiket sem hívom büfészaknak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Guren
hogy lehet igazam, ha csak egy kérdést tettem fel? D:

a wiki-s leírás alapján tényleg fingom sincs, hogy a politikatudománynak mi haszna van. elemzik a politikai eseményeket, hûdejó.

tigeroo
igazad van, hisz mo-n mindenki kurvára ért a politikához 😊
Guren
a politológiának pl. mi értelme van? tényleg nem tudom.

Dzsini
Mondtam én 😊

Sir Quno Jedi
Namost ez így, ebben a formában nem igaz. Nonproduktív szakmák is lehetnek murva hasznosak, csak éppen többségük valójában FULLKAMU. Értsük úgy, hogy hobbinak elmennek, node fõállásnak??!??!??!?!?

Dzsini
Alaptétel: minden büfészak, ami nekünk nem szimpatikus* / nem vagyunk hajlandóak belegondolni abba, hogy lehet tényleg haszna annak, amit ott tanítanak. Ebbõl adódóan egy informatikai fórumon a nem-természettudományosok rögtön fél kör hátránnyal indulnak 😊

(*:módosítása annak a tételnek, hogy az az alkoholista, aki ugyanannyit iszik mint mi, csak nem szeretjük)

SQJ persze majd jön, és elmagyarázza a saját módján, hogy miért is semmirevaló az összes nem-mérnök-jellegû létforma, ahogy ezt megtette idáig az összes lehetséges alkalommal 😉

A marketingeseket megvédem (mivel én is az vagyok)...nem tudom tudtál-e róla,de az elsõ 2-2,5 évben ugyanazt tanuljuk mint bármilyen más közgázos: pénzügyesek,kontrollingosok,logisztikusok,stb. Csak a szakirányos tárgyak különbözõek közgázon. Nem tudom ettõl miért lenne büfészak.

clio1616v
Vegyészmérnöki Kar

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

joshua
mindegyik szakon vannak hokiszakok...mondjuk bölcsészen talán összességében több mint máshol

hajjaj 😄
micsoda kérdés
Büdös Bohóc
Lehet, de biztosan nem olyan undorító az ízük, mint a lakásban, ahol lakom, szóval még mindig jobb, mint bizonyos csapvizek

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Politológia

+ bölcsészkart nem annyira, mindinkább pár szakot azon belül, pl az összes olyan vicces szakokat, mint Klasszika/Filológia

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

N o N a m e
hagyjad már a marketinget! 😄
NEOreg3
egy bigmac-et kérek közepes sült krumplival

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Igaz. Mindegyiket lehet komoly szinten mûvelni, illetve lébecolni a kettesért.

De a marketing, meg politológia....<#gonosz1>
tigeroo
egyiket sem, szerintem akiben megvan a kraft és spílerkedik (vezetõ jellem?) az bármivel eltud helyezkedni, emberfüggõ.

(na erre varrajtok gombot kedves szerkesztõk!! ilyen opció miért nincs?)
immovable
Politológia és egyéb, marketing.
Metalmilitiakid
Miért nem lehet 3 nál többet jelölni XD

Bölcsész. Újságíró/média. Politológia.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mentes vagy Szénsavas ásványvíz? ==>> Mely egyetemi szakokat/karokat tekinted "büfé szaknak"?
clio1616v
nem csak te, de tévedsz

sok ásványvíz sima folyóvíz szûrve, nagyon sok csapvíz magas arzéntartalmú illetve a fertõtlenítések miatt állandó klórtartalma van... ezzel szemben az ásványvíznek nincs

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

egyébként csak én tartom elképzelhetõnek, hogy sok ásványvíz csak sima csapvíz bubival?
Lacee86
Nekem is Chrome-om van, de semmi gond nincsen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Motoroj
Ittam már rosszabb ásványvizet is, mint ami a csapból folyik. Semmi klórt nem érezni rajta.
Szóval nem olyan, de nem feltétlen rosszabb. Persze ásványok valószínûleg nem nagyon vannak benne.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Motoroj
Definiálom: itt

bardocz
Nálunk én semmi lényegi különbséget nem érzek, és semmivel sem jobb az ásványvíz, viszont pl apámnál meg nem innám a csapvizet, borzasztó. Környék válogatja.
Köszi szépen! <#worship>
Végül csak meg lett a bûnös. Avast kavart be.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lyukasbogrács
sütik (cookie) nincsenek letiltva a böngészõben?
vagy a harmadik féltõl származó sütik (third party cookies, 3rd party...)
nézd meg ezt az oldalt, és utána frissítsd a topikot, ha így se jó, akkor próbáld meg egyenként letiltani a telepített kiegészítõket (extension), lehet valamelyik bekavar. végsõ esetben még mindig használhatsz másik böngészõt.

clio1616v
itt nekem is chrome van, de minden tökéletesen mûködik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tommygear
szénsavas
Chrome-ban még mindig nem látszik a szavazás. Másnál is van ilyen probléma krómmal?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
az igénytelenek mondják hogy a csapvíz ásványvíz, akiknek nincs igénye, hogy ne a klórozott vizet igyák

Tudom, csak azért írtam, mert ismerõsöktõl sokszor hallom, hogy minek iszom azt a vackot, ezzel az erõvel csapvizet is ihatnék (kb. azt tudnám hasonlatnak hozni, hogy a zöld tea és az earl grey is tea, vkinek bejön az egyik, a másik nem és fordítva, bla bla).

clio1616v
az ásványvíz klórmentes... ennyi a nagy különbség, valamint még a minimális magnéziumion tartalombeli különbség okoz ízbeli eltérést

Mentes. És aki azzal jön, hogy az olyan, mint a csapvíz, az jó nagy hülyeség, mert tök más íze van (mindkettõt issza).

RS
mind2

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

melóban rózsaszín, otthon kék vagy zöldkupakos
Lacee86
Bubis vizet. Nem szeretem a sima vizet, csapvizet sem iszom csak úgy.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigeroo
definiáld: itt
immovable
Mind2
Motoroj
Csakis szénsavas.

Szénsavmentes nem nagyon kell, mert itt a csapvíz is finomnak mondható, nem úgy mint a legtöbb helyen.

Motoroj
Még mozog.