127612
-
gebali #125170 ... vagy akár kialakíthatod a saját véleményed ahelyett, hogy másokra hallgatsz :) -
Igen, láttam, egyszer nézhető, átlagos.
Ezt nagyon, nagyon jó indulattal adom rá.
Borzalmas, hogy hova süllyedt az SW ezzel a résszel. Egy totálisan alkalmatlan senki a rendező/írója. Ez meglátszik. Logikátlan és következetlen történesek tömkelege van a filmben. De a legrosszabb, hogy a rész alaptörténete is totálisan logikátlan.
És RJ kapott a disney-től egy komplett trilógiát... :(( -
Előrehoztam, új szavazás. -
Az első videó alapján én azt mondom, hogy teljesen 0 emberek is rendezhetnének filmet hollywoodban, mert ennyire egy kicsit is gondolkozó ember nem lehet hülye és nem bólintana rá ennyire széteső valamire. Nem tudom szebben mondani, ezek teljesen retardártak, és ezért kapnak súlyos milliókat? Ez kezdőfilmes jobb munkát végezne ennél, ha megkapja a forrásokat, az legalább lehet, hogy kreatív lenne...
Most tekintsünk el attól, hogy SW haditechnikai ábrázolása soha nem volt koherens és faszság, BVR harcászat nem létezik, stb. Enélkül is vicc az egész... Ezt most már anélkül is látom, hogy megnéztem volna.
(Ezek után lehet, hogy meg sem fogom. Erre nem baszok el 4-5 órát az életemből, torrentezve csak a tiszta játékidőt kell...)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.28. 12:46:27 -
Holnap SW szavazás lesz. Alapozásnak akkor... :)
Kicsit olyan érzésem van, hogy G. most nagyon, de nagyon mellényúlt...
-
ToxiMaxi #125165 Ez a beszéd
-
Na ezek után kíváncsi leszek a válaszdömpingre, amit a következő két utolsó kérdésre adnak (SW, F1)..
Így utólag mérlegelve ezen utóbbi pár hozzászólást, máris megérte ma benézni ;) -
Lehet F1-es kérdés is, hogy ki mennyi ideje nézi, nézte, stb. -
ToxiMaxi #125162 :) én 5 éves korom óta nézem és aligha fogom abbahagyni. Ez már az életem része.
Egyébként az F1-es beszélgetéseim nagy részét már nem ezen a fórumon folytatom. Itt egyszerűen nem lehet technikai meg komolyabb dolgokról beszélni. -
F1? Annak már vagy 15 éve vége. :) Ez egy elbaltázott számítógépes játék amit manapság F1-nek neveznek.
Már a kedvencek közül is rég kivettem a topikot.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.12.27. 16:30:40 -
Lehet benn valami..
A véleményeket én már igyekszem elfogadni, akkor is ha ellentétesek az enyéimmel.
Persze nem volt ez mindig így :) -
ToxiMaxi #125159 Egy egészséges fórum nincs teloffolva. Viszont a kis létszám hátránya, hogy könnyen abszolút kisebbségbe tudsz kerülni a véleményeddel, ami nem segíti az egészséges fórumlégkört.
Nem hinném, hogy átmeneti lenne a döglődés, tekintve a modik viselkedését, egy új ember nagyon hamar elmegy innen. Marad a régi közösség, amíg elegük nem lesz. Pl.: F-1 topic, ahol a legnagyobb troll lett a HG, nem véletlenül nagyon kevés a hsz., értelmes témafelvetésre nem jön válasz vagy max. 1 ember válaszol, másik fórumon meg egyből 5-6 hsz jön a témában és elkezdődik egy érdekes diskurzus. -
Én már elmondtam..
Most majd figyelem a többiekét :) -
Renegade #125157 az emberek véleményét, ennyi :) -
Öt volt tiszteletlen és öt vitageneráló. Na jó volt, amikor négy... -
A "döglődés" akár átmeneti állapot is lehet...
Pár éve mind itt vagyunk (már aki ugye) és tapasztaltunk olyat is, hogy pörgött egy fórum, de abból a pörgésből 10 hsz. off volt, 8 felesleges ismételgetés, 6 vitageneráló, 4 meg tiszteletlen és felesleges.
Akkor már inkább legyünk hárman-négyen és tudjunk értelmesen véleményt cserélni nem? -

Hidd el nem az SW ellen írtam. Bár tény, hogy nem minden epizódja tetszik.
Részemről, ha az a kérdés, hogy "ki mer ma este fogat fosni a fogkefémmel?" én akkor is válaszolok.
Ha meg az, hogy mi Chewbacca vuki teljes neve, akkor is
Csak kezd kissé uncsi lenni ez a nagy SW rajongás mindenfelé. Eleve az folyik Csocsónál is, sőt van külön totyikja is ha jól láttam.
Mi az, amit ott nem lehet kibeszélni?
Mert akkor beszéljük át gyorsan, aztán várhatjuk is a következő kérdést..
Részemről is vannak engem jobban érdeklő kérdések, de már tudom, másokat meg azok nem érdekelnek különösebben.. -
-
Az érkezett 3 vagy 4 ajánlás közül 2-őt vagy 3-at betettem. (PM-ben jöttek.) Ha nem tettem be, akkor megindokoltam, hogy miért nem tettem be. Pl. nem tudtam szavazhatóvá alakítani... -
2-3 nap múlva beteszem. -
ToxiMaxi #125150 Amikor meg érkezik egy ötlet, azt nevetséges érvekkel lesöpröd. Nem vagyunk egyformák, ezt jó lenne belátni. Ne essék félreértés nem vagyok SW fan, ugyanúgy megnézem a ST vagy más sci-fi filmet, sorozatot. Engem mindössze az bánt, hogy egyszeriben ez túl specifikus lett. Mert a többi hasonlóan primitív kérdés nem az.....
Tudod az SG kihalása, pont az ilyen és ehhez hasonló dolgoknak köszönhető... nem véletlen, hogy más fórum pörög, ez meg döglődik. -
Tény, hogy az SG is kezd kihalni. Ez nem vitás.
Amikor meg teszünk javaslatot kérdésre, azt meg csípőből elutasítod mert neked nem tetszik...
Lehet nem fog több embert behozni, de egy próbát megér! Nem azt mondom, hogy minden filmnél kell betenni egy kérdést, de a nagyobb, megosztóbb blockbustereknél sztem lehet. -
Folyamatosan kértem fél évig, hogy küldjetek kérdést. Kb. 3 javaslat érkezett. Ezek után ne nálam tessék reklamálni... -
Betehetem, de előre megjósolom, hogy ettől nem fog nőni a szavazóbázis. Azért ennyi a szavazat, mert az SG kihalt 5-10 évvel ezelőtt önmagához képest. -
ToxiMaxi #125146 Az archívumból szabadon:
"Milyen gyakran fordul elő az, hogy étteremben - akár hétközbeni céges étteremben is - nem fogyasztod el az összes ételt, amit megrendeltél?"
"Donald Trump felmondta az Párizsi Klímavédelmi egyezményt. Mi a véleményed erről?"
Ezek aztán a nem specifikus kérdések. Ne legyen SW szavazás, de ne takarózzunk már nevetséges érvekkel. És nem hasonlítom a fontossági sorrendet mindössze az bánt, hogy ha a nagyságos Balázs úrfinak valami nem tetszik az nem lesz bent.
Lényegtelen kérdések voltak tucatjával, biztosan fájt volna ha olyan is van, ami számodra lényegtelen...
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.27. 14:18:03 -
És mekkora Isten káromlás néhány hetente egy filmes kérdést betenni... Szörnyű... Vágjuk fel az ereinket!
Amúgy is úgy pörög a topik.... A régi 100-200-as szavazó bázis helyett van most 30... Néha még annyi sem. Lehetne pörgetni egy kicsit a topikon. Engem speciel jobban lázba hoz egy filmmel kapcsolatos kérdés minthogy ki milyen időközönként cseréli a fogkeféjét... no offense. -
Mit szeretnél hallani?
A reális válasz erre a "most".
Vagyis most talán valóban az SW divat-filmsorozat legújabb epizódja a legnézettebb..de alig kicsivel több mint fél éve még az Alien sorozat legújabb része volt az, amit nézettség alapján szinte a seggében topogva követett a Galaxis Őrzői 2..
Hagy tippeljek előre: úgy fél éven belül a kutya sem lesz már kíváncsi erre az SW filmre (sem), hanem inkább a GÖ 3 fog már nézettségi rekordokat dönteni, s a kis SW játékfigurák helyett majd minden kisovis egy furcsa kis táncoló alakú faágacskáért lesz odáig, aki még se nem felnőtt, de már se nem gyerek, mégis mindenki kisovisként kezeli..
Következő kérdéskör meg lehetne a "neked van már SW figurácskád otthon?"
Előre válaszolok is:
Nekem nincs. Én megálltam Moncsicsinél :D -
Renegade #125143 arról az apróságról ne feledkezzetek meg, hogy nem egy tucat blockbusterről beszélünk, hanem a legnézettebről
ezt nem tudom átfordítani ruhaneműre :)
ez meg itt az SG, esélyes, hogy a nyájas olvasók 95%-a látott már SW filmet. :) -
Mindig is az volt...
És igen, az más. Mert moziban nagyon sokan járnak, azok is, akik életükben nem láttak egy SW filmet sem.
Egy hasonlattal. Olyan, minta feltenném a kérdést, hogy inkább pulóvert vagy inkább kabátot hordasz tavasszal kérdést helyett azt kérdezném meg, hogy piros, kék, lila, stb. pulóvert hordasz-e. Túl specifikus. Ha egy film megérdemli, hogy bekerüljön, akkor ennyi erővel minden n-dik héten lehetne.
Nem véletlenül szólt eddig generálisabb dolgokról a szavazás...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.27. 11:26:05 -
ToxiMaxi #125141 A SW divat-sorozat-film lett? Ezt is megértük.
Nyilván az több embert érint, hogy mennyire gyakran égsz le a napon vagy mennyi YT csatira vagy feliratkozva de a kérdés színvonalát tekintve szerintem elfért volna, de ha ennyire ellenszenves a téma, akkor isten ments. Legyen akkor ez szabály, hogy aminek van topicja abban a témában még véletlenül se lehessen feltenni kérdést? Mert volt már a moziba járásról is kérdés ha nem csal az emlékezetem... tudom az más.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.27. 10:02:19 -
Szinte negyedévente kijön egy új "trendi" film. Egyébként pont erre van Csocsó totyikja kitalálva..
De ha úgy érzed, a legtöbben tévedünk, és neked van igazad, nyugodtan nyiss egy
《"trending filmek" alcím: vélemények divat-sorozat-filmekről..》
totyikot. Talán az idő tényleg téged igazol majd.. -
Akkor majd a következő szavazás lehet. Én pl. még nem láttam...
Csak a probléma ezzel az, hogy akkor időről időre jöhet bárki, hogy akkor ez a film, ez a zene, ez az XY legyen. Amiről a közösségnek lehet, hogy fogalma sincs. Nekem pl. ismerősi köröben többen is vannak, akiknek lövésük nincs az SW-ről, nem láttak egy fimet sem. Annyit tudnak, hogy kb. ki az a Darth Vader és mi az erő kb. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.26. 23:22:15 -
Fbn Lx #125138 A leginkább trending film mostanában, érdemes olyan dolgokat bedobni, amikről mindenki beszél, szemben valamivel ami túl általános ahhoz, hogy bármiféle diskurzust kezdeményezzen -
"Csak itt és sehol máshol.."
Hogy a régi szlogennel éljek ;)
Én Csocsónál kiírom magamból ami kikívánkozik egy egy film kapcsán.. -
Freeda Krueger #125136 Ritkán,1 oldalon -
ManoNegra #125135 Nem, soha. -
Új szavazás. -
Mert ennyi erővel bármelyik filmet meg lehet szavaztatni. Ezért túl specifikus és szubjektív. N+1 filmes oldalon lehet értékelni. Erre nem tennék ki egy egész kérdést. Viszont indukált bennem egy kérdés. Az lehetne a kérdés itt, hogy szoktál -e pontozni filmeket imdb-n, port.hu-n, metán, stb. :) -
Túl specifikus??? És az miért baj? Nekem sem tetszett a film, de azért hagyjuk már meg a lehetőségét, hogy mások máshogy gondolják. Ráadásul az általad linkelt videóban pont az hangzik el már az elején, hogy legyen saját véleményed, Te meg beteszed mint ultimate véleményt? -
***vokt=volt....megvannak egy szó***
(kihajítom ezt a gagyi mobilt..)