A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felismerni egy ilyet és elfogadni egyenlõ azzal hogy csõd a házasságom.
az szar érzés. tehát senki nem ismer ilyen nõt.
u dont have to listen anybody else but me
ismersz olyan nõt, akivel boldogabb lennél?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
pred
ilyen körülmény például a szégyen, a kudarc, a sikertelenség, amiket ráadásul nyilvánosság elõtt kell hivatalossá tenni és elismerni, hogy hibázott a két fél, amikor megkötötte
röviden: az ember egy hibás döntését és rengeteg elfecsérelt idõt ismer el, amikor elválik - ez az ami nehéz és ha nem teszi meg, tovább húzza halasztja, akkor még nagyobb lesz a bûntudata
én sem vagyok házasság ellenes, de ahogy autót sem kellene minden jöttmentnek engedni vezetni, úgy a házasságkötés elõtt is valamiféle jogosítványt kellene szerezni, hogy valóban képes készt venni valaki a házas életben és még akkor is elõfordulhat vele "baleset"
jogi szempontból a házasság egyébként valóban csak egy egyszerû szerzõdés, és mint tudjuk, a szerzõdéseket elég könnyû felbontani, ha mindkét fél egyetért. ha meg nem, még akkor is lehetséges.
de egy anyakönyvvezetõi hivatalban nem is fognak olyanokat mondani egymásnak a felek, hogy "jóban-rosszban, betegségben-egészségben, amíg a halál el nem választ" illetve "Isten színe elõtt". annak azért kicsit más súlya és üzenete van tisztességes emberek között, úgy gondolom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ha feleségül is kérném a páromat, akkor azt azért tenném, mert egy szép gesztus és részemrõl semmilyen kötöttséggel nem jár, egy kifejezési módja annak, hogy jól érzem magam vele
mert nem úgy van vele, hogy 3 éve együtt vagyunk és igaz nem felhõtlen minden, veszekedünk néha és lehet nem is alkotunk harmonikus párt, de majd jól összeházasodunk, legalábbis addig nyaggatom amíg el nem hozzám nem jön/el nem vesz aztán, akkor majd muszáj lesz nem elhagyni
nem ettõl kell biztonságban érezni magadat 😊
a házasság egy szép gesztus, olyan mint az esküvõ a templomban vagy a tengerparton vagy ejtõernyõvel ugrás közben... nem más, nem old meg semmilyen problémát, olyan mint a gyónás vagy az áldozás a vallásban, semmit nem old meg az ilyen videobaby féléket megnyugtatja, de õket ugyanúgy meg lehet csalni utána és azt is elhiszik, hogy ez lesz az utolsó üveg sör
Csak érted. Ha már elfajul odáig a dolog, hogy mégis szétmennek, akkor nemár egy papír miatt gondolja át.
A szeretet, ragaszkodás, stb stb ugyanolyan érzelmek akkor is, ha elõtte nem ünnepelted meg 100 fõvel fehér habos ruhában egy papírka aláfirkantását.
a vallásról vannak hasonló tévképzetei embereknek, elhisznek valamit, ami nem létezik és amint elhiszik, elképzelik máris létezik a számukra 😊
de pont attól jó ez az egész, hogy van aki másképpen gondolkodik
mert maga a házasság egy olyan összetartó erõ, ami mással nem helyettesíthetõ?!
szerintem egy olyan illúziót kergetsz, ami nemcsak, hogy nem létezik, de ha el is hiszed, hogy a házasság biztonságot ad, akkor nagyon nagy csalódás érhet
bár manapság annyira nem divat, mert nem akarnak sokan felelõsséget vállalni.
alapvetõen elkeserítõ hogy a klasszikus családmodell jelenti a legnagyobb egzisztenciális biztonságot, valamint a kor elõrehaladtával már a biztos szexet sem annyira kockáztatja az ember, bármilyen is legyen az
de szerintem senki nem arra született, hogy 50 éven keresztül kényszeres együttlétben legyen egy kiválasztott másikkal
ki az aki ebbe nem keseredik bele
a házasság arról szól, hogy egy nem mûködõ kapcsolatot összetartson
Legyünk optimisták, a 25-29 közöttire szavazok.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
★★★★★
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Michael Moore egy hazudozó, szenzációhajhász patkány volt mindig is, egy igen egyszerû okból: profit. a szenzációt el lehet adni, a valóság tényszerû feltárását már nehezebb.
de higgy amit akarsz, nem akarok én beletaposni senki tudatlanságába <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Így könnyû valakit ócsárolni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-kva sok pénzt nyersz
-lerokkansz
-meghalsz
Utóbbi kettõ gondolom nem szimpi. :/ A legelsõre meg nincs túl sok esély. Jah, a 4. lehetõséget kihagytam, h leviszik 55 évre a nyugdíjkorhatárt. Annak az esélye meg kb. köbgyök lottó 5-ös valószínûsége. xD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A felhajtás többnyire inkább a nõknek kell egyébként, na meg a két fél családtagjainak. én nem nyerek semmi egy ilyennel.
Közelebb állna a szívemhez még az is, ha az erdõben meztelenül egy fa tövében ölelkezve fogadnánk esküt egymásnak, ami csak a mi füleinknek szól.
A templomi az értelmetlen, olyan dolgokat mondanának a templomban, amiket én egyáltalán nem gondolok. és nincs kedvem a birkák szövegeit hallgatni ceremoniálisan. a polgári meg rideg és ízléstelen. aztán meg az 50es rokonaim elvárják majd, hogy valami mulatós szar cigányzenére táncolhassanak, piálhassanak, zabálhassanak ahogy az nálunk szokás a lagziban. Nem vagyok hajlandó gusztustalan zenét hallgatni, és általam gyûlölt szokásoknak alávetni magam a saját párommal való ilyen "nemes" alkalmon, semelyik rokonom kedvéért sem.